Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Denne leiligheten er nylig solgt av en av våre dyktige meglere - kontakt megler ved evt. spørsmål. Denne leiligheten er nylig solgt av en av våre dyktige meglere - kontakt megler ved evt. spørsmål.
Velkommen til Håkon Magnussons gate 3 D - En moderne og lekker 2-roms leilighet fra 2007, med egen utleiedel, beliggende på attraktive Lade. Velkommen til Håkon Magnussons gate 3 D - En moderne og lekker 2-roms leilighet fra 2007, med egen utleiedel, beliggende på attraktive Lade.
Boligen har en hoveddel på 40 kvm, samt en bi-leilighet på 20 kvm med egen inngang. Boligen har en hoveddel på 40 kvm, samt en bi-leilighet på 20 kvm med egen inngang.
Hoveddel har privat, vestvendt balkong med ypperlige solforhold, skjermet for innsyn. Hoveddel har privat, vestvendt balkong med ypperlige solforhold, skjermet for innsyn.
Leilighetens utsyn preges av moderne arkitektur på grensen til "Nye Lilleby". Leilighetens utsyn preges av moderne arkitektur på grensen til "Nye Lilleby".
Store vindusflater bidrar til godt med lysinnslipp og en behagelig bo-atmosfære Store vindusflater bidrar til godt med lysinnslipp og en behagelig bo-atmosfære
Åpen stue- kjøkkenløsning på ca. 20 kvm, preget av en praktisk planløsning som gir mulighet for både stue- og spiseseksjon. Åpen stue- kjøkkenløsning på ca. 20 kvm, preget av en praktisk planløsning som gir mulighet for både stue- og spiseseksjon.
Soverommet er på hele 11,5 kvm med god plass til både dobbeltseng og tilhørende møblement. Soverommet er på hele 11,5 kvm med god plass til både dobbeltseng og tilhørende møblement.
Integrert, veggdekkende skyvedørsgarderobe som gir godt med garderobeplas. Integrert, veggdekkende skyvedørsgarderobe som gir godt med garderobeplas.
Inkludert i de månedlige felleskostnadene har man blant annet strøm, oppvarming, kommunale avgifter og kabel-TV/internett. Inkludert i de månedlige felleskostnadene har man blant annet strøm, oppvarming, kommunale avgifter og kabel-TV/internett.
Lekkert, moderne kjøkken fra Italienske Aran, med innredning i lys, glatt utførelse Lekkert, moderne kjøkken fra Italienske Aran, med innredning i lys, glatt utførelse
Kjøkkenet har helintegrert hvitevarer, med kjøleskap, fryser. komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte. Kjøkkenet har helintegrert hvitevarer, med kjøleskap, fryser. komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte.
Takstmann har vurdert kjøkken til tilstandsgrad 1. Takstmann har vurdert kjøkken til tilstandsgrad 1.
Entré på 3,3 kvm med muligheter for oppbevaring av sko og yttertøy. Entré på 3,3 kvm med muligheter for oppbevaring av sko og yttertøy.
Flislagt bad på 4 kvm fra Italienske Aran, med opplegg for vaskemaskin, varmekabler i gulv og vegghengt toalett. Flislagt bad på 4 kvm fra Italienske Aran, med opplegg for vaskemaskin, varmekabler i gulv og vegghengt toalett.
Badet har fått tilstandsgrad 1 fra takstmann. Badet har fått tilstandsgrad 1 fra takstmann.
Lys og moderne hybeldel som pr dags dato genererer en månedsleie på kr. 6 800,- iflg. selger. Lys og moderne hybeldel som pr dags dato genererer en månedsleie på kr. 6 800,- iflg. selger.
Hybelen er totalt 20 kvm, med sin egen, private inngang. Hybelen er totalt 20 kvm, med sin egen, private inngang.
Stue/kjøkken er på 13,5 kvm med plass til evt. sovesofa, kontor og spisebord. Stue/kjøkken er på 13,5 kvm med plass til evt. sovesofa, kontor og spisebord.
Flislagt bad på 2,6 kvm med varmekabler i gulv, vegghengt toalett og dusjhjørne. I kjeller er det felles vaskerom for vask av klær, som leietager fritt kan benytte seg av. Flislagt bad på 2,6 kvm med varmekabler i gulv, vegghengt toalett og dusjhjørne. I kjeller er det felles vaskerom for vask av klær, som leietager fritt kan benytte seg av.
Planskisse Planskisse
I 5. etasje har du full tilgang til borettslagets private takterrasse! I 5. etasje har du full tilgang til borettslagets private takterrasse!
Her har man ypperlige solforhold hele dagen, med mange sitteplasser for sosiale sammenkomster. Her har man ypperlige solforhold hele dagen, med mange sitteplasser for sosiale sammenkomster.
Ladebekken borettslag har en glimrende beliggenhet på idylliske Lade, med enkel tilgang til alt av servicefasiliteter, men likevel tilbaketrukket med nærhet til tur-områder som Korsvika og Ladestien! Ladebekken borettslag har en glimrende beliggenhet på idylliske Lade, med enkel tilgang til alt av servicefasiliteter, men likevel tilbaketrukket med nærhet til tur-områder som Korsvika og Ladestien!
Kjøpesenteret City Lade ligger kun 2 min. gange fra boligen med sine mange butikker. Kjøpesenteret City Lade ligger kun 2 min. gange fra boligen med sine mange butikker.
Langs sjøen kan du spasere langs idylliske Ladestien, som er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim! Langs sjøen kan du spasere langs idylliske Ladestien, som er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim!
Som nærmeste nabo til sameiet har du Ladeparken/Sirkusparken som er en stor og fargerik park med mange bruksområder Som nærmeste nabo til sameiet har du Ladeparken/Sirkusparken som er en stor og fargerik park med mange bruksområder
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 300 000,-
Del:
2-roms med separat hybeldel | Leieinntekt kr 6.800 pr. måned | "Alt" inkl. i felleskostnad | P-plass | Vestvendt balkong
2 300 000,-

Kjøpt

  • 60 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet
  • 2 rom

Trondheim-Øst

2-roms med separat hybeldel | