Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til fantastiske Fortunatoppen! Velkommen til fantastiske Fortunatoppen!
Oversiktsbilde - 2 av 4 boliger er nå solgt Oversiktsbilde - 2 av 4 boliger er nå solgt
Fra stuen har du utgang til en stor terrasse på hele 34 kvm Fra stuen har du utgang til en stor terrasse på hele 34 kvm
I tilknytning til kjøkkenet vil du ha rikelig med plass til spisebord samt godt med lysinnslipp fra vindu I tilknytning til kjøkkenet vil du ha rikelig med plass til spisebord samt godt med lysinnslipp fra vindu
Kjøkkenet leveres fra Mobalpa og vil bli familiens naturlige samlingspunkt Kjøkkenet leveres fra Mobalpa og vil bli familiens naturlige samlingspunkt
Plantegning 1. etasje Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje Plantegning 2. etasje
4 990 000,-
Del:
Fortunatoppen - Funkiseneboliger kun 12 minutter fra byen i barnevennlig område.
4 990 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 3 soverom
  • Enebolig

Trondheim-Øst

Fortunatoppen - Funkiseneboliger kun 12 minutter fra byen i barnevennlig område.

Prisinformasjon

Prisantydning
4 990 000,-
Totalpris
4 990 000,-

Areal & byggeår

Byggeår
2019

Fortunatoppen hus 4 A-D

Eiendomstype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Byggeår:

2019

Adresse:

Fortunatoppen hus 4 A-D
7057 JONSVATNET

Betegnelse:

Gnr.41 Bnr.3 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Enebolig

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Boligene vil få parkering i carport og på egen tomt.

Priser:

Fra kr. 4 990 000,- til kr. 5 390 000,-

Meglers vurdering:

3 AV 4 BOLIGER SOLGT.

Fortunatoppen - en del av den nye bydelen på Tesliåsen, er et nytenkende prosjekt bestående av arkitekttegnede, moderne og stilrene eneboliger, med familievennlig planløsning, store uteplasser, utsikt og biloppstillingsplass i carport rett utenfor døren. Beliggenheten er meget attraktiv og barnevennlig, nær offentlig kommunikasjon, butikker, skoler, barnehager og alt man har behov for i en hektisk hverdag. Samtidig er det umiddelbar nærhet til marka og idylliske Jonsvatnet, med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Med kun 12 minutter med bil til sentrumskjernen ligger byens fasiliteter kort vei unna.

Boligene vil få flere solrike uteplasser, blant annet en lun og trivelig terrasse i andre etasje. Terrassen blir på ca. 34 kvm, og har dermed god plass til utemøbler og grill. De flotte uteplassene legger godt til rette for at hele familien skal kunne nyte varme sommerdager utendørs.

Panoramavinduene sørger for rikelig med naturlig lys, samtidig som det skaper en unik kontakt med utearealene. Videre vil boligene få et overbygget og hyggelig inngangsparti med carport, samt plass til parkering på gårdsplassen.

Kvaliteter og teknisk:
- Prosjektert bolig = lave kjøpsomkostninger.
- Moderne løsninger og materialer av høy kvalitet.
- Familievennlig planløsning og god romfølelse.
- Store vindusflater, naturlig lys.
- Stue med åpen kjøkkenløsning og herlig romfølelse.
- Et delikat, flislagt baderom
- Tre innbydende soverom med garderobeløsning.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- LED belysning på bad og lysarmatur på kjøkken.

Ønsker du å bli bedre kjent med Tesliåsen? Klikk deg gjerne inn på utbyggers hjemmeside: www.tesliasen.no

Velkommen til Fortunatoppen – et eldorado for små og store!

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et attraktivt, fredfullt og barnevennlig boligområde på Fortunatoppen i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Solbakken barneskole som ble pusset opp i 2014. Skoleområdet er utgangspunkt for flere årlige idretts- og trimarrangementer, konserter og kulturkvelder med utstillinger. Det er kort vei til Markaplassen ungdomsskole og flere barnehager.

Fra Fortunatoppen er det ca. 2 km til NTNU Dragvoll campus. Kollektivtilbudet består av buss, og nærmeste holdeplass er Karlsheim, som ligger i kort avstand. Ved barneskolen er det idrettsplass, og det er kun en kort kjøretur til Dragvoll idrettsenter og 3-T treningssenter på Moholt.

