Digital salgsoppgave

Jørgenstrøa 2

6 980 000,- Enebolig Eiet 194 m2 3 soverom
Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
Nydelig enebolig med utleie
Balkong Peis Barnevennlig Rolig Utsikt Hage Sentralt Badeplass/muligheter Fiskemuligheter Turterreng Unik tomt på 3 017 kvm Gode solforhold Bad fra 2015 Fiskerett
 • Prisantydning
  6 980 000,-
 • Totalpris
  7 156 000,-
 • Primærrom
  167 m2
 • Bruksareal
  194 m2
 • Bruttoarial
  11 m2
 • Tomt
  3 018 m2
 • Kommunale avgifter
  13 412,-
 • Byggeår
  1976
 • Energimerking
  F
 • Eieform
  Eiet

Kort om eiendommen

Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom på 3 mål, med landlig beliggenhet ved Nidelva. På tomten ligger det en enebolig med sokkelleleilighet, to flotte småhus samt en utvendig bod. Boligen strekker seg over 2 plan og 188 kvm, med nytt hovedbad i 2015, kjøkken vurdert til TG1 av takstmann, 3 romslige soverom, innvendig boder på totalt 18 kvm og eget vaskerom. Boligen har gjennomgått oppgraderinger i nyere tid, med ny taktekking og kjøkkeninnredning i 2012, ny varmepumpe i 2023, ny vannpumpe i 2021 og nye vann og avløpsrør inn til boligen i 2023, for å nevne noe.

Kvaliteter verdt å merke seg:
-Utleie i sokkel.
-Tomt på 3 017 kvm.
-Fiskerettighet i Nidelva.
-Bad på 12,5 kvm, oppgradert i 2015.
-Kjøkken vurdert til TG1 av takstmann
-Taktekking vurdert til TG1 av takstmann
  • Omkostninger
   Beregnede omkostninger ved kjøp:
   - Dokumentavgift 2,5% av salgssum kr. 175 000,-
   - Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
   - Tinglysingsgebyr pr. pantedokument kr. 500,-
   - HELP Boligkjøperforsikring kr. 14 000,- (valgfri)
   - HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 2 800,- (valgfri)
    
   Totale omkostninger kr. 176 000,- 
   Total omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring kr. 190 000,-
   Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 192 800,-
    
   NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endring i omkostninger/offentlige avgifter. En slik endring vil bli belastet/godskrevet kjøper.
  • Kommunale avgifter
   Kr. 3 353,- for 1. termin i 2024. Det er 4 terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen og være avhengig av bruk. 
  • Parkering
   Parkering i innkjørsel og gårdsplass.
  • Byggemåte
   Enebolig oppført over 1 etasje + sokkeletasje. Over grunnmuren er det yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med stående og liggende trekledning. Etasjeskileren er et trebjelkelag. Taket har saltaks form og er tekket med profilerte metallplater. Vinduer med isolerglass.
  • Oppvarming
   Boligen varmes opp ved elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.
  • Område
   Tanem/Klæbu
  • Adkomst
   Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din destinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Heimdal Eiendomsmegling. Velkommen til visning!
  • Beliggenhet
   Boligen har en idyllisk usjenert og landlig beliggenhet i et idyllisk område ved Nidelva. Her får du en unik meget romslig tomt med nydelig skjermet hage, samt umiddelbar nærhet til naturen og elva som renner stille forbi, Fiskerett følger med eiendommen.

   Her er også kort vei til Klæbu sentrum med blant annet diverse butikker, treningssenter, bank, apotek, restauranter og frisør. Skoler, barnehage, og idrettsanlegg ligger også i nærheten.

   Det er ellers kun en kort kjøretur til Trondheim sentrum, og det tar ca. 10 minutter med bil til Tiller og City Syd. Her finner du et bredt spekter av butikker og servicetilbud. Nærmeste busstopp ligger ca. 250 meter fra eiendommen. Her går det buss med hyppige avganger til både Klæbu sentrum og retning Trondheim.

