Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å invitere deg til denne særdeles nydelige fritidsboligen i Ytre Rasmusslættet 60! Heimdal Eiendomsmegling har gleden av å invitere deg til denne særdeles nydelige fritidsboligen i Ytre Rasmusslættet 60!
Her får du en fantastisk beliggenhet på kanten inn mot Gjevillvassdalen, i tillegg til eksemplariske sol- og utsiktsforhold. Her får du en fantastisk beliggenhet på kanten inn mot Gjevillvassdalen, i tillegg til eksemplariske sol- og utsiktsforhold.
Tomten er på hele 1131 kvm, og har kanskje den beste utsikten i hele Oppdal! Tomten er på hele 1131 kvm, og har kanskje den beste utsikten i hele Oppdal!
Fra eiendommen vil du ha nydelig utsikt mot Storhornet (1581 moh.), Soløyfjellet, Gjevillvassdalen m.m. Fra eiendommen vil du ha nydelig utsikt mot Storhornet (1581 moh.), Soløyfjellet, Gjevillvassdalen m.m.
Hytta ble oppført i 2018 og er oppført håndlaftet tømmer, som igjen er håndpusset og håndvoksbehandlet. Hytta ble oppført i 2018 og er oppført håndlaftet tømmer, som igjen er håndpusset og håndvoksbehandlet.
Inne i hytta finner vi en stor og koselig sittegruppe ved peisen. Her inne vil du finne den utlimate hyttedrømmen! Inne i hytta finner vi en stor og koselig sittegruppe ved peisen. Her inne vil du finne den utlimate hyttedrømmen!
Hytta inneholder flere gode stuer, hvor dette er peisestuen. Den er på hele 28 kvm., og du får god plass til flere møbelseksjoner. Hytta inneholder flere gode stuer, hvor dette er peisestuen. Den er på hele 28 kvm., og du får god plass til flere møbelseksjoner.
Lyssettingen i hytta er gjort av en lysdesigner og harmonerer svært godt med resten av hyttas fargevalg. Lyssettingen i hytta er gjort av en lysdesigner og harmonerer svært godt med resten av hyttas fargevalg.
I hytta får du gulvvarme i hall, gangareal, alle baderom, vaskerom, kjøkken og spisestue samt i peisestuen. I hytta får du gulvvarme i hall, gangareal, alle baderom, vaskerom, kjøkken og spisestue samt i peisestuen.
Både på kjøkken og stue finner du store plassbygde peisovner. Peisen på stuen er kledd i store fliser på 60x60. Både på kjøkken og stue finner du store plassbygde peisovner. Peisen på stuen er kledd i store fliser på 60x60.
Hytta er på hele 233 kvm. Store åpne rom kombinert med en god, og til tider åpen takhøyde sikrer en særpregen følelse. Hytta er på hele 233 kvm. Store åpne rom kombinert med en god, og til tider åpen takhøyde sikrer en særpregen følelse.
Hytta må sies å være svært innholdsrik, og her får du 3 stuer, 3 bad, 14 sengeplasser, eget vaskerom og en stor hall som ønsker deg velkommen. Hytta må sies å være svært innholdsrik, og her får du 3 stuer, 3 bad, 14 sengeplasser, eget vaskerom og en stor hall som ønsker deg velkommen.
I hjertet av hytta har selger plassert kjøkken og spisestue. Området rundt spisestuen har blitt et naturlig samlingssted for hele familien. I hjertet av hytta har selger plassert kjøkken og spisestue. Området rundt spisestuen har blitt et naturlig samlingssted for hele familien.
Til sammen er spisestue og kjøkken på hele 46 kvm. Selger har satt stor pris på matlaging, og har derfor lagt sin sjel i dette rommet. Til sammen er spisestue og kjøkken på hele 46 kvm. Selger har satt stor pris på matlaging, og har derfor lagt sin sjel i dette rommet.
Plassbygd peisovn i spisestuen skaper en flott ramme rundt kjøkkenområdet. Merk de spesialbestilte lampene over spisebordet fra Paris. Plassbygd peisovn i spisestuen skaper en flott ramme rundt kjøkkenområdet. Merk de spesialbestilte lampene over spisebordet fra Paris.
Rommet gir deg plass til både gjester og familie, i tillegg til at du har en flott utgang til en av terrassene i forkant av hytta. Rommet gir deg plass til både gjester og familie, i tillegg til at du har en flott utgang til en av terrassene i forkant av hytta.
Hvem ønsker ikke å nyte en kveld ved peisen etter lange dager langs de mange turstiene eller skiløypene i nærområdet? Hvem ønsker ikke å nyte en kveld ved peisen etter lange dager langs de mange turstiene eller skiløypene i nærområdet?
Tømmeret som hytta er oppført i er saktevokst furu som har vokst i et område Laftekompaniet henter ut tømmer til sine premium-hytter. Tømmeret som hytta er oppført i er saktevokst furu som har vokst i et område Laftekompaniet henter ut tømmer til sine premium-hytter.
Kjøkkenet fremstår svært moderne og stilrent med gode fargevalg. Her er det montert en flott kobberhette fra Røroshetta over platetoppen. Kjøkkenet fremstår svært moderne og stilrent med gode fargevalg. Her er det montert en flott kobberhette fra Røroshetta over platetoppen.
Hvitevarene er fra Miele og du får integrert kjøleskap, komfyr, koketopp, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Hvitevarene er fra Miele og du får integrert kjøleskap, komfyr, koketopp, microbølgeovn og oppvaskmaskin.