Estenstadmarka ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen, med skiløyper og lysløype. Et populært turmål for både små og store, er nettopp Estenstadhytta. Jonsvatnet ligger også i kort gangavstand. Videre er det kort vei til Stokkanbakken alpinanlegg som har et godt og rimelig alpintilbud med to heiser.

Rema 1000 på Jakobsli og Rema 1000 på Dragvoll er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det under 8 min å kjøre til Moholtsenteret, eller kun 12 min til bykjernen.

Adkomst:

Kjør Jonsvannsveien mot Fortunalia, og ta av til høyre mot Fortunalia/ Tesliåsen. Følg veien til venstre og fortsett oppover mot snuhammeren. Eneboligene ligger så på din venstre side rett etter svingen.

Byggemåte:

Iht. vedlagt leveransebeskrivelse.

Innhold:

1. ETASJE:
BRA: ca. 64,3 kvm.
P-Rom: ca. 52,3 kvm: 3 soverom, gang, bad, toalett.
Sekundær-ROM: ca. 12 kvm: Garderobe, teknisk rom og tilstøtende utebod.

2. ETASJE:
BRA: ca. 48,4 kvm.
P-ROM: ca. 48,4 kvm.: Stue og kjøkken.

Standard:

De prosjekterte boligene preges av en moderne stil med rene linjer og store vindusflater, der stue og kjøkken utgjør et sosialt allrom - perfekt for både selskapeligheter, familiehygge og ren avslapping. I boligens første etasje ligger alle soverommene, baderom og toalett, noe som skaper en trygg og god løsning for store og små i familien.

Her har man en unik mulighet for å flytte rett inn i en splitter ny bolig med lave kjøpsomkostninger, leverandørgarantier, samt høy kvalitet på materialer og tekniske installasjoner.

Entré: Via et overbygget og hyggelig inngangsparti med belysning og ringeklokke, kommer vi inn i boligens lyse entré. Rommet får trestavs eikeparkett og malte veggflater, og en nisje gir plass for garderobeløsning med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. En skyvedør leder deg videre inn i en trappegang, der en flott trapp tar deg opp til andre etasje med stue og kjøkken. Her er det godt å komme hjem.

Stue med åpen kjøkkenløsning: I boligens andre etasje blir du møtt av en lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning, som sammen utgjør et sosialt og smakfullt allrom med funksjonelle arbeidsflater og gode møbleringsmuligheter. Allrommet får trestavs eikeparkett på gulv, malte veggflater og utgang til en lun og solrik terrasse på ca. 34 kvm. Rommet får store panoramavinduer mot flere himmelretninger, noe som bidrar til at man kan nyte den fantastiske utsikten fra både sofakrok og spiseplass.

Kjøkkeninnredningen leveres fra Trønderkjøkken og Mobalpa – begge anerkjent for kvalitet og design. Kjøkkenet er tegnet i vinkel, noe som gir en funksjonell arbeidssone med rikelig benkeplass. Innredningen blir av typen Kiffa Philia med grå, glatte fronter og laminat benkeplate med oppvaskkum i stål. Videre blir kjøkkenet utstyrt med helintegrerte hvitevarer fra Siemens, som kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. En stilig ventilator leveres fra Thermex.

Den åpne romløsningen gir plass for både sofagruppe og spisestue, noe som gjør det enkelt å invitere til hyggelige sammenkomster med familie og gode venner. Her kan du være sosial med gjestene, samtidig som du tilbereder maten. Den solrike terrassen fremstår som en naturlig forlengelse av allrommet om sommeren.

Bad/wc: Boligene får et delikat, flislagt baderom. Baderommet ligger i boligens første etasje, og vil få 60 x 40 cm fliser på veggene, 30 x 30 cm fliser på gulv med varme, og malt himling med integrert LED belysning. Innredningen blir levert av Mobalpa, og består av en stilren skapseksjon med grå fronter, heldekkende servant, og speil med overlys. Videre blir det et romslig dusjhjørne med innfellbare dører i glass, et vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe: Boligene får tre gode soverom med tilhørende garderobeskap, hvorav det ene rommet får direkte adkomst til et praktisk garderoberom. Soverommene blir pent innredet med trestavs eikeparkett og malte veggflater. Boligene får for øvrig god plass til garderobeløsning i entréen, i tillegg til en utvendig bod på ca. 5 kvm.