   Her får du en unik kombinasjon av landlig og skjermet beliggenhet, samtidig som du har kort vei til alt du trenger av servicetilbud.
  • Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommens hovedleilighet i 1. etasje datert 07.07.1977 og sokkeletasjen 08.07.1977. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

   Megler har kontrollert dagens planløsning opp mot byggegodkjente tegninger datert 17.04.1972. Følgende avvik ble registrert: 

   - I boligens hovedetasje er veggen mellom stue og kjøkken revet for å skape en åpen løsning.
   - I hovedetasjen er også det minste soverommet, badet og wc-rom slått sammen til ett stort bad.
   - I sokkeletasjen er vaskerom og div slått sammen til en stor bod.
   - Rom kalt for wc/dusj/vaskerom er slått sammen til bad.

   -Det er etablert to uthus på eiendommen som ikke er byggemeldt iht. informasjon innhentet fra kommunen.
   -Gjerde langs eiendommen sin nordlige grense, strekker seg stedvis utenfor tomtegrensen.

   Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få bragt søknadspliktige tiltak i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konferer megler. 
  • Offentligrettlsig pålegg
   Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.
  • Regulerings-og arealplaner
   Eiendommen ligger i et område regulert av plan K1981003 og K1999001, og eiendommen er regulert til blant annet jordbruk og skogbruk.

   Eiendommen er avsatt til ukjent i kommuneplanens arealdel 2010 til 2021. 
   Kopi av situasjonskart, reguleringsplan med bestemmelser, reguleringskart, kommuneplanens arealdel med bestemmelser m.m. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.
  • Adgang til utleie
   Det er to bruksenheter i boligen. 
   Det er ingen kjente begrensninger vedr. utleie av boligen. 
  • Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet privat septikktank.
   Eiendommen er tilknyttet privat brønn.
  • Konsesjon
   Eiendommen er bebygd og har et tomteareal over 2 000 kvm. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må derfor innsendes og godkjennes av kommunen. Risiko forbundet med egenerklæringen om konsesjonsfrihet påhviler kjøper.
  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   5001/539/11:
   13.03.1947 - Dokumentnr: 1060 - Bestemmelse om veg
   RETTIGHETSHAVER: JOHN STORSVE

   13.09.1954 - Dokumentnr: 6618 - Skjønn
   Elektriske kraftlinjer
   ----------
   Diverse påtegning
   Bestemmelse om tvangsinnløsning av årlig erstatning

   06.02.1947 - Dokumentnr: 575 - Registrering av grunn
   Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:5001 Gnr:539 Bnr:6

   01.01.2018 - Dokumentnr: 27744 - Omnummerering ved kommuneendring
   Tidligere: Knr:1662 Gnr:39 Bnr:11

   14.10.2019 - Dokumentnr: 1208625 - Sammenslåing
   Sammenslått med denne matrikkelenhet:
   Knr:5030 Gnr:39 Bnr:148

   01.01.2020 - Dokumentnr: 661682 - Omnummerering ved kommuneendring
   Tidligere: Knr:5030 Gnr:39 Bnr:11

   06.02.1947 - Dokumentnr: 575 - Bestemmelse om veg
   Rettighet hefter i: Knr:5001 Gnr:539 Bnr:6
   Bestemmelse om fiskerett
   Bestemmelse om vannledning

   Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan tinglyses servitutter og erklæringer som blir påkrevd av offentlig myndighet og som er nødvendig for sameiets drift.
    
   Det samme gjelder tinglysning av heftelser/erklæringer på eiendommen for hensiktsmessig og effektiv gjennomføring av prosjektet, i tillegg til sikring av avtalte salgsvilkår. 
   Kommune, nettselskaper og andre som har kummer, ledninger, rør mv. liggende i grunnen samt stolper og lignende stående på deler av eiendommene i området, har rett til adkomst til og vedlikehold av sine respektive anlegg. Kommunen kan ha rett til å ha søppelhåndteringssystemer liggende på eiendommen. 
    
   Evt. sikkerhetsstillelser som krever pantesikkerhet i eiendommen får prioritet etter disse heftelsene. 
  • Boligselgerforsikring
   Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
  • Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

   Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- (avhengig av boligtype) i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
  • Lovanvendelse
   Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. 

   Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

   Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

   Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

   Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Kjøpers undersøkelsesplikt 
   Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig.

   Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.
  • Budgivning
   Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema. Budskjema finnes også i salgsoppgaven. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept.

   Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

   Megler prøver så langt det er mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

   Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren.

   Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.

   Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

   Utenlandsk kjøper:
   Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. D-nummer kan utstedes i flere tilfeller, blant annet ved etablering av bankforhold. Skal søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing, plikter budgiver å ta forbehold som lyder følgende i sitt bud: "Forbehold om tillatelse fra selger til å sende søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysning av skjøte. Oppgjør til selger blir utbetalt etter at søknad om D-nummer er godkjent. Selger må derfor påberegne at oppgjør og utbetaling tar lengre tid enn normalt"
   I disse tilfellene oppbevarer kartverket skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten. Kjøper plikter å fremlegge nødvendige dokumenter for søknad om D-nummer før overtagelse. Dersom kjøper ikke får innvilget søknad om D-nummer, plikter kjøper å videreselge eiendommen for egen risiko og regning.

   Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte medfører at oppgjør og utbetaling til selger blir senere enn normalt. Kontakt megler for informasjon før budgivning.

   Tinglysning hjemmel
   Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Fullt oppgjør skal innbetales til meglers klientkonto før overtagelse iht. nærmere vilkår fastsatt i kjøpekontrakt.

   Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema. Benyttelse av blancoskjøte innebærer en viss risiko for begge parter, og frarådes av megler. Ved hjemmelsoverføring av eiendommen får kjøper rettsvern for eiendommen. Enkelte instanser fakturerer kun hjemmelshaver av eiendommen, uavhengig av hvem som er reell eier. Kjøper er selv forpliktet til å avklare med finansieringsinstitusjon om de godtar blancoskjøte.
  • Hvitvaskingsreglene
   Eiendomsmeglerforetaket er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven). Dette medfører at megler har en plikt til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både selger og kjøper. Både selger og kjøper, herunder de selger og/eller kjøper opptrer på vegne av, må fremlegge gyldig legitimasjon som følge av meglers kundekontroll. Der selger eller kjøper er en juridisk person omfatter kundekontrollen blant annet verifisering av identitet til reelle rettighetshavere, hvor egenerklæring for selskapsstruktur, firmaattester og gyldig legitimasjon må fremlegges og kontrolleres.

   Dersom kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre kan ikke eiendomsmegler medvirke til gjennomføring av transaksjonen, og handelen kan dermed stanses. Dersom kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kontrolltiltak vil kjøper være ansvarlig for eventuelle forsinkelser av oppgjør til selger, og videre kostnader/tap ved dekningssalg. Kontrolltiltak for selger gjennomføres ved oppdragsinngåelse, men i de tilfeller forhold ved selgersiden utløser krav til ny kundekontroll i løpet av oppdragsgjennomføringen, kan selger ved å ikke bidra til gjennomføring av kundetiltak misligholde sine forpliktelser ovenfor kjøper.

   Eiendomsmeglerforetaket har også ytterlige prosedyrer og kontrollpunkter knyttet til hvitvaskingsregelverket, herunder blant annet kontroll av midlenes opprinnelse ved bruk av egenkapital. Partene plikter å opplyse om de forhold meglerforetaket etterspør i forbindelse med kontrolltiltak.

   Eiendomsmeglerforetaket har plikt til å innrapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim dersom det avdekkes mistanke om at midler har tilknytning til utbytte fra en straffbar handling, og/eller har tilknytning til terrorfinansiering. Partene varsles ikke dersom transaksjonen rapporteres til Økokrim.
  • Personopplysninger
   I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

   For utførelsen av oppdraget blir informasjon om oppdragsgiver, eiendommen, interessenter, budgivere og kjøper lagret av meglerforetaket i minimum 10 år iht. eiendomsmeglingsforskriften. Det samme gjelder ethvert dokument utarbeidet eller innhentet i forbindelse med oppdraget. Personopplysningene vil bli benyttet til det formålet opplysningene er innhentet for, herunder blant annet kontroll av finansiering. Opplysninger som navn og kontaktinformasjon vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål uten særskilt samtykke.

   Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.hem.no/personvern.
  • Diverse
   Selger opplyser blant annet i egenerklæringen:
   Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
   - Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad.
   - Sundset oppføring av nytt bad med tilhørende rørarbeide. Hansen VVS med ny brønnpumpe og tilførsel.
   - Rørlegger T. Sundset ,7540 Klæbu og Hansen VVS, 7540 Klæbu med ny brønnpumpe og tilførsel.

   Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
   - Ja, bygget helt nytt bad i med tettesjikt, membran og sluk.

   Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
   - Ja, kun av faglært.
   - Nytt bad i 1.etasje og ny brønnpumpe og tilførsel i sokkel.
   - Rørlegger T. Sundset 7540 Klæbu og Hansen VVS,7540 Klæbu.

   Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
   - Ja, vegg i bod i sokkel.

   Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
   - Ja, strukturpuss på grunnmur har flasset av på noen steder.

   Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende?
   - Ja, det har vært mus på hemsen.

   Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
   - Ja, kun av faglært.
   - Skiftet til nytt sikringsskap for 1.etasje og nye kurser og kabler i forbindelse med utvidelse av bad.
   - Fjeldset AS.

   Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
   - Ja, har en Peugot 3008 Hybrid. Kun for en 16A kurs.

   Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
   - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad.
   - Bygget to nye terrasser foran inngang og mellom hovedbygning og uthus.

   Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende?
   - Ja, full sokkelleilighet med stue, kjøkken, soverom, bad, gang og boder og eget elektrisk sikringsskap.

   Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
   - Ja, utleie sokkel er uendret bygningsmessig siden huset ble oppsatt.

   Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
   - Ja, i forbindelse med utbygging av nytt bad, ble det minste soverommet, gammel WC og gammelt bad slått sammen til ett nytt bad.

   Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger?
   - Ja, har fått utkast fra takstmann.

   Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
   - Ja, eiendommen har fiskerett i Nidelva gjennom Klæbu grunneierlag.

   Takstmann opplyser i takstrapporten:

   Bygningsdeler med TG3
   -Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2
   -Innvendig > Rom Under Terreng
   -Våtrom > Sokkel. Etasje > Bad > Generell
   -Våtrom > Sokkel. Etasje > Vaskerom > Generell

   Bygningsdeler med TG2
   -Utvendig > Nedløp og beslag - 2
   -Utvendig > Veggkonstruksjon
   -Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
   -Utvendig > Vinduer - 2
   -Utvendig > Dører - 2
   -Utvendig > Utvendige trapper
   -Innvendig > Radon
   -Innvendig > Innvendige trapper
   -Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv
   -Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
   -Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
   -Kjøkken > Sokkel. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
   -Tekniske installasjoner > Vannledninger - 2
   -Tekniske installasjoner > Avløpsrør
   -Tekniske installasjoner > Ventilasjon
   -Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
   -Tomteforhold > Drenering
   -Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
   -Tomteforhold > Forstøtningsmurer
   -Tomteforhold > Terrengforhold
  • Meglers vederlag
   Oppdragsgiver betaler 0,8% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr. 3 750,-, fellesvisninger med kr. 1 990,- og markedsføringspakke med kr. 15 950,-.
    
   Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.
  • Finansiering
   Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.
  • Salgsoppgave - Jørgenstrøa 2
   PDF
   Last ned
Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
Området