Benkeplaten har nedfelt oppvaskkum og er i stein. Benkeplaten har nedfelt oppvaskkum og er i stein.
I gangen får du særdeles gode oppbevaringsmuligheter med store garderobeskap. I gangen får du særdeles gode oppbevaringsmuligheter med store garderobeskap.
Her blir du møtt av en stor hall på hele 22 kvm med dobbel hovedinngangsdør i malt tre. Her blir du møtt av en stor hall på hele 22 kvm med dobbel hovedinngangsdør i malt tre.
Detaljbilde - Hall Detaljbilde - Hall
Gangen fører deg videre til den andre delen av hytta, hvor du finner soverommene, oppgang til 2.etasje og "spa"-avdelingen. Gangen fører deg videre til den andre delen av hytta, hvor du finner soverommene, oppgang til 2.etasje og "spa"-avdelingen.
I denne delen av hytta får du to bad, vaskerom og to soverom i tillegg til trappen opp til 2.etasje. I denne delen av hytta får du to bad, vaskerom og to soverom i tillegg til trappen opp til 2.etasje.
De mange badene i hytta gir deg gode muligheter for å huse flere gjester, hvor du vil kunne ha muligheten til å ha eget bad. De mange badene i hytta gir deg gode muligheter for å huse flere gjester, hvor du vil kunne ha muligheten til å ha eget bad.
Dette badet finner du ved hovedsoverommet og er på 6 kvm. Her får du moderne og stilige fargevalg. Dette badet finner du ved hovedsoverommet og er på 6 kvm. Her får du moderne og stilige fargevalg.
Hovedbadet i 1.etasje er på 10 kvm. Her får du en stor dusjnisje, sauna og utgang til jacuzzien på terrassen. Hovedbadet i 1.etasje er på 10 kvm. Her får du en stor dusjnisje, sauna og utgang til jacuzzien på terrassen.
Badet har en romslig dusj med glassvegg, armatur i kobber, keramiske fliser på gulv og beiset tømmer på vegger. Badet har en romslig dusj med glassvegg, armatur i kobber, keramiske fliser på gulv og beiset tømmer på vegger.
Fra badet får du egen utgang til jacuzzi, i tillegg til badstu på 2 kvm. Fra badet får du egen utgang til jacuzzi, i tillegg til badstu på 2 kvm.
Hovedsoverommet i 1.etasje er på hele 11 kvm. Hovedsoverommet i 1.etasje er på hele 11 kvm.
Fra hovedsoverommet får du eget walk-in closet på 4 kvm. Fra hovedsoverommet får du eget walk-in closet på 4 kvm.
Det andre soverommet i 1.etasje er på 6 kvm. Det andre soverommet i 1.etasje er på 6 kvm.
Soverommet mellom stue og kjøkken er på 6 kvm. og benyttet som et typisk gjesteværelse. Soverommet mellom stue og kjøkken er på 6 kvm. og benyttet som et typisk gjesteværelse.
I 2.etasje har selger montert store garderobeløsninger for å huse alt av dyner, puter, laken og håndklær. I 2.etasje har selger montert store garderobeløsninger for å huse alt av dyner, puter, laken og håndklær.
Fra gangen i 2.etasje blir du møtt av en flott stue på 12 kvm. Med gulv-til tak vindu får du godt med naturlig lysinnslipp. Fra gangen i 2.etasje blir du møtt av en flott stue på 12 kvm. Med gulv-til tak vindu får du godt med naturlig lysinnslipp.
Fra stuen i 2.etasje får du et eget koselig soverom på 6 kvm. Fra stuen i 2.etasje får du et eget koselig soverom på 6 kvm.
Stuen fremstår svært lys og romslig med godt naturlig lysinnslipp og downlights i himling. Stuen fremstår svært lys og romslig med godt naturlig lysinnslipp og downlights i himling.
Hele hytta er av svært god standard med nøye og gode planløsninger. Hele hytta er av svært god standard med nøye og gode planløsninger.
Fra gangen i 2.etasje får du to gode soverom. Dette soverommet er på 6 kvm. Fra gangen i 2.etasje får du to gode soverom. Dette soverommet er på 6 kvm.
Det andre soverommet i 2.etasje er også på 6 kvm. Det andre soverommet i 2.etasje er også på 6 kvm.
Dette rommet kan fint brukes som et soverom eller loftstue. Dette rommet kan fint brukes som et soverom eller loftstue.
Det tredje badet befinner seg i 2.etasje, og er på 4 kvm. Det tredje badet befinner seg i 2.etasje, og er på 4 kvm.
Hytta har eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Her får du også egen inngang fra baksiden av hytta og du får stor oppbevaringsplass. Hytta har eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Her får du også egen inngang fra baksiden av hytta og du får stor oppbevaringsplass.
Plantegning - 1.etasje Plantegning - 1.etasje
Plantegning - 2.etasje Plantegning - 2.etasje
Her får du flere gode terrasser på til sammen 77 kvm, hvor sol og utsikt kan nytes til det fulle Her får du flere gode terrasser på til sammen 77 kvm, hvor sol og utsikt kan nytes til det fulle
Vi ønsker hjertelig velkommen til en trivelig visning! Vi ønsker hjertelig velkommen til en trivelig visning!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
11 200 000,-
Del:
Særdeles vakker fritidseiendom med råe sol- og utsiktsforhold! 3 stuer | 3 bad | 14 sengeplasser | Unik beliggenhet
11 200 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 233 m2
  • 6 soverom
  • Hytte
  • 7 rom

