Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Solgtbilde Solgtbilde
Velkommen til Midelfarts veg 46 - en meget pen 3-roms selveierleilighet fra 2015! Velkommen til Midelfarts veg 46 - en meget pen 3-roms selveierleilighet fra 2015!
Leiligheten har en ypperlig plassering i bygget og fremstår som en 2. etasje fra bakkeplan, her har du begrenset med innsyn og fritt utsyn! Leiligheten har en ypperlig plassering i bygget og fremstår som en 2. etasje fra bakkeplan, her har du begrenset med innsyn og fritt utsyn!
Fra denne leiligheten har du en virkelig fantastisk utsikt over store deler av byen. Her ser Vassfjellet i horisonten i sør, og landskapet på Skatval i øst. Fra denne leiligheten har du en virkelig fantastisk utsikt over store deler av byen. Her ser Vassfjellet i horisonten i sør, og landskapet på Skatval i øst.
Heimdal Eiendomsmegling har innført tiltak som sikrer trygge og gode visninger. Heimdal Eiendomsmegling har innført tiltak som sikrer trygge og gode visninger.
Planløsningen på leiligheten er god med en kvadratsmart utforming. Planløsningen på leiligheten er god med en kvadratsmart utforming.
Innvendig er standarden god, med moderne og tidsriktige materialvalg. Innvendig er standarden god, med moderne og tidsriktige materialvalg.
Leiligheten ligger fint til på hjørnet, noe som gir ekstra gode lysforhold i stuen. Leiligheten ligger fint til på hjørnet, noe som gir ekstra gode lysforhold i stuen.
Stuen har et areal på 20 kvm, og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, samtidig som den ivaretar den flotte utsikten mot Trondheim. Stuen har et areal på 20 kvm, og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, samtidig som den ivaretar den flotte utsikten mot Trondheim.
Utenfor stuen er det en herlig balkong. Denne er på hele 22 kvm. Utenfor stuen er det en herlig balkong. Denne er på hele 22 kvm.
Leiligheten oppvarmes via fjernvarme (A-konto), og oppvarmingen er inkludert i felleskostnadene. Felleskostnadene er kun på kr. 2 507,- og inkluderer også bl.a. kabel-tv og internett. Leiligheten oppvarmes via fjernvarme (A-konto), og oppvarmingen er inkludert i felleskostnadene. Felleskostnadene er kun på kr. 2 507,- og inkluderer også bl.a. kabel-tv og internett.
Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Kjøkkenet har fått TG1 av takstmann. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Kjøkkenet har fått TG1 av takstmann.
Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH, og har en tidsriktig innredning med slette fronter, og over benken er det montert belysning. Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH, og har en tidsriktig innredning med slette fronter, og over benken er det montert belysning.
Det ca. 4 kvm store badet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, og er flislagt. Det ca. 4 kvm store badet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, og er flislagt.
Badet har downlights, gulvvarme og vegghengt toalett. Badet har fått TG0/TG1 av takstmann. Badet har downlights, gulvvarme og vegghengt toalett. Badet har fått TG0/TG1 av takstmann.
Leiligheten har to pene soverom på henholdsvis 6,5 og 8 kvm. Leiligheten har to pene soverom på henholdsvis 6,5 og 8 kvm.
Dette soverommet er på 6,5 kvm og har et stort garderobeskap som medfølger handelen. Dette soverommet er på 6,5 kvm og har et stort garderobeskap som medfølger handelen.
Ved inngangsdøren er det montert en dørtelefon. Ved inngangsdøren er det montert en dørtelefon.
Planskisse Planskisse
Fellesarealet er flott opparbeidet med områder for både store og små - her er det lekeplass, gressplen og benker. Fellesarealet er flott opparbeidet med områder for både store og små - her er det lekeplass, gressplen og benker.
På balkongen er det sol fra morgengry til godt ut på dagen, så her kan man virkelig nyte varme dager til fulle. På balkongen er det sol fra morgengry til godt ut på dagen, så her kan man virkelig nyte varme dager til fulle.
Det er levegg mot naboen, og balkongen innbyr til lange, sosiale kvelder. Det er levegg mot naboen, og balkongen innbyr til lange, sosiale kvelder.
Velkommen til en hyggelig visning! Velkommen til en hyggelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 170 000,-
Del:
Pen 3-roms leilighet fra 2015 | 180 graders panoramautsikt | Balkong | P-kjeller | Heis | Fremstår som 2. etasje
3 170 000,-