Jørgenstrøa 2 Åpne veibeskrivelse
Andre eneboliger i området
 • Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
  Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
 • Tomten strekker seg over hele 3 017 kvm med pent opparbeidede utearealer og meget gode solforhold.
  Tomten strekker seg over hele 3 017 kvm med pent opparbeidede utearealer og meget gode solforhold.
 • Taktekkingen er ny fra 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
  Taktekkingen er ny fra 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
 • Stuen i hovedetasjen strekker seg over 27 kvm og byr på en rekke møbleringsmuligheter.
  Stuen i hovedetasjen strekker seg over 27 kvm og byr på en rekke møbleringsmuligheter.
 • På stuen er det etablert peis for lun og koselig oppvarming. Pipe og ilsted er vurdert til TG1 av takstmann.
  På stuen er det etablert peis for lun og koselig oppvarming. Pipe og ilsted er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Kjøkkenet oppleves romslig på hele 18,5 kvm.
  Kjøkkenet oppleves romslig på hele 18,5 kvm.
 • Innredningen består av hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap.
  Innredningen består av hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap.
 • På gulvet er det lagt parkett, på vegg er det tapet og takess i himling. Overflatene er vurdert til TG1 av takstmann.
  På gulvet er det lagt parkett, på vegg er det tapet og takess i himling. Overflatene er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Rommet er i sin helhet vurdert til TG1 av takstmann.
  Rommet er i sin helhet vurdert til TG1 av takstmann.
 • Fra kjøkkenet har du adkomst til terrasse øst-vendt terrasse hvor du kan nyte morgensolen. Terrassen er vurdert til TG1 av takstmann.
  Fra kjøkkenet har du adkomst til terrasse øst-vendt terrasse hvor du kan nyte morgensolen. Terrassen er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Bak boligen er det etablert en koselig grillplass og en romslig utebod på 15 kvm.
  Bak boligen er det etablert en koselig grillplass og en romslig utebod på 15 kvm.
 • På kjøkkenet er det installert varmepumpe for effektiv og energibesparende oppvarming. Pumpen er fra 2023.
  På kjøkkenet er det installert varmepumpe for effektiv og energibesparende oppvarming. Pumpen er fra 2023.
 • Hovedsoverommet strekker seg over 13 kvm og har adkomst til egen balkong på 9 kvm.
  Hovedsoverommet strekker seg over 13 kvm og har adkomst til egen balkong på 9 kvm.
 • Badet i hovedetasjen måler hele 12,5 kvm og er oppgradert i 2015.
  Badet i hovedetasjen måler hele 12,5 kvm og er oppgradert i 2015.
 • Innredningen består av flis på gulv og vegger, boblebadekar, stort dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og servant med blandebatteri.
  Innredningen består av flis på gulv og vegger, boblebadekar, stort dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og servant med blandebatteri.
 • Overflater på vegg og i himling er vurdert til TG1 av takstmann.
  Overflater på vegg og i himling er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Badet ventileres gjennom mekanisk avtrekk og tilluft ved dørterskel. Ventilasjonen er vurdert til TG1 av takstmann.
  Badet ventileres gjennom mekanisk avtrekk og tilluft ved dørterskel. Ventilasjonen er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Inngangspartiet består av vindfang og gang på til sammen 10 kvm. Her er det rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
  Inngangspartiet består av vindfang og gang på til sammen 10 kvm. Her er det rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
 • Foran inngangsdøren er det et koselig tun, samt etablert markterrasse som er vurdert til TG1 av takstmann.
  Foran inngangsdøren er det et koselig tun, samt etablert markterrasse som er vurdert til TG1 av takstmann.
 • På eiendommen ligger det også to historiske og koselige småhus.
  På eiendommen ligger det også to historiske og koselige småhus.
 • Her er tregulv, yttervegger i laftet tømmer og torvtak.
  Her er tregulv, yttervegger i laftet tømmer og torvtak.
 • Det største av dem er koselig innredet i historisk stil.
  Det største av dem er koselig innredet i historisk stil.
 • De to laftede byggene måler hhv. 20 og 4 kvm.
  De to laftede byggene måler hhv. 20 og 4 kvm.
 • Eiendommen har idyllisk beliggenhet ved Nidelva. Fra boligen er det ca 4 minutter med bil til Klæbu sentrum, 10 minutter til Tiller og 20 minutter til Trondheim sentrum.
  Eiendommen har idyllisk beliggenhet ved Nidelva. Fra boligen er det ca 4 minutter med bil til Klæbu sentrum, 10 minutter til Tiller og 20 minutter til Trondheim sentrum.
 • Med eiendommen følger det fiskerett i Nidelva, gjennom Klæbu grunneierlag.
  Med eiendommen følger det fiskerett i Nidelva, gjennom Klæbu grunneierlag.
 • I sokkeletasjen som strekker seg over 89 kvm er det en leilighet med egen inngang, kjøkken, stue, romslig soverom og bad.
