Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Kolstadflata 45A - En flott og innbydende 2-roms leilighet med ypperlig beliggenhet! Velkommen til Kolstadflata 45A - En flott og innbydende 2-roms leilighet med ypperlig beliggenhet!
Leiligheten har tidsriktige detaljer med moderne kontrastfarger på veggene. Leiligheten har tidsriktige detaljer med moderne kontrastfarger på veggene.
Fra stue er det utgang til flott balkong på 7 m² med utsikt. Fra stue er det utgang til flott balkong på 7 m² med utsikt.
Leiligheten vender ut mot frodige grøntarealer som tilhører borettslaget. Leiligheten vender ut mot frodige grøntarealer som tilhører borettslaget.
Den innglasserte balkongen fungerer som en forlengelse av stua på sommerhalvåret. Den innglasserte balkongen fungerer som en forlengelse av stua på sommerhalvåret.
Leiligheten har en helt eksepsjonell romfølelse. Stuen har mange møbleringsmuligheter. Leiligheten har en helt eksepsjonell romfølelse. Stuen har mange møbleringsmuligheter.
Boligen har et tidsriktig stiluttrykk med farge- og materialvalg som utfyller hverandre. Boligen har et tidsriktig stiluttrykk med farge- og materialvalg som utfyller hverandre.
Det er god plass til et romslig spisebord i tilknytning til stuen. Det er god plass til et romslig spisebord i tilknytning til stuen.
Stua er av meget god størrelse på hele 21,5 m². Stua er av meget god størrelse på hele 21,5 m².
De store vindusflatene gir en luftig og behagelig romfølelse. De store vindusflatene gir en luftig og behagelig romfølelse.
Kjøkkenet ble oppgradert i 2020 - Her er det brukt tidløse og moderne fronter. Kjøkkenet ble oppgradert i 2020 - Her er det brukt tidløse og moderne fronter.
Det fremstår i meget god stand og er gitt tilstandsgrad 0 av takstmann. Det fremstår i meget god stand og er gitt tilstandsgrad 0 av takstmann.
Kjøkkenet ligger adskilt til og er på 7 m², kjøkkenets areal er godt utnyttet. Kjøkkenet ligger adskilt til og er på 7 m², kjøkkenets areal er godt utnyttet.
Badet har en praktisk utforming og er gitt tilstandsgrad 0. Badet har en praktisk utforming og er gitt tilstandsgrad 0.
Her er det god plass til dusjkabinett og sørger skånsom bruk av badet. Her er det god plass til dusjkabinett og sørger skånsom bruk av badet.
Romslig soverom på 11,5 m². Det er etablert skyvedørsgarderobe med speil som gir rikelig med oppbevaring. Romslig soverom på 11,5 m². Det er etablert skyvedørsgarderobe med speil som gir rikelig med oppbevaring.
Soverommet er malt i lune fager og vender ut mot rolig område med lite støy. Soverommet er malt i lune fager og vender ut mot rolig område med lite støy.
Innbydende entré på gode 5,5 m². Her er det plass til ønsket møblement og mulighet for oppbevaring. Innbydende entré på gode 5,5 m². Her er det plass til ønsket møblement og mulighet for oppbevaring.
Området oppleves som trygt og rolig, rundt boligen er det pent opparbeidet med store grøntarealer. Området oppleves som trygt og rolig, rundt boligen er det pent opparbeidet med store grøntarealer.
Velkommen på visning! Velkommen på visning!
Planskisse. Planskisse.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
1 985 000,-
Del:
Flott 2-romsleilighet med balkong | Oppgradert i 2020 | TG0 på kjøkken og bad | Mulighet for parkering | To boder
1 985 000,-

Kjøpt

  • 50 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Syd

Flott 2-romsleilighet med balkong | Oppgradert i 2020 | TG0 på kjøkken og bad | Mulighet for parkering | To boder