Oppdal

Særdeles vakker fritidseiendom med råe sol- og utsiktsforhold! 3 stuer | 3 bad | 14 sengeplasser | Unik beliggenhet

Prisinformasjon

Prisantydning
11 200 000,-
Kommunale avgifter
1 656,-
Totalpris
11 490 950,-

Areal & byggeår

Primærrom
233 m2
Bruksareal
236 m2
 
Tomt
1 131 m2
Byggeår
2018
Energimerking
C

Ytre Rasmusslættet 60

Eiendomstype:

Hytte

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

11 200 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

11 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
280 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 200 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
290 950,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 490 950,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

1 656,- pr. år.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene er foretatt etter Norsk Standard 3940 fra 2009. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Siden det i Norsk Standard 3940 fra 2009 ikke foreligger en egen definisjon av hva som er boligens primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 236 kvm

Soverom:

6
 

Byggeår:

2018

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Tomt:

1131 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Oppdal - Gjevilvassdalen

Adresse:

Ytre Rasmusslættet 60
7340 Oppdal

Betegnelse:

Gnr. 201, bnr. 49 i Oppdal kommune.

Type eiendom:

Hytte

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Dels skrånende/dels flat tomt pent opparbeidet med plener, terrasser, gruset gårdsplass samt diverse trær/ prydbusker.

Parkering:

Flere oppstillingsplasser på egen tomt.

Velforening:

Eiendommen er tilknyttet Klettstølvegen veilag hvor det betales en årlig kontongent på kr 1 000,- ifølge selger. Det betales i tillegg en årlig avgift for bompassering etter faste satser, ifølge selger kr 2 000,- pr. år.

Meglers vurdering:

Velkommen til denne særdeles nydelige eiendommen med en helt rå beliggenhet!

