Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Stokkbekken 118 - Innbydende og flott rekkehus i barnevennlige omgivelser! Velkommen til Stokkbekken 118 - Innbydende og flott rekkehus i barnevennlige omgivelser!
Boligen har en innholdsrik planskisse med mye å by på. Boligen har en innholdsrik planskisse med mye å by på.
Vinduene på stua og på det største soverommet har solscreen som styres via fjernkontroll. Vinduene på stua og på det største soverommet har solscreen som styres via fjernkontroll.
Fra stua er det direkte utgang til egen terrasse på ca 24 kvm. Fra stua er det direkte utgang til egen terrasse på ca 24 kvm.
Terrassen har sør-vestvendt beliggenhet, med ypperlige solforhold. Terrassen har sør-vestvendt beliggenhet, med ypperlige solforhold.
Det er etablert markise som dekker store deler av terrassen, styres med fjernkontroll. Det er etablert markise som dekker store deler av terrassen, styres med fjernkontroll.
Stuas utforming gir mulighet til å leke seg med ulike soner. Stuas utforming gir mulighet til å leke seg med ulike soner.
Boligen er et passivhus med balansert ventilasjon og godt innemiljø. Boligen er et passivhus med balansert ventilasjon og godt innemiljø.
Boligen varmes effektivt og økonomisk opp via fjernvarme. Boligen varmes effektivt og økonomisk opp via fjernvarme.
Kjøkkenet ligger delvis adskilt i tilknytning til stua. Kjøkkenet ligger delvis adskilt i tilknytning til stua.
Kjøkkenet i seg selv er på gode 10 kvm og har oppnådd tilstadsgrad 1 av takstmann. Kjøkkenet i seg selv er på gode 10 kvm og har oppnådd tilstadsgrad 1 av takstmann.
Praktisk gang på 3,5 kvm, her er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Praktisk gang på 3,5 kvm, her er det god plass til å henge fra seg yttertøy.
Delikat bad som byr på moderne komfort, her er det duse farger og varmekabler i gulv. Delikat bad som byr på moderne komfort, her er det duse farger og varmekabler i gulv.
Badet fremstår i meget god stand og har oppnådd tilstandsgrad 1. Badet fremstår i meget god stand og har oppnådd tilstandsgrad 1.
Alle soverommene er god av størrelse og har henholdsvis et areal på 15 kvm, 8 kvm og 7 kvm. Alle soverommene er god av størrelse og har henholdsvis et areal på 15 kvm, 8 kvm og 7 kvm.
Alle rommene vender ut mot rolig område med lite støy. Alle rommene vender ut mot rolig område med lite støy.
Fra det ene soverommet har man utgang til egen balkong. Fra det ene soverommet har man utgang til egen balkong.
Balkogen er på 8 kvm, her det god plass til ønsket møblement. Balkogen er på 8 kvm, her det god plass til ønsket møblement.
Her får man utsikt mot Trondheimsfjorden. Her får man utsikt mot Trondheimsfjorden.
Innbydende kjellerstue som passer for store og små. Innbydende kjellerstue som passer for store og små.
Toalettrom i første etasje, med TG1 fra takstmann. Toalettrom i første etasje, med TG1 fra takstmann.
Praktisk vaskerom i kjelleren, fremstår i meget god stand, gitt TG1. Praktisk vaskerom i kjelleren, fremstår i meget god stand, gitt TG1.
Planskisse kjeller. Planskisse kjeller.
Planskisse 1.etasje. Planskisse 1.etasje.
Planskisse 2.etasje. Planskisse 2.etasje.
Det følger med parkering i felles parkeringshus, samt utvendig sportsbod. Det følger med parkering i felles parkeringshus, samt utvendig sportsbod.
Boligen ligger fint til i barnevennlige omgivelser med frodige grøntareal. Boligen ligger fint til i barnevennlige omgivelser med frodige grøntareal.
Velkommen innom for en titt! Velkommen innom for en titt!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
5 250 000,-
Del:
Flott og innbydende rekkehus | TG0/1 på alle punkt | Solrik terrasse | Parkeringshus | Kjellerstue | Barnevennlig
5 250 000,-

Kjøpt

  • 134 m2
  • 3 soverom
  • Rekkehus

Trondheim-Øst

Flott og innbydende rekkehus | TG0/1 på alle punkt | Solrik terrasse | Parkeringshus | Kjellerstue | Barnevennlig

Prisinformasjon

Prisantydning
5 250 000,-
Kommunale avgifter
14 868,-
Totalpris
5 388 070,-

Areal & byggeår

Primærrom
134 m2
Bruttoareal
157 m2
Bruksareal
142 m2
 
Tomt
6 234 m2
Byggeår
2012
Energimerking
C

Stokkbekken 118

Eiendomstype:

Rekkehus

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

5 250 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

5 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
130 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
138 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 388 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 662,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

14 868,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 157 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

2012

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Tomt:

6234 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Angelltrøa

Adresse:

Stokkbekken 118
7048 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 49 bnr. 221 snr. 41 orgnr. 912477959 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Rekkehus

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Hver seksjon i sameiet har egen parkeringsplass i parkeringshus. Gjesteparkering også i parkeringshuset.