Kjøpt

  • 50 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Vest

Pen 3-roms leilighet fra 2015 | 180 graders panoramautsikt | Balkong | P-kjeller | Heis | Fremstår som 2. etasje

Prisinformasjon

Prisantydning
3 170 000,-
Kommunale avgifter
11 884,-
Totalpris
3 264 645,-

Areal & byggeår

Primærrom
50 m2
Bruksareal
50 m2
 
Tomt
18 119 m2
Byggeår
2015
Energimerking
C

Midelfarts veg 46

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 170 000,-

Fellesgjeld:

0,- pr. 05.08.2020

Totalpris inkludert omkostninger:

3 170 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
7 325,- (Forkjøpsrettgebyr)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
79 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
94 645,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 264 645,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 507,- pr. mnd.

Kommunale avgifter:

11 884,- pr. år

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 50 kvm / Bruksareal: 50 kvm

Soverom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

2015

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Tomt:

Ca. 18119 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Munkvoll

Adresse:

Midelfarts veg 46
7022 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 97, bnr. 270, snr. 63 i Sameiet Munkvoll Gård med org.nr. 914989078 i Trondheim kommune.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Parkering:

Det følger med egen garasjeplass i felles parkeringskjeller, som på grunn av plasseringen er litt større enn det som er standard. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Fellesutgifter:

2 507,- pr. mnd. som blant annet dekker diverse drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, renhold og strøm i fellesareal, vaktmestertjenester, parkering, medlemskontingent, a-konto energi og kabel-TV/Internett.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Felleskostnader: Kr 1 487,-
- Parkering: Kr 110,-
- Fastbeløp måling og avregning energi: Kr 123,-
- Medlemskontingent: Kr 25,-
- A-konto energi: Kr 301,-
- Kabel-tv/internett: Kr 461,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Sameiet praktiserer forkjøpsrett, men ikke styregodkjenning. Kjøpers erverv er betinget av at forkjøpsrett ikke blir benyttet.

Velforening:

Det er tinglyst pliktig medlemskap i velforening.

Meglers vurdering:

Midelfarts veg 46 - en meget pen 3-roms leilighet fra 2015. Utenfor stuen er det en balkong på ca. 22,5 kvm, som har gode solforhold og fantastisk utsikt over det meste av byen - her ser man helt til fjorden og Tyholttårnet. Her bor man i rolige omgivelser, samtidig som det er kort vei til byen.

Fellesarealet er opparbeidet med områder for både små og store. Leiligheten ligger fint til på hjørnet og leilighetens plassering i bygget fremstår som en 2. etasje fra bakkeplan. Det følger med egen garasjeplass i en oppvarmet parkeringskjeller, samt en romslig lagringsbod. Stuen er på ca. 20 kvm, og kjøkkenet fra HTH har integrerte hvitevarer. Badet er flislagt med gulvvarme.

Verdt å merke seg:
- Pen 3-roms selveier med garasjeplass.
- Overbygd balkong på 22,5 kvm med og fabelaktig utsikt.
- Kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer - TG1.
- Stue på 20 kvm med 180 graders panoramautsikt utover mot Trondheim.
- Flislagt bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin - TG0/TG1.
- To soverom, ett med garderobeskap.
- Gulvvarme i entreen.
- Lagring i disponibel kjellerbod.
- Det er heis i bygget.
- Fjernvarme A-konto og kabel-TV/internett inkl. i felleskostnadene.
- Sameiet har et koselig fellesområde med lekeplass.
- Rolig og familievennlig område.
- Gode bussforbindelser ned til Trondheim like ved.

Teknisk:

- Naturlig ventilasjon i leiligheten.
- Mekanisk avtrekk fra badet.
- Ventilator på kjøkkenet.
- Elskap med automatsikringer.
- Varmtvann tilknyttet fjernvarme.
- Montert dørtelefon i entreen.