Oppvarming:

Elektrisk. Det monteres innvendig stålpipe. Vedovn kan settes inn i 2. etasje, men er tilvalg.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig. Det vil som regel være private stikkledninger, selv om eiendommen er tilknyttet offentlig anlegg.

Betalingsbetingelser:

Kjøpesum og omkostninger skal være bekreftet innbetalt innen overtakelsesdato. Alle kontraktsinnbetalinger skal skje til: Heimdal Eiendomsmegling AS sin klientkonto nr. 4230.55.01500 i MelhusBanken. Det tas forbehold om eventuell endring av offentlige gebyrer og avgifter. Kjøper aksepterer at eventuelt økning i mva. og andre offentlige avgifter som måtte bli fastsatt etter inngåelse av denne kontrakt kan utlignes på kjøper med den forholdsmessige andel og kun for den del av leveransen som i slikt tilfelle får økte avgifter i henhold til entreprenørens oppstilling. Kjøper er innforstått med at tilfredsstillende finansieringsbekreftelse for hele kjøpesummen skal forelegges megler innen 21 dager etter selgers aksept iht. Bustadoppføringslova § 46 2. ledd.
Disse opplysningene kan bli videre formidlet til utbyggers byggelånsbank. Hvis nåværende bolig skal benyttes helt eller delvis til finansiering av kjøpet kan denne stilles som sikkerhet etter verditakst utført av Heimdal Eiendomsmegling AS. Handelen er juridisk bindende for begge parter dersom budet aksepteres innen akseptfristen. Dersom kjøper innen fristen ikke overholder sin forpliktelse med tilfredsstillende finansieringsbekreftelse iht. prosjektets standardkontrakt, er kjøper allikevel bundet og selger vil kunne påberope avtalen som vesentlig misligholdt og heve avtalen. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper.

Overtakelse:

Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Disse forbeholdene skal være avklart senest innen 01.12.2018

Prosjektet er beregnet ferdigstilt 12 mnd etter at selgers forbehold er frafalt. Dette gjelder uavhengig av om forbeholdene er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse, skal dagmulkt beregnes etter 12 mnd fra sletting av selgers forbehold. Endelig overtakelse vil bli varslet med 2 ukers skriftlig varsel.

Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 2 ukers skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via utbygger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at overtakelse av boligen ikke kan nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Forutsetningen er imidlertid at kommunen har utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).

Selgers forbehold:

Selger tar følgende forbehold:

- Endelige offentlige godkjenninger fra Plan og Bygningsetaten, Trondheim Kommune og evt. Fylkesmannen.
- 1 av 4 boliger solgt for å igangsette bygging.
- Boligene skal oppføres på en del av gnr. 41, bnr. 3. Det tas forbehold om at det lar seg gjøre å få fradelt parsellen hvor boligene tenkes oppført.
- At det lar seg gjøre å slette følgende heftelser i eiendommen:

2010/332263-1/200 07.05.2010 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 4 000 000
Panthaver: ANZJØN BREDE
Panthaver: JOHANSEN GUNN
Panthaver: JOHANSEN JOMAR
Panthaver: JOHANSEN KRISTIN
Panthaver: SAKSHAUG VIBEKE
Panthaver: SAMODEE JANIKE

2016/929840-1/200 11.10.2016 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/926206-1

2016/1159263-1/200 14.12.2016 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/1129796-1

2013/1038671-1/200 29.11.2013 ERKLÆRING/AVTALE
RETTIGHETSHAVER: KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 1
Bestemmelse om vedlikehold og fornying av sikringsgjerde
Bestemmelsen gjelder for også senere utskilte eiendommer
Erklæringen om vedlikeholdsplikt skal vike prioritet for pengeheftelser som tinglyses på gnr. 41 bnr. 3 eller eiendommer som senere utskilles fra denne
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/889455-1/200 28.09.2015 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 4 500 000
Panthaver: DANSKE BANK
ORG.NR: 977 074 010
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/1100178-1/200 24.11.2015 ** TRANSPORT AV PANTHAVER TIL: DANSKE BANK
ORG.NR: 977 074 010
FRA: INNHERREDSV 14 ANS
ORG.NR: 976 117 263

2016/1082690-1/200 22.11.2016 **
PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/926206-1