Fellesutgifter:

1 662,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer forsikring, kabel-TV, internett og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Fellesutgiftene fordeles på følgende poster:
- Felleskostnad drift (flat fordeling): kr 867,-
- Forsikring og vedlikehold (arealfordelt): kr 404,-
- Tillegg Kabel-TV/Internett: kr 391,-

Kollektiv avtale med Get Kabel-TV og bredbånd.

Ved papirfaktura foreligger det et miljøgebyr på 39,-. For å unngå miljøgebyret kan det opprettes eFaktura eller aktivere AvtaleGiro.

Velforening:

Det er pliktig medlemskap i Velforeningen Miljøbyen Granåsen, for samtlige seksjonseiere. Velforeningskontingent utfaktureres til sameiene 2 ganger i året. Beboerne i sameiet betaler fast sum hver måned inn til sameiet, som går til dekning av kostnaden sameiet har inn til velforeningen.

Meglers vurdering:

Velkommen til Stokkbekken 118 - Flott rekkehus i attraktive omgivelser. Denne boligen kan by på det meste, kjellerstue, sør-vestvendt terrasse, fjordglimt, solscreen på vinduer i stue, markise som dekker deler av terrasse. Med beliggenhet midt i smørøyet for barnefamilier, med kort vei til skole, barnehage, dagligvare mm.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Fjordglimt fra balkong i 2.etasje.
- Praktisk vaskerom på gode 8 kvm.
- Tre soverom av meget god størrelse.
- Parkeringsplass i felles parkeringshus.
- Innbydende kjellerstue på hele 23 kvm.
- Delikat bad på 5,5 kvm, gitt tilstandsgrad 1.
- Sør-vestvendt terrasse med ypperlige solforhold.
- Passivhus med balansert ventilasjon og godt innemiljø.
- Barnevennlig område med lite støy og nærhet til det aller meste.

Denne boligen er absolutt verdt en titt - Velkommen!

Beliggenhet:

Rekkehuset ligger i et familievennlig og svært attraktivt boligområde på Miljøbyen Granås i Trondheim. Miljøbyen er et relativt nytt boligfelt som ligger i et allerede godt etablert område. Plassen er parkmessig utformet og fremstår som et grønt fristed for store og små. Fine lekeplasser ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til skoler, barnehager og friluftsområder gjør plassen spesielt velegnet for småbarnsfamilier.

Fra eiendommen er det rundt 10 minutters trygg og god gangvei til Brundalen barneskole. Charlottenlund videregående ligger 12 min unna til fots, og både Granåslia og Jakobsli barnehage ligger begge innen 10 min unna i gangavstand. Dessuten ligger NTNU Dragvoll også i gangavstand. Området har gode bussforbindelser til sentrum og NTNU sine campuser. Nærmeste holdeplass er Ramstad som ligger ca. 300 meter fra boligen.

Den populære badestranda på Rotvoll ligger 11 min unna med bil. Området er også kjent for et godt idrettsmiljø med et bredt tilbud innen ski, håndball, fotball og friidrett. I nærområdet ligger Charlottenlundhallen, samt Stokkanbakken som har et godt, rimelig alpintilbud med to heiser.

Ellers er Estenstadmarka et eldorado for friluftsmennesker. Her finnes et mylder av turstier, skiløyper og en koselig hytte med servering i helgene. Tursti langs Stokkbekken ligger ca. 200 meter unna og går opp til marka, ned til Rotvoll og videre til Ladestien. Fotballbane, lekeplass, skøytebane og treningssenter finner du også i området.