Drømmer du om å eie en av Oppdals råeste fritidseiendommer med en unik nærhet til fjell og nykjørte skiløyper, samt fantastisk utsikts- og sollforhold? Her i Ytre Rasmusslættet 60, på kanten inn mot Gjevilvassdalen finner du eiendommen som oppfyller alle ønsker du måtte ha når det gjelder hyttekos. Her finner du en arkitekttegnet håndlaftet juvel om er oppført i en særdeles nøye og gjennomført stil, hvor du i tillegg kan nyte en av Oppdals aller beste tomter.

Kvaliteter vi ønsker å fremheve:
- Fantastisk beliggenhet øverst i hyttefeltet
- Unik nærhet til flott turterreng, sommer som vinter
- 20 meter til skiløypen (Raudhovdrunden)
- Svært høy standard
- 3 store stuer
- 3 bad
- 14 sengeplasser
- Utpreget bruk av skifer
- Nydelige sol- og utsiktsforhold

Innendørs
Vel inne i hytteiendommen blir du møtt av en romslig hall med store plassbygde garderobeskap. Her får du varme i alle gulv, og du finner et svært praktisk vaskerom, innredet med skap og tørkehyller like ved inngangspartiet. Videre møtes du av det flotte kjøkkenområdet og den store spisestuen som kan huse hele storfamilien. Både kjøkken og baderomsinnredningen er fra en lokal håndtverker - Bårds snekkeri på Oppdal. På kjøkkenbenken finner du en nøye utplukket steinplate, og du får hvitevarer fra Miele, med både stekeovn og kombi/ dampovn.

Over induksjonstoppen finner du en flott kobberhette fra Røroshetta. På bad får du ekslusive armaturer i kobber, samt servant nedfelt i stein og eksklusive fliser i toner som harmonerer med resten av hyttas fargevalg.

Utførelse
Håndlaftet tømmer i varierte høyder som skaper det luftige og åpne preget i hele hytta. Veggene er håndpusset og håndvoksbehandlet. Tømmeret er saktevokst furu som har vokst i de samme områdene som Laftekompaniet har hentet tømmer til alle sine 600 hytter. Den unike råvarekvaliteten, kombinert med Laftekompaniets betydelig erfaring gir forutsigbar bevegelse i bygget - dette er avgjørende for bruk av Timberframe, de store glassfasadene som slipper lys og natur inn. Tømmeret har åtte-tommer bredde og en naturlig varierende høyde. Hytten er håndlaftet og har vært underlagt den samme strenge kvalitetskontrollen hva gjelder tørking, foredling og håndverk som øvrige 600 bygg Laftekompaniet har levert gjennom snart 20 år. Selve hytta er tegnet av Cathrin B. Heggenes.

Utvalgte tekniske detaljer
Lysdesigner har plassert og valgt ut lyssettingen.
Utenpåliggende downlights som kan vris for optimal belysning.
Fjernstyring av varme.
Hovedbryter for lys i hytte.

Vi tar en prat med selger
Selger har satt stor pris på sin tid ved eiendommen. Da selger oppførte hytta gikk de med en drøm om å skape den ultimate fritidseiendommen som dekket alle deres behov. De ønsket en eiendom hvor de kunne huse både venner og familie, uten at det ville føles trangt. Samtidig var de opptatte av den unike nærheten til rike naturopplevelser, og nærhet til flott turterreng både sommer og vinter. De hadde vært på leting i flere år da de kom over tomten i det populære området ved Rasmusslættet. Etter å ha vært på befaring på tomten var de ikke i tvil om at dette området dekket alle deres behov, i tillegg til at tomt og reguleringsplan gav dem muligheten til å oppføre drømmehytten.

Noe selger har satt stor pris på er de flotte mulighetene for unike naturopplevelser rett utenfor hyttedøren. Her finner du nykjørte skiløyper like bak hytten, og du har rask adkomst til stinettverket som går opp mot Raudhovden og videre inn mot Gjevilvatnet og Trollheimen. Samtidig har du også nærhet til Oppdal sentrum og mulighetene du finner der.