Prisinformasjon

Prisantydning
1 985 000,-
Totalpris
2 211 770,-

Areal & byggeår

Primærrom
50 m2
Bruttoareal
63 m2
Bruksareal
58 m2
 
Tomt
106 391 m2
Byggeår
1971
Energimerking
F

Kolstadflata 45A

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Borettslag

Prisantydning:

1 985 000,-

Fellesgjeld:

221 710,-

Totalpris inkludert omkostninger:

1 985 000,- (Prisantydning)
221 710,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 206 710,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 211 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

4 406,- pr. Mnd

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Soverom:

1

Etasje:

4

Byggeår:

1971

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt:

106391 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Kolstad

Adresse:

Kolstadflata 45A
7098 Saupstad

Betegnelse:

Gnr. 194 bnr. 65, andelsnr. 427 i Kolstadflaten Borettslag med orgnr. 948719711 i Trondheim kommune med bolignr. H0403.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Kolstadflaten Borettslaget har 95 frittstående garasjer i rekke. Ledige garasjer tildeles av TOBB etter oppsigelse og innlevering av nøkkel og portåpnere. Tildelingen skjer etter sammenhengende boansiennitet. Det er også privat parkering på borettslagets tomt.

I tillegg har borettslaget 36 parkeringsplasser med strømuttak til elbil og motorvarmere.

Ved tildeling av garasje og p-plasser betales omkostninger til TOBB.

Borettslaget har også en liten privat parkering hvor man kan parkere campingvogn og tilhenger, som er låst.

Fellesutgifter:

4 406,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Fellesutgiftene fordeles på følgende poster:
- Felleskostnad driftsdel: kr. 2 696,-
- Felleskostnad avdrag: kr. 826,-
- Felleskostnad renter: kr. 433,-
- Tillegg vasking: kr. 126,-
- Kabel-TV/Internett: kr. 286,-
- Miljøgebyr for papirfaktura: kr. 39,-

Ved papirfaktura foreligger det et miljøgebyr. For å unngå miljøgebyret kan det opprettes eFaktura eller aktivere AvtaleGiro.

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Forkjøpsretten er ferdig forhåndsprøvd. Kontakt megler for å få opplyst hvor mange som har meldt sin interesse.

En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget. Se vedtekter punkt 2-3.

Meglers vurdering:

Velkommen til Kolstadflata 45A - En flott og innholdsrik 2-roms leilighet, med god beliggenhet på Kolstad. Leiligheten har sentral og attraktiv beliggenhet i et området som er meget i vekst. Det er gangavstand til de fleste fasiliteter. Området rundt oppleves fredfult og trygt for store og små.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Stor stue på 21,5 m².
- Innglassert balkong på 7 m².
- Romslig soverom på gode 11,5 m².
- Bad og kjøkken ble oppgradert i 2020.
- Store vindusflater som gir godt med sollys.
- Vasking av fellesareal er inkludert i fellesutgifter.
- Bad og kjøkken har fått tilstandsgrad 0 av takstmann.
- Det følger med to boder, som har godt med lagringsplass.
- Veldrevet borettslag med nærhet til det du trenger i hverdagen.
- Boligen har en praktisk utforming med moderne stil- og fargevalg.

Velkommen på visning!

Beliggenhet:

Kolstadflata 45A ligger i et veletablert og familievennlig boligområde på Kolstad. Leiligheten har en fin beliggenhet i 4.etg med flott og romslig innglassert balkong. Du vil her bo med gangavstand til det meste du trenger i hverdagen, fra skole og barnehagetilbud til Saupstad senter med et godt utvalg av servicetilbud.

Saupstad er i stor utvikling og Trondheim Kommune har valgt å satse på områdeløft og en innsats for å utvikle Saupstad-Kolstad. Dette har gjort til at Saupstad og Kolstad har blitt et svært barnevennlig og attraktivt område, både for enslige, par og familier!