Rema 1000, Bunnpris og Kiwi er nærmeste dagligvare, hvorav førstnevnte ligger omtrent 12 min unna til fots. Sirkus Shopping, Lade, Leangen, Solsiden og Midtbyen kan by på et rikt utvalg av servicetilbud. I sentrum finner du fine nisjebutikker, flere sentre og gallerier, samt hyggelige kafeer og velrenommerte restauranter.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Se kartskisse i annonsen på hem.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Rekkehus oppført i to etasjer over kjeller. Grunnmur i betong, og veggkonstruksjon er oppført i tre, og er hovedsakelig kledd med stående panel, samt innslag av liggende. Taket er et flatt tak, og er tekket med papp eller lignende. Etasjeskille er et trebjelkelag og vinduer med 3-lags glass. I følge takstmann.

Innhold:

Primærrom:
2. etasje: 3 soverom, bad, gang.
1. etasje: Stue, kjøkken, toalett, entre.
Kjeller: Kjellerstue, trapperom, vaskerom.

Sekundærrom:
Kjeller: Bod.

Boligen disponerer også uvendig sportsbod.

Standard:

2. etasje
Soverom 1: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Utgang til veranda.

Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, dusjhjørne, innfellbare dusjdører, veggmontert wc, mekanisk avtrekk, servant og servantskap.

Gang: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Radiator. Trapp.

1. etasje
Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Radiator. Trapp og utgang til terrasse.

Kjøkken: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin.

Toalett: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, wc og mekanisk avtrekk.

Entre: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe.

Kjeller
Kjellerstue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Bod: Ubehandlet gulv og ubehandlet vegger. Ubehandlet himling.

Trapperom: Parkett på gulv, og malt overflate og ubehandlet vegger. Malt overflate i himling. Trapp.

Vaskerom: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Utstyrt med bereder, skyllekum, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk og Sikringsskap.

Oppvarming:

Boligen er tilkoblet fjernvarme for oppvarming av radiatorer, samt elektrisk gulvvarme på bad.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Andreas Grimsbu i Takst-Forum den 26.08.20.

Konklusjon:
Bad, vaskerom, wc-rom og kjøkken fremstår uten tegn på skader. Utover dette og for mer utfyllende opplysninger og anbefalte tiltak, henvises det til rapportens enkelte punkter.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 02.04.2014.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

2012/1086999-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
20.12.2012
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

2012/747703-1/200 Seksjonering
12.09.2012
opprettet seksjoner:
snr: 41
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 142/6238

2017/279245-1/200 Erklæring/avtale
30.03.2017
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:221 Snr:1-45
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:228-238
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:246
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:249 Snr:1 -42
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:251-273
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:277 Snr:1-55
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:279 Snr:1-54
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:280 Snr:1-76
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:49 Bnr:282 Snr:1-76
Rett til å benytte avfall- og kildesorteringsplass
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r1108l, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 3 717,- for 2. termin i 2020. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 1 264 008,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 4 550 428,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen.

Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Fellesgjeld spesifisert:

Ingen registrerte lån på sameiet.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 i Sameiet Miljøbyen Granåsen B2 viser:
- Årets resultat kr 58 730,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr 991 307,-
- Total disponible midler per 31.12.2019 kr 991 307,-

Årsregnskapet for 2019 i Velforeningen Miljøbyen Granåsen Gård viser:
- Årets resultat kr 473 077,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr 1 986 052,-
- Total disponible midler per 31.12.2019 kr 1 814 208,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.

Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Bård Engeseth
Avd. leder/Eiendomsmegler
92 27 75 00
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
976232909
Bassengbakken 4
7042 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Takstmanns kommentar til planløsningen:
Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Dette gjelder i kjeller, hvor dagens kjellerstue er opprinnelig bod / disprom og er sekunddærrom.
Benevnelse av rom er utført på bakgrunn av bruken på befaringstidspunktet. Det gjøres også oppmerksom på at bruksendring fra tilleggsdel (sekundærrom) til hoveddel (primærrom) er søknadspliktig. Innvendige ombygginger i dette tilfellet er ikke byggemeldt/godkjent til dagens bruk. Utover dette blir det ikke registrert vesentlige avvik.

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Utvendig maling utført sommeren 2020 av et innleid malerfirma for hele sameiet. Utført av Civica, org nr: 918350012.

Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
- 21.01.14, tilsyn av el-anlegget, Trønderenergi.

Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
- Men det er klargjort for dette i parkeringshus.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Delt opp til en bod i kjeller og innredet kjellerstue.

Sameiet skal investere i bom, nye postkasser, samt maling. Ta kontakt med styret for informasjon vedr. finansieringen av dette.

For dyrehold, søppel, ro, mm. se vedlagte husordensregler.

Sameiet er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring med polisenr 81826711.

Hylle i stue og prosjektor med tilhørende utstyr følger ikke med salget.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 05.01.2021 13:28