Hvorfor selger valgt akkurat Laftekompaniet ved bygging
Hytta er bygget av en norsk totalleverandør med lokale underleverandører på blant annet rør, el, murarbeid og grunnarbeid. Laftekompaniet er kjent for å holde en kompromissløs kvalitet på tømmeret, og har bygget mange av de flotteste hyttene i Norge. De er et heleid norsk selskap, og Tømmeret hentes fra Finland, hvor man finner saktevoksende furu som vokser på optimale plasser mtp. kvalitet på tømmeret. Da selger valgte leverandør av hytta, undersøkte de mange leverandører og var på visning på mange hytter. Der opplevde selger at Laftekompaniet var i en særklasse på kvaliteten på de hyttene som også hadde stått noen år. Det kostet litt ekstra, men verdt hver eneste krone.

Beliggenhet:

Ytre Rasmusslættet finner du idyllisk til, pent plassert ved inngangen til Gjevilvassdalen. Her kjøper du deg en hytte som ligger flott plassert i et av de mest populære hytteområdene i Midt-Norge. Tomten er på 1131 kvm. og ligger på ca. 800 moh. Fra tomten vil man få fantastisk utsikt i flere retninger, og man kan følge solgangen hele dagen fra de store terrassene i forkant av hytta. Like ovenfor eiendommen vil du ha nærhet til nypreparerte skiløyper rundt Raudhovden, som igjen knytter seg på det enorme løypenettet som finnes på Oppdal. Områdene egner seg også svært godt til turer om sommeren, og stisykling har også blitt populært i området.

Området Gjevilvassdalen kan by på det meste som en hytteeier ønsker seg. Her har man utallige muligheter for fjellturer, sommer som vinter. Området er kjent for de flotte og nypreparte skiløypene inn til Gjevilvasshytta, som igjen er et av de mest populærer utgangspunktene for mange av de svært flotte og merkede stiene som går gjennom Trollheimen.

Nede ved Gjevilvatnet vil man finne nydelige sandstrender, man vil ha flotte bademuligheter samt at vannet byr på godt fiske. Om høsten vil man ha flere områder i nærheten som byr på mulighetene for småviltjakt, og da vil Felt A i Oppdal Bygdeallmenning være det mest nærliggende terrenget. Der har man muligheter for jakt med hund, også for utenbygdsboende. Både jakt og fiskekort i Oppdal Bygdeallmenning kjøper man enkelt via nettportalen til inatur.no.

Oppdal har i de siste årene gått fra å være en ren vinterdestinasjon, til å kunne være et område som byr på det meste av aktiviteter gjennom hele året. Her finner man tilbud for både store og små, for den fjellvante og for den urbane. Her er det flotte turmuligheter i fjellet, et av Norges største alpinanlegg, jakt og fiske, golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med basseng, bibliotek, kino, gode restauranter osv.

Eiendommen ligger ca. 15 min. i bil fra Oppdals sentrum, og ca. 10 min. fra Vangslia og en av hovedheisene til Oppdal Alpinsenter.
Trondheim: ca. 130 km.
Kristiansund: ca. 160 km.
Orkanger: ca. 100 km.
Stjørdal: ca. 160 km.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Fra Oppdal Sentrum kjører du Rv70/Sunndalsvegen i retning Sunndalsøra i ca. 11,5 km før avkjøring til høyre inn på Festavegen. Følg denne forbi Joker-butikken og sving til høyre inn på Osvegen og gjennom bommen. Etter ca. 1,7 km tar du avkjøring til høyre inn på Klettstølvegen og følger denne i ca. 1,2 km før du svinger til høyre inn på Ytre Rasmusslættet. Ytre Rasmusslættet 60 ligger på høyre hånd etter ca. 600 meter.
Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Stor fritidseiendom oppført i 2018. Bygget har støpt betongplate på grunn, yttervegger av laftet 8" tømmer, saltak i vinkler ( i forskjellige nivåer) oppbygd av åser med overliggende sperrer utvendig tekket med torv.

Boden er oppbygd med støpt betongplate på grunn, yttervegger av laft og bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel, saltak utvendig tekket med torv.