  I sokkeletasjen som strekker seg over 89 kvm er det en leilighet med egen inngang, kjøkken, stue, romslig soverom og bad.
 • Stuen i underetasjen måler 18 kvm og er innredet med laminat på gulv og tapet på vegg.
  Stuen i underetasjen måler 18 kvm og er innredet med laminat på gulv og tapet på vegg.
 • Kjøkkenet i sokkelen er innredet med hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn og opplegg for vaskemaskin.
  Kjøkkenet i sokkelen er innredet med hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn og opplegg for vaskemaskin.
 • Over kokesonen på kjøkkenet er det etablert kjøkkenventilator, som er vurdert til TG1 av takstmann.
  Over kokesonen på kjøkkenet er det etablert kjøkkenventilator, som er vurdert til TG1 av takstmann.
 • Soverommet måler 11,5 kvm og byr på god plass til dobbelseng og stor garderobeløsning.
  Soverommet måler 11,5 kvm og byr på god plass til dobbelseng og stor garderobeløsning.
 • Badet måler 6 kvm og er innredet med fliser på gulv, våtromstapet på vegg og malt panel i himling.
  Badet måler 6 kvm og er innredet med fliser på gulv, våtromstapet på vegg og malt panel i himling.
 • I underetasjen er det rikelig med lagringsplass fordelt på to boder som til sammen måler 18 kvm.
  I underetasjen er det rikelig med lagringsplass fordelt på to boder som til sammen måler 18 kvm.
 • Takrenner, nedløp og øvrige beslag på taket er i metall, nytt i 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
  Takrenner, nedløp og øvrige beslag på taket er i metall, nytt i 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
 • Sees på visning!
  Sees på visning!
 • Plantegning u. etg
  Plantegning u. etg
 • Plantegning 1. etg
  Plantegning 1. etg
Endret: 12.07.2024 07:29
Velkommen til Jørgenstrøa 2 - En unik eiendom med landlig beliggenhet på Tanem i Klæbu.
Tomten strekker seg over hele 3 017 kvm med pent opparbeidede utearealer og meget gode solforhold.
Taktekkingen er ny fra 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
Stuen i hovedetasjen strekker seg over 27 kvm og byr på en rekke møbleringsmuligheter.
På stuen er det etablert peis for lun og koselig oppvarming. Pipe og ilsted er vurdert til TG1 av takstmann.
Kjøkkenet oppleves romslig på hele 18,5 kvm.
Innredningen består av hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap.
På gulvet er det lagt parkett, på vegg er det tapet og takess i himling. Overflatene er vurdert til TG1 av takstmann.
Rommet er i sin helhet vurdert til TG1 av takstmann.
Fra kjøkkenet har du adkomst til terrasse øst-vendt terrasse hvor du kan nyte morgensolen. Terrassen er vurdert til TG1 av takstmann.
Bak boligen er det etablert en koselig grillplass og en romslig utebod på 15 kvm.
På kjøkkenet er det installert varmepumpe for effektiv og energibesparende oppvarming. Pumpen er fra 2023.
Hovedsoverommet strekker seg over 13 kvm og har adkomst til egen balkong på 9 kvm.
Badet i hovedetasjen måler hele 12,5 kvm og er oppgradert i 2015.
Innredningen består av flis på gulv og vegger, boblebadekar, stort dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og servant med blandebatteri.
Overflater på vegg og i himling er vurdert til TG1 av takstmann.
Badet ventileres gjennom mekanisk avtrekk og tilluft ved dørterskel. Ventilasjonen er vurdert til TG1 av takstmann.
Inngangspartiet består av vindfang og gang på til sammen 10 kvm. Her er det rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
Foran inngangsdøren er det et koselig tun, samt etablert markterrasse som er vurdert til TG1 av takstmann.
På eiendommen ligger det også to historiske og koselige småhus.
Her er tregulv, yttervegger i laftet tømmer og torvtak.
Det største av dem er koselig innredet i historisk stil.
De to laftede byggene måler hhv. 20 og 4 kvm.
Eiendommen har idyllisk beliggenhet ved Nidelva. Fra boligen er det ca 4 minutter med bil til Klæbu sentrum, 10 minutter til Tiller og 20 minutter til Trondheim sentrum.
Med eiendommen følger det fiskerett i Nidelva, gjennom Klæbu grunneierlag.
I sokkeletasjen som strekker seg over 89 kvm er det en leilighet med egen inngang, kjøkken, stue, romslig soverom og bad.
Stuen i underetasjen måler 18 kvm og er innredet med laminat på gulv og tapet på vegg.
Kjøkkenet i sokkelen er innredet med hvite profilerte fronter, benkeplate i laminat, nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn og opplegg for vaskemaskin.
Over kokesonen på kjøkkenet er det etablert kjøkkenventilator, som er vurdert til TG1 av takstmann.
Soverommet måler 11,5 kvm og byr på god plass til dobbelseng og stor garderobeløsning.
Badet måler 6 kvm og er innredet med fliser på gulv, våtromstapet på vegg og malt panel i himling.
I underetasjen er det rikelig med lagringsplass fordelt på to boder som til sammen måler 18 kvm.
Takrenner, nedløp og øvrige beslag på taket er i metall, nytt i 2012 og vurdert til TG1 av takstmann.
Sees på visning!
Plantegning u. etg
Plantegning 1. etg