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et populært, trygt og barnevennlig boligområde på Munkvoll, med kort vei til både bymarka og sentrum i Trondheim kommune. Leiligheten ligger rett ved Byåsen barneskole, og det er gangavstand til Selsbakk ungdomsskole.

Åsveien barneskole ligger på Havstein, og har ekstra tilbud til barn med utfordringer innen autismespekteret. Det ligger flere videregående skoler i nærområdet, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

Kollektivtilbudet i området er et av byens beste med hyppige avganger via buss og trikk. Nærmeste holdeplass er Munkvoll gård, som ligger ca. 4 min unna. Det er kort gangavstand til Munkvoll trikkestopp, og fra leiligheten er det ca. 8 min med bil til Selsbakk jernbanestasjon.

Området er svært familievennlig, og nærområdet byr på mange muligheter for å aktivere både barn og voksne. Det er kort vei til treningssenter og idrettshaller. Leiligheten ligger like ved Munkvollhallen, og det er kort gangavstand til fotballbaner ved Astor fotballklubb.

I tillegg er det kort avstand til Dalgård ishall, Byåsen arena og Granåsen idrettsanlegg. Havstein golfbane, en 9-hulls bane, ligger i umiddelbar nærhet, og golf kan du også spille hos Trondheim Golfklubb på Sommerseter. Området har ellers nærhet til Iladalen og Bymarka.

Marka har et bredt løypenett med turstier og lysløyper, samt forfriskende skiløyper vinterstid. Innover i marka finner du Theisendammen som er et populært bade- og fiskevann. Det er anlagt tursti rundt vannet på ca. 2,5 km, som er framkommelig for barnevogner og rullestol. Det finnes også badeplasser ved Kyvannet, Haukvannet og Lian.
Coop Prix, Rema 1000 og Bunnpris er nærmeste dagligvare. Sistnevnte har post i butikk. Det er gangavstand til Migosenteret og kort vei til Byåsen butikksenter, som har et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her finner du bl.a. vinmonopol, apotek og frisør. Med bil tar det ca. 11 min inn til Trondheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter.

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Fra Trondheim sentrum og Ila kjører du opp Byåsveien, og følger veien rett frem gjennom de to første rundkjøringene. I den tredje rundkjøringen tar du til venstre inn på Midelfarts veg. Leiligheten ligger helt i enden av veien etter ca. 200 meter.

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

betong. Hovedkonstruksjon er oppført som en trekonstruksjon av elementer, utvendig kledd med trepanel. Taket er tilnærmet, antatt tekket med papp. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Innhold:

BRA: 50 kvm
P-rom: 50 kvm - Entré, bad, 2 soverom, stue, kjøkken.
S-rom: 0 kvm

Takstmanns kommentarer til arealene:
Planskisser er kontrollert opp mot byggemeldte og godkjente tegninger fra kommunen. Ingen avvik blir registrert. Ferdigattest er datert 14.03.2018.

Standard:

ENTRÉ - Leiligheten ligger i første etasje og har adkomst via felles oppgang med heis. Entreen er innbydende med grå gulvfliser, gulvvarme og hvitmalte veggflater. Om ønskelig er det plass til skap eller andre garderobeløsninger. Ved inngangsdøren er det montert en dørtelefon.

STUE - Stuen er meget pen med et areal på ca. 20 kvm, så her er det plass til flere sittegrupper. En stor vindusflate slipper inn godt med dagslys, samtidig som den ivaretar den virkelig fantastiske utsikten over det meste av byen.

Det er utgang til en herlig balkong på ca. 22,5 kvm, som har gode solforhold. Videre har stuen parkettgulv og hvitmalte veggflater. Det er åpen kjøkkenløsning i rommet - sosialt og arealeffektivt.

KJØKKEN - Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det belysning, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys.

BAD/WC/VASKEROM - Det ca. 4 kvm store badet er stilrent med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Det er gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin. Badet har vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare vegger. Den øvrige innredningen består av servant med underskap, flere, veggmonterte hyller og et speil med integrert belysning.

SOVEROM OG GARDEROBE - Leiligheten har to pene soverom på henholdsvis 6,5 og 8 kvm. Fra det minste soverommet kan man nyte den flotte utsikten Mot byen, mens det andre soverommet har livsløpsstandard med to inngangsparti, og plass til en seng på 180 cm i mellom skyvedørene. Ekstra lagringsplass finnes i en stor, disponibel kjellerbod.

Oppvarming:

Leiligheten oppvarmes via radiatorer tilknyttet fjernvarme. I tillegg er det gulvvarme i entreen og på badet.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Bad og kjøkken fremstår uten tegn på skader. For videre omtale, se respektive punkter i tilstandsrapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takst-Forum v/ Rune Notmannseth den 17.08.2020.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen den 14.03.2018.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
1954/305352-2/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 19.07.1954
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Eier av gnr. 97, bnr. 270 gir Trondheim kommune rett til å anlegge, drive og holde vedlike ny 24" vannledning fra Lersjöen over eiendommen. Retten omfatter også rett til å ferdes langs ledningen for tilsyn og vedlikehold. Grunnen over ledningen må ikke bebygges og der må heller ikke nærmere ledningen enn 2 meter på hver side av midtlinjen. Eieren kan disponere grunnen over ledningen til vanlig jordbruk eller hagebruk. Erstatninger for skade under anlegget fastsettes etter arbeidets avslutning i jordstyret i Strinda, likesom jordstyret også fastsetter erstatning for den rett til å ha anlegget på eiendommen som kommunen har fått. Erstatninger for skade ved vedlikeholdsarbeide gjøres opp for hver enkelt gang. Det samme gjelder for skader på grunn av ledningsskader, oversvømmelse e.l.

1971/5371-1/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 22.04.1971
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
TEV har tillatelse til å oppføre og drive en transformatorkiosk ved Midelfarts veg på gnr. 97, bnr. 270. Kiosken oppføres i armert betong med en grunnflate på ca. 20 kvm, og plasseres ved det syd-vestre hjørnet av rekken av de planlagte serviceboligene til Vanførerlaget. TEV foretar bygningsmessig vedlikehold samt rutinemessig utvendig maling av kiosken. Oppsetting av rekkverk på kioskens tak bekostes av TEV, mens grunneieren vedlikeholder rekkverket. Dør for inspeksjon mellom kiosk og bygning settes opp og vedlikeholdes av TEV.
TEV har rett til nødvendig adkomst til kiosken og den tilstøtende grunn for tilsyn, vedlikehold og utlegging av kabler. Enhver skade påført eiendommen ved oppføring av kiosken, ved nedlegging av kabler, senere tilsyn og reparasjoner utbedres uten unødig opphold av TEV og uten utgift for grunneieren. Eventuelle skader som ikke lar seg utbedre erstattes etter overenskomst eller skjønn.
For disse rettigheter betaler TEV en gang for alle en ulempeserstatning på kr 2 000 som utbetales grunneieren den dagen tinglyst kontrakt foreligger.
Faller kioskens bruk bort, skal kiosken med fundamenter fjernes av TEV uten utgifter for grunneieren. Terrenget skal planeres i samråd med grunneieren.

1973/10936-1/107 - Skjønn - tinglyst 10.08.1973
For fastsettekse av erstatning for skader og ulemper ved legging av elektr. kabler over d.e.
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Kartverket informerer om at de ikke kan finne dokumentet i sitt arkiv. Megler har dermed ikke fått kontrollert innholdet i det tinglyste dokumentet.

1996/4732-1/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 19.03.1996
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 617
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Eier av gnr. 97, bnr. 270 gir den til en hver tid eier av gnr. 97, bnr. 617 rett til å benytte den eksisterende adkomst fra Midelfarts veg og frem til gnr. 97, bnr. 617. Adkomsten er felles med Munkvollhaugen borettslag som også fester deler av den samme adkomstveien som er en del av gnr. 97, bnr. 679. Munkvollhaugen borettslag og Sør-Trøndelag fylkeslag av Norges Handicapforbund gir også bnr. 617 tilsvarende adkomstrett over bnr. 679 som bnr. 270 har gitt over sin eiendom. Adkomstretten gis mot at bnr. 617 forplikter seg til å delta med sin forholdsmessige andel av vedlikehold av adkomstveien.

1996/4732-3/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 19.03.1996
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 617
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Bnr. 270 og bnr. 679 gir bnr. 617 rett til å benytte eventuelle felles stikkanlegg for vann og avløp frem til offentlig nett mot forholdsmessig deltagelse av vedlikehold.