Innhold:

TOTALT
BRA: 236 kvm
P-rom: 233 kvm
S-rom: 3 kvm

1. ETASJE
BRA: 184 kvm
P-rom: 181 kvm - Hall, gang 1, gang 2, innredet rom, stue, kjøkken m/ spisestue, bad/wc 1, bad/wc 2, badstue, vaskerom, 3 soverom
S-rom: 3 kvm - Bod

2. ETASJE
BRA: 52 kvm
P-rom: 52 kvm - Gang, soverom 4 (ikke målbart pga begrenset takhøyde), stue, bad/wc, 3 soverom
S-rom: 0 kvm

Store terrasser på tilsammen ca. 77 kvm.
Frittstående utvendig bod oppført med stavlaft på 8 kvm.

Takstmanns kommentarer til arealene:
Over baderom mot nordvest er det etablert innredet rom med et gulvareal på 13 kvm (innredet som soverom). Dette rommet er ikke målbart areal på grunn av begrenset himlingshøyde.

Standard:

For opplysninger vedrørende boligens tilstand henvises det til tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming:

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Store plassbygde peisovner på stue og på kjøkken/spisestue.
Gulvvarme i hall, gangareal, alle baderom, vaskerom, kjøkken og spisestue samt i stue på loft.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei.
Privat vann og avløp gjennom Vardammen VA, hvor det betales en årlig avgift på kr 9 750,-. Beløpet indeksreguleres hvert år.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Stor og svært innholdsrik fritidseiendom med en flott beliggenhet, betydelig påkostet med blant annet 3 stk. baderom. Bygget bærer preg av et gjennomgående sjeldent godt håndverk med gode planløsninger og en betydelig høyere standard en hva som ansees for normalt for fritidsboliger. Eiendommen er uten behov for noen form for tiltak.
Tilstandsrapport er utarbeidet av AB-Takst v/ Otto Normann Olden datert 03.10.2019.

Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 23.08.2018.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
Eiendommen overdras fri for heftelser.

RETTIGHETER
2008/8415-3/200 - Bestemmelse om veg - tinglyst 07.01.2008
Rettighetshaver: Knr: 5021, gnr: 201, bnr: 40-49
- Eiere av gnr. 201, bnr. 40-49 har veirett på eiendommen, og skal dekke sin prosentvise andel av drift og vedlikeholdskostnader. Ved ytterligere fradeling av eiendommen, vi nye eiere med veirett også bære sin del av drift og vedlikeholdskostnader.
- Klettstølen Eiendom AS, org.nr. 991 498 346, har alle rettigheter til opparbeidelse av teknisk anlegg/infrastruktur innenfor det areal som er godkjent av det faste utvalget for plansaker i møte den 18.06.2007, sak 07/78.
- I tillegg gis vederlagsfri rett til å bore etter vann på østsiden ovenfor angjeldende felt etter nærmere anvisning/samråd med hjemmelshaver.
- Hjemmelshaver har rett til vederlagsfri tilkobling mellom eksisterende vannledning mellom tomt 3 og 4 og den ledning fra felles vannkum Klettstølen Eiendom AS anlegger i den forbindelse med sin utbygging av feltet, samt fritt vann fra felles kilde til gnr. 201, bnr. 18, 20 og 31.
- Ved ytterligere fradeling og utbygging av eiendommen, skal hjemmelshaver, evt. fremtidige hytte-/tomteeiere fullt ut dekke kostnader ved istandsetting av vei/tekniske anlegg som blir skadet i forbindelse med videre utbygging.
Kopi av rettigheten kan ses i salgsoppgaven.

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt bebyggelsesplan for del av Kvamman Ytre Hytteområdet, og er regulert til fritidsformål. Bebyggelsesplankart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Kr 1 656,- for 2019 som fordeles på to terminer. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Kommunale avgifter fordeles på følgende poster:
- Eiendomsskatt: kr 406,-
- Avfallsgebyr fritid: kr 1 250,-

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt er beregnet ut ifra ubebygd tomt, og at ny eier må påregne en økning i denne som følge av at eiendommen nå er bebygd. Kontakt Oppdal kommune for nærmere informasjon om beregning av eiendomsskatten.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 800 000,- for inntektsåret 2017.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen, og denne kan i sin helhet fritt leies ut.