Nærhet til skole og barnehage:
Leiligheten sokner til Saupstad skole, som ligger like ved og anses som en trygg skoleveg for barna. Når det gjelder ungdomsskole sokner boligen til Huseby ungdomsskole, som ligger i en gangavstand fra boligen. Ny barne- og ungdomsskole er under bygging på motsatt side av Saupstadringen. Det er flere barnehagetilbud rundt om på Saupstad, som blant annet; Huseby barnehage, Ringen barnehage og Saupstad barnehage. Kolstad barnehage er under bygging, like ved leiligheten. Megler anbefaler interessenter å gjøre seg kjent med området.

Huseby ungdomsskole like ved Husebybadet. Huseby barneskole ligger like ved Kolstadflata borettslag og Saupstad skole er kun 600m fra boligen i sørvest gående retning.

Ny Heimdal Videregående skole beliggende like ved Huseby ungdomsskole, samt barne- og ungdomsskole under arbeid. Den nye videregående skolen sto ferdig til skolestart høsten 2018. Det er bygging av ny barneskole og ungdomsskole på tomta som i dag rommer Saupstad barneskole. Den nye ungdomsskolen er planlagt for 450 elever, og den nye barneskolen for 700 elever, totalt 1150 elever. I reguleringsplanen for videregående skole, er det stilt krav om opparbeidelse av 160 meter nytt fortau langs Blisterhaugvegen nord for planområdet. Utbedringer her vil gi sikrere skoleveg også for elever ved ny for barne- og ungdomsskole. Fylkeskommunen vil også opparbeide en ca 5 da stor offentlig park og et torg i forbindelse med den nye videregående skolen. Kolstad fotball har også planer om en utbygging ved Husebybanen.

Servicefunksjoner:
For et godt utvalg servicefunksjoner og helsetjenester har du Saupstad senter. Senteret består i dag av en mindre handelsdel, samt et stort innslag av helsetjenester og kommunale tilbud. Her er det bla. Coop Extra med post i butikk, apotek, restaurant og 3T treningsstudio m.m. I tillegg har du Esso/Deli de Luca bensinstasjon, Rema 1000 og Trondheim folkebibliotek, Saupstad legesenter og Saupstad helsehus like ved senteret. Videre er det kort avstand til Heimdal sentrum og Tiller som kan by på kjøpesentre og de fleste servicefunksjoner.

Turmuligheter:
Kun 10-15 minutters gange fra leiligheten ligger marka med store friluftstilbud som skiarena, lysløype og fantastisk turterreng året rundt. Populære Hestsjøen ligger ca. 7 km fra boligen og er et attraktivt badested med badebrygge, stupetårn, grillplass, bord og benker.

Offentlig kommunikasjon:
Kollektivtilbudet på Saupstad og Kolstad består av metrobuss. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 70 meter fra leiligheten. AtB, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune har gjort store endringer i både rute- og holdeplasstruktur for kollektivtrafikk i området. I den rutestrukturen skilles det mellom lokalbuss og metrobuss-linjer. Metrobusslinje 2 som går mellom Saupstad fra Heimdal til Midtbyen og videre til Lade/Strindheim. Det går også direkte buss til Tiller og City syd fra Bjørndalstoppen, som ligger like ved leiligheten. Det nye busstilbudet som er hyppig og forutsigbart. I Heimdal sentrum er det muligheter for både flybuss og tog.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Se kartskisse i annonsen på hem.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Byggemåte:

Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Fasader er kledd med fasadeplater. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass. I følge takstmann.

Innhold:

Primærrom:
4. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

Sekundærrom:
4. etasje: Innglasset balkong.

Bod ved felles gang er 3m² og kjellerbod er 2,5m². Boder med adkomst fellesareal er ikke medregnet i arealet til leiligheten. Innglasset balkong er medregnet i arealet til leiligheten.

Standard:

4. etasje
Gang: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Bad: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Badet er utstyrt med servant, wc og dusjkabinett.

Kjøkken: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og nedfelt platetopp.

Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Soverom: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Innglasset balkong: Malt gulv med forenklet tremmer og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

I følge takstmann.

Oppvarming:

Leilighetens varmekilde er elektrisk oppvarming.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Espen Sivertsen i Takst-Forum den 13.07.20.