1996/4732-4/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 19.03.1996
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 617
Rett til 15 parkeringsplasser
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Bnr. 270 gir bnr. 617 rett til å disponere den eksisterende parkeringsplass som ligger rett syd for grensen mellom eiendommene. Retten omfatter inntil 15 parkeringsplasser. Vedlikehodsansvaret for parkeringsarealet tilligger bnr. 617.

2014/824168-2/200 - Best. om vann/kloakkledn. - tinglyst 29.09.2014
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 1104
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
Den til enhver tids eier av gnr. 97, bnr. 270, 1104, 1105, 1106 og 1107 gir hverandre gjensidige rettigheter til følgende mot pliktig deltakelse til vedlikehold:
- Eierne gir hverandre gjensidig rett til å legge, ha liggende, bruke og vedlikeholde vann- og avløpsledninger, elektriske kabler og andre tekniske anlegg over sine eiendommer.
- Felles tekniske anlegg, som felles vann- og avløpsledninger skal betraktes som felles eiendom og eiendommene plikter å vedlikeholde dette i fellesskap. Alle parter har samme rett til bruk av felles tekniske anlegg.
- Eierne gir hverandre gjensidig felles rett til bruk mot plikt til vedlikehold av felles anlegg.

2014/824168-3/200 - Best. om vann/kloakkledn. - tinglyst 29.09.2014
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 1105
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
For beskrivelse av avtalens innhold, se over.

2014/824168-4/200 - Best. om vann/kloakkledn. - tinglyst 29.09.2014
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 1106
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
For beskrivelse av avtalens innhold, se over.

2014/824168-5/200 - Best. om vann/kloakkledn. - tinglyst 29.09.2014
Rettighetshaver: Knr: 5001, gnr: 97, bnr: 1107
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5001-97/270
Gjelder denne registerenheten med flere
For beskrivelse av avtalens innhold, se over.

2015/65865-1/200 - Erklæring/avtale - tinglyst 23.01.2015
Rettighetshaver: Tensio TS AS
Org.nr: 978631029
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon
Gjelder denne registerenheten med flere
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon mellom TrønderEnergi Nett (nettselskapet) og Munkvoll Gård som eier og hjemmelshaver av gnr. 97, bnr. 270, snr. 1-181 (grunneier).
- Grunneieren gir nettselskapet stedsvarig rett til å bygge, drive, vedlikeholde, ombygge eller fornye en nettstasjon med tilhørende kabelanlegg på eiendommen. Nettselskapet foretar byggingen av nettstasjonen som skal være forelagt for og godkjent av bygningsmundighetene.
- Nettselskapet skal til enhver tid ha adkomst til nettstasjonen. Nettselskapet har rett til nødvendig fremkomst/tilgang over/til eiendommen for utøvelse av de i avtalen nevnte rettigheter. Rettigheten omfatter også utbedring av eksisterende veier, samt bygging av nye etter nærmere avtale om trasévalg.
- Skader, herunder ekstraordinær slitasje, på veier og/eller eiendommen for øvrig som måtte oppstå på grunn av nettselskapet sin transport eller ferdsel, er nettselskapet ansvarlig for å rette opp.
- Nettselskapet plikter snarest mulig å rydde etter seg på anleggsstedet.
- Nettselskapet har rett til å forby at det oppføres noen form for bebyggelse, parkeringsplass, beplantninge eller oppfylling av masse som kan være til skade eller til hinder for vedlikeholdet og/eller tilgangen av nettstasjonen med tilhørende kabelanlegg. På grunn av branntekniske krav kan ikke bebyggelse oppføres nærmere enn 5 meter, med mindre det etableres avbøtende tiltak som dekkes av grunneier og godkjennes av nettselskapet.
- Grunneieren er etter alminnelig erstatningsregler ansvarlig for skader han påfører nettstasjonen eller tilhørende kabelanlegg, for eksempel ved bygningsarbeid, utvendige gravearbeider, spregningsarbeider m.v.
- Kostnader nettselskapet får ved å bistå grunneier med sikkerhetstiltak, bæres av nettselskapet. Når grunneier har iverksatt de anviste tiltak, er han ansvarsfri. Dersom nettselskapet ikke varsles og/eller de anviste tiltak ikke følges, kan grunneier bli ansvarlig etter alminnelige erstatningsregler. Utbygger/grunneier er ansvarlig for at nettstasjon blir plassert litt inn i terrenget og med nøytral farge som glir naturlig inn i parkmiljøet.
- Dersom grunneieren ønsker å få nettstasjonen eller kabelanlegget flyttet, må han selv bære omkostningene med dette. Flyttingen må være praktisk mulig å gjennomføre.
- Hvis nettselskapet sitt behov for nettstasjon faller bort, kan grunneieren kreve å få den fjernet og terrenget planert. Omkostnigene med dette bæres av nettselskapet.
- Erstatning for klausulering av og inngrep i grunnen, for ulemper og tap av ethvert slag, for rett til bruk av eksisterende veier, samt avståelse av rettigheter i henhold til denne avtale, fastsettes et beløp en gang for alle. For denne eiendommen er erstatningen avtalt til kr 0,-.
- Skader og ulemper som nettselskapet måtte forårsake under anleggsarbeidet eller senere, og som det ikke er tatt hensyn til ved fastsetting av engangserstatningen i denne avtalen, utbedres eller godgjøres etter særskilt avtale eller skjønn påstevnet av nettselskapet. Det samme gjelder bruk av fremtidige veier.
- Tvister eller uenigheter av skjønnsmessig art avgjøres ved rettslig skjønn, jf. Skjønnsloven § 4, som påstevnes av nettselskapet.
- Dersom partene er enige, kan tvister om gyldigheten eller tolkningen av nærværende avtale og for øvrig enhver tvist som måtte oppstå i forbindelse med avtalen, avgjøres ved voldgift med sete i den rettskrets nettselskapet har sitt hovedkontor overenstemmende med Lov om voldgift.