Konsesjon:

Det er ingen konsesjonplikt for eiendommen.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 0,7% i meglerprovisjon, salgsgaranti med kr 5 000,-, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 20 900,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Andreas Myran Steen
Eiendomsmeglerfullmektig/avdelingsleder
41 60 90 08 - [email protected]

Ansvarlig megler:
Rita Lillevik
Eiendomsmegler
98 42 13 06 - [email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Hans Michelsens gt. 10, 7080 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger opp i mot dagens utnyttelse av eiendommen. Det er blant annet funnet følgende avvik:
- Rom inntegnet som tv-stue i 1. etasje utgjør i dag gang, bad og soverom.
- Hovedsoverom og bad i 1. etasje er plassert motsatt av hverandre.
- Badstue i 1. etasje er innredet som garderoberom og har direkte tilknytning til hovedsoverommet.
- Badstue er innlemmet i det største badet i 1. etasje.
- Hall og gang i 1. etasje utgjør i dag en stor hall.
- Peis i stuen i 1. etasje er flyttet til den ene langveggen av hytta. Pipen er som en følge av dette også flyttet.
- Loftstuen er avdelt med ett soverom.
- Bad i 2. etasje er gjort mindre til fordel for gang med dør inn til rom innredet som soverom.
- Enkelte endringer av vindu både med tanke på plassering og størrelse.

Det gjøres oppmerksom på at hytta er godkjent med fire soverom iht. byggetegninger mottatt fra kommunen. Se byggetegninger samt planskisser utarbeidet av takstmann i salgsoppgaven for detaljer. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til ovennevnte. Konferer megler ved spørsmål.

ANNET
Pipen fra kjøkkenpeisen ikke er avsluttet over tak. Ansvaret for å ferdigstille dette overføres til ny eier.

Det gjøres oppmerksom på at vegghengte skuffer og skap ikke medfølger i handelen. Det samme gjelder hengende lamper og gardiner med fester.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Oppdal kommune ligger i Trøndelag fylke. Oppdal er selve «fjellbygda» i Midt-Norge, også kjent for Norges største alpine skiområde. Det er korte avstander til Mørebyene Molde og Kristiansund samt til Trondheim. Oppdal er også navnet på tettstedet som er administrasjonssenter i kommunen samt jernbanestasjonen som ligger til Dovrebanen. Oppdal er fylkets største kommune i utstrekning. Oppdal stasjon ligger 545 moh. Store deler av Dovrefjell og Trollheimen ligger i Oppdal kommune.
Nabolag

Avstand til byer

Trondheim
134.3 km
Molde
147.1 km
Kristiansund
163.2 km
Stjørdal
164.3 km
Levanger
210.4 km
Verdal
221.7 km

Steder i nærheten

Ålbu
4.5 km
Vangen
4.7 km
Breen
4.8 km
Veksvesmoan
5.5 km

Transport

Festa
3.7 km
Oppdal stasjon
15.7 km
Molde Lufthavn, Årø
142.3 km

Fritid

Trollheimsporten Kro
4 km
Midtbygda skole grusbane
8.9 km
Oppdal kirke
12.8 km
Oppdal Skisenter
12.9 km
Lønset ballbinge
13 km
Gravfeltet på Vang
13.1 km
Småbruket besøksgård
13.3 km
Lønset skole gressbane
13.4 km
Vangslia Kro
14.1 km
Loftet
14.1 km
Vangslia Barneland
14.3 km
Snørafting
15.1 km
Oppdal idrettshall
15.1 km
Airboard (aking)
15.1 km
Gondolen
15.2 km
Trollheimen Fjellmaraton
15.4 km
Oppdal Kulturhus
15.5 km
Hotell Nor
15.5 km

Varer/tjenester

Joker Festa
3.5 km
Coop Mega Oppdal
15.4 km
Torgsenteret / Domus Oppdal
15.5 km
Vitusapotek Oppdal
15.5 km
Oppdal Vinmonopol
15.5 km
Aunasenteret
15.7 km

Aktiviteter, opplevelser m.m. i området

Trollheimsporten Kro
4 km
Midtbygda skole grusbane
8.9 km
Oppdal kirke
12.8 km
Oppdal Skisenter
12.9 km
Lønset ballbinge
13 km
Gravfeltet på Vang
13.1 km
Småbruket besøksgård
13.3 km
Lønset skole gressbane
13.4 km

Green environment

Postgården Oppdal
15.7 km
Midtnorsk fly- og luftsportsenter
26.4 km
Sunndalsporten
27 km
Oppdalsporten, Fagerhaug
27.9 km

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 12.11.2019 07:40