Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Klostergata 74 A - En smakfull og innbydende 3-roms leilighet med ypperlig beliggenhet på fantastiske Øya! Velkommen til Klostergata 74 A - En smakfull og innbydende 3-roms leilighet med ypperlig beliggenhet på fantastiske Øya!
Stuen har sjarmerende, klassiske bygårdsdetaljer som god takhøyde og dype vinduskarmer, samt rause vindusflater som gir en lys og behagelig atmosfære. Stuen har sjarmerende, klassiske bygårdsdetaljer som god takhøyde og dype vinduskarmer, samt rause vindusflater som gir en lys og behagelig atmosfære.
Her får man en god kombinasjon av det klassiske og det moderne uttrykket. Her får man en god kombinasjon av det klassiske og det moderne uttrykket.
Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen, NTNU Handelshøyskolen, Samfundet, St. Olavs Hospital og Trondheim Spektrum. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen, NTNU Handelshøyskolen, Samfundet, St. Olavs Hospital og Trondheim Spektrum.
Kjøkkenet fremstår tidsriktig og har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Kjøkkenet fremstår tidsriktig og har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.
Leiligheten har en åpen stue-kjøkkenløsning på hele 22,5 kvm med gode løsninger som fører til en god utnyttelse av arealet. Leiligheten har en åpen stue-kjøkkenløsning på hele 22,5 kvm med gode løsninger som fører til en god utnyttelse av arealet.
Hovedsoverommet er av god størrelse, og er på hele 13 kvm. Hovedsoverommet er av god størrelse, og er på hele 13 kvm.
Leiligheten ligger fint plassert i 3. etasje, og er dermed godt skjermet mot innsyn. Leiligheten ligger fint plassert i 3. etasje, og er dermed godt skjermet mot innsyn.
Det andre soverommet er på 6,5 kvm. Det andre soverommet er på 6,5 kvm.
Soverommene oppleves også romslige, mye grunnet den gode takhøyden og de store vindusflatene. Soverommene oppleves også romslige, mye grunnet den gode takhøyden og de store vindusflatene.
Det medfølger også en praktisk bod i kjeller. Det medfølger også en praktisk bod i kjeller.
Badet ble renovert i 2017 og har fått tilstandsgrad 0/1 av takstmann. Badet ble renovert i 2017 og har fått tilstandsgrad 0/1 av takstmann.
Badet rommer 4 kvm, og har blant annet opplegg for vaskemaskin på badet. Badet rommer 4 kvm, og har blant annet opplegg for vaskemaskin på badet.
Romslig entré på 3 kvm med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Romslig entré på 3 kvm med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy.
Velkommen til hyggelig visning! Velkommen til hyggelig visning!
Plantegning. Plantegning.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 190 000,-
Del:
Smakfull og moderne 3-roms selveier på ettertraktede Øya | Heis | Lave felleskostnader | Nærhet til NTNU og St. Olavs
3 190 000,-

Kjøpt

  • 51 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

Smakfull og moderne 3-roms selveier på ettertraktede Øya | Heis | Lave felleskostnader | Nærhet til NTNU og St. Olavs

Prisinformasjon

Prisantydning
3 190 000,-
Kommunale avgifter
11 420,-
Totalpris
3 338 806,-

Areal & byggeår

Primærrom
51 m2
Bruttoareal
56 m2
Bruksareal
51 m2
 
Tomt
570 m2
Byggeår
1909
Energimerking
F

Klostergata 74A

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 190 000,-

Fellesgjeld:

45 866,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 190 000,- (Prisantydning)
45 866,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 235 866,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
94 870,- (Dokumentavgift)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
102 940,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 338 806,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 230,- pr. mnd.
Sameiet opplyser om mulig økning av felleskostnader i mai (10-15%) for å spare opp til fremtidig vedlikehold. Sameiet opplyser også om at det kan bli krevd en ekstra innbetaling på omtrent 500-1000 kroner for utbedring av inngangsparti.

Fellesutgifter inkluderer kabel-TV, diverse vaktmestertjenester samt vedlikehold av heis.

Kommunale avgifter:

Kommunale avgifter for fjerde termin 2020 var 2 855 kr. Året består av fire terminer. Kommunale avgifter kan variere fra termin til termin.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Soverom:

2

Etasje:

3

Byggeår:

1909

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt:

570 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Øya

Adresse:

Klostergata 74A
7030 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 404 bnr. 90 snr. 8 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Soneparkering i området.