2015/801418-2/200 - Bestemmelse iflg. skjøte - tinglyst 03.09.2015
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

GRUNNDATA
2014/1079172-1/200 - Seksjonering - tinglyst 08.12.2014
Opprettet seksjoner:
Snr: 63
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 50/13058

2015/324822-1/200 - ** Reseksjonering - tinglyst 15.04.2015
Omfordeling av tilleggsdel bygning - parkeringsplass og boder

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan r20090042 (Midelfartsveg 30, Munkvoll gård (24.05.2012)), og er blant annet regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Det foreligger planforslag, r20180006 (Byåsenveien 180). Formålet med planen er å legge til rette for utbygging av ca. 50-60 leiligheter, utbedre adkomst til Byåsveien 170 og 180, tilrettelegging for tursti mellom Munkvollvegen og Byåsveien samt nødvendige endringer i samferdselsarealene i Byåsveien i forbindelse med tilrettelegging for superbusstrase. Ta kontakt med Trondheim kommune v/ Byplankontoret for ytterligere informasjon om planforslaget.

Info kommunale avgifter:

Kr 2 971,- for 2. termin i 2020. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 745 885,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 685 184,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen og har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til utleie.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 0,- pr. 05.08.2020.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat kr 336 637,-
- Egenkapital pr. 31.12.2019 kr 818 074,-
- Total disponible midler pr. 31.12.2019 kr 818 074,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 52 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Marius Kvalvik
Eiendomsmegler
46 30 00 46
[email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SAMEIE
Sameiet Munkvoll Gård (org.nr. 914 989 078)) består av 181 boligseksjoner.

Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring med polisenr. 87854977. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. Eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning av at sameier aksepterer sameiets regler for dyrehold og tar hensyn til øvrige beboere. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på sameiets område. Det er båndtvang for hunder på sameiets område året rundt. Ikke tillat å lufte dyr i lekeområdenes oppholdsområde.

Det ble på ordinært årsmøte 16.06.2020 vedtatt at styret skal jobbe med en løsning for elbil-lading basert på egen infrastruktur.

ANNET
Leiligheten ligger i første etasje iht. Trondheim kommunes arkiv. Plasseringen av leiligheten på østsiden av bygget fremstår som en andre etasje fra bakkeplan. Dette til informasjon.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 07.01.2021 11:30