Konklusjon:
Kjøkken og bad fremstår uten synlige tegn til skader.
For videre omtale henvises det til respektive punkter i rapporten.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 16.04.1971. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r1084b, r1126, r1126j, r1126i, r1126a, r1126g og r1126f, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det foreligger regulering under arbeid, r0. Konf. megler.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen.

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Andelseieren kan fritt overlate bruken i opp- og nedadstigende linje, eller til ektefelle. Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Se for øvrig vedtektene §4-2 for ytterligere informasjon.

Sikringsordning:

Borettslaget er medlem av sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er ansvarlig for andre andelseieres mislighold av fellesutgifter.

Fellesgjeld spesifisert:

Borettslagets totale fellesgjeld utgjør kr 131 736 464,- per .
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 14628705, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 1.63% pa.
Antall terminer til innfrielse: 32
Saldo per 08.07.2020: 25 678 806
Andel av saldo: 43 217
Første termin/første avdrag: 31.12.2006 ( siste termin 30.06.2036 )
Fastrente til 01.11.2021

Lånenummer: 14628705-7, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 33
Saldo per 08.07.2020: 40 682 781
Andel av saldo: 68 469
Første termin/første avdrag: 30.12.2007 ( siste termin 30.12.2036 )
Flytende rente

Lånenummer: 14628705-, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 37
Saldo per 08.07.2020: 28 558 320
Andel av saldo: 48 063
Første termin/første avdrag: 31.12.2008 ( siste termin 31.12.2038 )
Flytende rente

Lånenummer: 90517193347, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 2.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 37.6
Saldo per 08.07.2020: 16 201 195
Andel av saldo: 27 266
Første termin/første avdrag: 30.12.2009 ( siste termin 30.03.2039 )
Flytende rente

Lånenummer: 90517221677, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 2.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 08.07.2020: 9 745 547
Andel av saldo: 16 402
Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2042 )
Flytende rente

Lånenummer: 90517280045, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 08.07.2020: 2.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 58
Saldo per 08.07.2020: 10 869 814
Andel av saldo: 18 294
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.06.2049 )
Flytende rente

Vesentlige oppl. om borettslagets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat kr -8 824 336,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr 73 604 792,-
- Total disponible midler per 31.12.2019 kr 2 960 461,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 27 880,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 475,-.

Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Bård Engeseth
Avd. leder/Eiendomsmegler
92 27 75 00
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
976232909
Bassengbakken 4
7042 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Takstmanns kommentar til planløsningen:
dagens bruk av boligen er i samsvar med byggegodkjente tegninger.

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- I 2020 er strøm lagt opp på nytt, rørlegger har montert vegghengt toalett, ny vask og koblet til dusjkabinett. Har selv sparklet og lagt gulvbelegg, med ny klemring for rehabilitering.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Gulvet er primet, sparklet, og limet med gulvbelegg. På oppbrett er det brukt dobbeltsidig tape som er vanlig. Hjørner er sveiset med tråd. Det er brukt en rehab klemring som kan skrues ned og hektes på i gamle soilrør. Den drar med seg belegget ned og gjør det tett.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Fasade og ventilasjon per enhet er byttet i perioden 17]19. Balkongen er innglasset og fasadeplatene er skiftet. Borettslaget har full informasjon tilgjengelig ved direkte spørsmål.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Alle kurser bortsett fra komfyr er trekt om. Ny hovedsikringen og nye sikringer. Fra 1,5 til 2,5 og fra 10a til 16a sikringer. Det er også trekt om slik at varmtvannstank nå er på tilnærmet egenkurs og ikke felles med stekeovn som før. Utført av Gerhardsen Elektro.

Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
- Se punkt over.

Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
- Vintervoll AS Hadde termografering i 2017.

Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
- Har tilgang gjennom borettslaget.

For dyrehold, søppel, ro, mm. se vedlagte husordensregler.

Borettslaget er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring med polisenr 79864568.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 17.09.2020 12:35