2016/926206-1/200 10.10.2016 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 40 000 000
Panthaver: TRONDHEIM KOMMUNE
ORG.NR: 942 110 464
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/300250-1/200 05.04.2017 ** DELVIS SLETTING FOR IKKE TINGLYST MATRIKKELENHET
Gjelder matrikkelenhet:KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 47
Gjelder matrikkelenhet:KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 48
Gjelder matrikkelenhet:KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 49
Gjelder matrikkelenhet:KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 50
Gjelder matrikkelenhet:KNR: 5001 GNR: 41 BNR: 51

Disse forbeholdene avklares løpende, siste forbehold senest innen 01.12.2018. Selger kan selv velge å igangsette bygging på et lavere forhåndssalg. Dersom forbeholdene ikke er avklart/slettet inne nevnte frist, er inngåtte kontrakter å anse som annullert og ingen av partene har dermed noen krav mot den andre.

Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:
- Det kan bli endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.
- Det kan bli endringer som følge av krav fra offentlige instanser
- Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer.
- Selger forbeholder seg retten til å bestemme material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendige og utvendige fellesarealer.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Eiendommen overleveres med ferdigattest/midlertidig brukstillatelse, avhengig av ferdigstilling for utearealer, mtp årstid for overlevering.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Følgende heftelser blir stående tinglyst på eiendommen etter hjemmelsoverføring til ny eier:

2017/315830-1/200 11.04.2017 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Gjensidig rett for gnr 41 bnr 3, 47, 48, 49, 50 og 51
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Bestemmelse om telefonledning/telesentral
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/315830-2/200 11.04.2017 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Gjensidig rett for gnr 41 bnr 3, 47, 48, 49, 50 og 51
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/315830-3/200 11.04.2017 BEST. OM ADKOMSTRETT
Gjensidig rett for gnn 41 bnr 3, 47, 48, 49, 50 og 51
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Eventuelle sikkerhetsstillelser som krever pantesikkerhet i eiendommen får prioritet etter disse heftelsene.
1927/900264-1/107 02.08.1927 ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 42 BNR: 2
Anlegg av brønn.

Reguleringsplan:

Eiendommene er underlagt reguleringsplan r20100070 og er regulert til bl.a. bebyggelse. Tesliåsenområdet er under utbygging og planlegging og det forventes byggeaktivitet i området og nabotomter fremover. Ta kontakt med megler for fullstendig informasjon.

Info kommunale avgifter:

Kommunale avgifter vil bli fastsatt av Trondheim kommune etter ferdigstillelse.

Adgang til utleie:

Boligene kan fritt leies ut i sin helhet.

Oppdragsansvarlig:

Martin Bjerkaker Eiendomsmegler 95224393 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Hans Michelsens gt. 10 7080 Heimdal

Generelle forutsetninger:

Avtalen anses inngått når kjøper har levert megler bindende kjøpetilbud, selger har akseptert dette, og aksept er meddelt kjøper. Salgsoppgaven med vedlegg utgjør sammen med akseptbrev og tegninger de samlede avtalevilkårene for kjøp av den aktuelle eiendommen.

Dokumentenes rangordning / lovvalg:

1. Bindende kjøpetilbud
2. Salgsoppgave med vedlegg
3. Tegninger, brosjyremateriell
Illustrert perspektiv er ikke å anse som en del av kontraktsgrunnlaget da disse kan avvike fra leveransen. Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/
investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03.juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
- Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og materialbruk.
-Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.
Bustadoppføringslova og avhendingsloven finner man på www.lovdata.no. Ta kontakt med ansvarlig megler om lovteksten ønskes oversendt.

Sikkerhetsstillelse/garantier:

Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller selger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldene i byggeperioden og frem til 5 år etter overtagelse av boligen. Garantien skal utgjøre 3 % av vederlaget frem til overtagelsen og 5 % av vederlaget etter overtagelsen. Garanti etter bustadoppføringslova § 12 stilles av selger så snart bindende avtale er inngått. Er det tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller igangsettingstillatelse, er det tilstrekkelig at garantien stilles først når forbeholdene er falt bort. Garanti skal uansett stilles før oppstart av byggearbeider.
Dersom det ikke foreligger ferdigattest på overtakelsestidspunktet skal selger stille bankgaranti i form av selvskyldnergaranti som sikkerhet for gjenstående arbeid iht. midlertidig brukstillatelse.

Endringer:

Kjøper har mulighet til å gjøre endringer i henhold til prosjektets endringsrutiner. Kjøper kan ikke påregne å gjøre endringer for mer enn 15 % av kjøpesummen. Det vil bli satt opp frister og eventuell priskonsekvens for slike endringsbestillinger.