Fellesutgifter:

2 230,- pr. Mnd


Sameiet opplyser om mulig økning av felleskostnader i mai, 10-15%, hvis sameiet vedtar større vedlikeholdsprosjekter, samt grunnet dyrere forsikring. Sameiet opplyser også om at det kan bli krevd en ekstra innbetaling på 500-1000kr for utbedring av inngangsparti.

Meglers vurdering:

Delikat 3-roms selveierleilighet på Øya. Boligen har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og en behagelig atmosfære. Her bor du i nærheten av alt du trenger. Det er kort vei til både sentrum, NTNU og St. Olavs. I tillegg tar du deg enkelt rundt med kollektivtransport.

Verdt å bemerke seg:
- Bod i kjeller
- Praktisk planløsning
- Bad oppgradert i 2017
- Romslig entré med god plass til oppbevaring
- Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp
- Åpen stue-kjøkkenløsning som gir en romslig følelse
- Gjennomgående TG0/TG1 på bad og kjøkken

Beliggenhet:

Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, med gangavstand til Trondheim sentrum med de fleste fasiliteter. Man kan nyte en praktisk beliggenhet i forhold til flere studiesteder. Her har vi kort veg til blant annet: Handelshøyskolen i Trondheim, NTNU Gløshaugen, SINTEF og St. Olavs, samt meget gode bussforbindelser. Innen kort gange har vi Lerkendal stadion som byr på fotballkamper store deler av året. Leiligheten har en praktisk beliggenhet i forhold til de fleste dagligdagse fasiliteter. Her har vi kort avstand til dagligvarebutikk med post i butikk, bensinstasjon og restauranter. I nærområdet finner vi Studentersamfundet med flere kafé- og utelivstilbud. Studentersamfundet er arena for flere konserter og festivaler gjennom året, og er et svært populært tilholdssted for studenter. Like ved finner vi flotte Høyskoleparken og Marinen, som er populære samlingssteder om sommeren for soling, grilling og ballspill. God offentlig kommunikasjon med bussholderplass kun noen hundre meter unna, hvor det passerer mange av byens ruter og flybusser flere ganger i timen.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Boligblokk oppført i en murkonstruksjon på fire etasjer over kjeller + loft, og er utvendig pusset / malt. Taket er et saltak og vinduer med 2-lags glass.
I følge takstmann.

Innhold:

3. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entre.
Det ble påvist en bod i kjeller, på ca. 6,5 kvm.

Standard:

Stue: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn.

Kjøkken: Laminat på gulv, og glass på vegg over benk, stålplate på vegg over benk og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert stekovn og platetopp.

Soverom 1: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling.

Soverom 2: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap, innfellbare dusjdører, servant, servantskap og veggmontert wc.

Entre: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

I følge takstmann.

Oppvarming:

Elektrisitet.

Vei, vann og kloakk:

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Andreas Grimsbu i Takst-Forum den 09.02.21 12:00.

Konklusjon:
Bad og kjøkken fremstår uten tegn til lekkasjer. Utover dette og for mer utfyllende opplysninger og anbefalte tiltak, henvises det til raportens enkelte punkter.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 04.11.91. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

2018/217015-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
01.01.2018 00:00 TIDLIGERE: KNR:1601 GNR:404 BNR:90 SNR:8

1992/2178-1/107 SEKSJONERING
31.01.1992 OPPRETTET SEKSJONER:
SNR: 8
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 52/952

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av kommuneplanens arealdel 2012 til 2024. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen har antikvarisk verdiklasse C. Dette kan medføre begrensninger ved tiltak på eiendommen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 642 053,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 311 389,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.
Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiets totale fellesgjeld utgjør kr 460 713,- per 27.01.2021.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr 7 963,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.

Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Kine Nesset Kristiansen
Eiendomsmegler
90 16 69 81
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
976232909
Bassengbakken 4
7042 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Takstmanns kommentar til planløsningen:
Dagens planløsning er kontrollert opp mot byggegodkjente tegninger, det er ikke funnet avvik.

Leiligheten er av en spesiell karakter, slik at areal vil kunne avvike noe, da det er nødvendig å utvise skjønn ved oppmålingen.
I følge takstmann.

For regler om dyrehold, parkering, dugnad mm. vises det til vedlagte husordensregler for sameiet.

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært.
Firmanavn: Bangsund Rør AS
Redegjør for hva som er gjort og når: Totalrenovering.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Alt ble fornyet.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad.
Redegjør for hva som er gjort og når. Fasaden ble pusset opp ca. i 2013

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 11.06.2021 11:32