Oppgjør:

Utbetaling av oppgjør til selger forutsetter at megler har mottatt signert overtagelsesprotokoll, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, fullt oppgjør er innbetalt, og at hjemmel er overført kjøper. Utbetaling av oppgjør til selger kan imidlertid foretas før hjemmel er overført kjøper under forutsetning av at selger stiller garanti iht. bustadoppføringslovas § 47. Kjøpers innbetaling blir i så fall å betrakte som et forskudd.

Mangler og tilbakehold:

Evt. mangler ved overtakelsen skal anmerkes i overtakelsesprotokollen. Kjøper kan kreve tilbakehold av innbetalt beløp frem til hjemmel er overført kjøper. Tilbakeholdet skal stå i forhold til påberopt mangel. Dersom det holdes tilbake et uforholdsmessig beløp kan kjøper komme i betalingsmislighold overfor selger. Kjøper og selger kan også gjøre avtale om deponering av en del av kjøpesummen til en eller flere spesifikke mangler er bragt i orden.

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Trondheim er en bykommune og fjerde største storbyområde i Norge. Bysenteret (Midtbyen) ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik og i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus. Trondheim er administrasjonssentrum for Trøndelag fylke. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Høgskolen i Trøndelag ligger i byen. Trondheims storbyområde omfatter flere kommuner sør og nord for byen. Trondheim ble "grunnlagt" av Olav Tryggvason i år 997, men mye tyder på at det på det tidspunktet et betydelig tettsted allerede var etablert.
Nabolag

Steder i nærheten

Teslimyr
0.5 km
Fortunalia
0.9 km
Jakobsli
1.6 km
Stokkanhaugen
1.7 km

Transport

Karlsheim
0.5 km
Leangen stasjon
5.2 km
Trondheim
8.8 km
Trondheim Værnes
27.6 km

Sport

Solbakken idrettsplass
2.1 km
Dragvoll idrettssenter
2.4 km
3T-Moholt
3.4 km
Fitnesspoint Moholt
3.9 km

Skoler

Solbakken skole (1-7 kl.)
2.5 km
Åsvang skole (1-7 kl.)
3 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10 kl.)
3.4 km
Charlottenlund barneskole (1-7 kl.)
3.4 km
Vikåsen skole (1-7 kl.)
3.9 km
Markaplassen skole (8-10 kl.)
4.2 km
Hoeggen skole (8-10 kl.)
5.9 km
Skansen Videregående Steinerskole
10.9 km

Barnehager

Jakobsli barnehager - Øvre Jakobsli (0-6 år)
1.5 km
Jakobsli familibarnehage (1-5 år)
1.6 km
Solbakken barnehage (0-6 år)
1.8 km

Varer/tjenester

Rema 1000 Jakobsli
2.2 km
Coop Prix Jakobsli
2.3 km
Rema 1000 Dragvoll
2.4 km
Mix Tapir "Studentstompen"
2.5 km
Bunnpris Angelltrøa
2.7 km
Best Skovgård
3.2 km
Shell Moholt
3.3 km
Apotek 1 Moholt
3.4 km
Moholtsenteret
3.9 km
Vitusapotek Ranheim
4.2 km
Shell/7-Eleven Leangen
5 km
Nardo centeret
5.2 km
Valentinlyst Vinmonopol
5.8 km
Lade Vinmonopol
7.1 km

Higher education

NTNU avd. helse- og sosialfag
3.8 km
NTNU Gløshaugen
6.5 km
NTNU avd. lærerutdanning
6.6 km
NTNU avd. Handelshøyskolen
6.6 km
NTNU avd. for sykepleie
7.3 km
Høyskolen Kristiania avd. Trondheim
8.8 km

Fortuna/Fortunalia er vurdert av 15 lokalkjente

Støynivået 9.7
Turmulighetene 9.7
Opplevd trygghet 9.2
Kvalitet på barnehagene 9.1
Trafikk 8.7
Gateparkering 8.6
Kvalitet på skolene 8.4
Vedlikehold hager 8.4
Naboskapet 8.4
Vedlikehold veier 8.3
Trygghet der barna ferdes 8.2
Matvareutvalg 7.2
Kollektivtilbud 7.2

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 19.02.2019 10:39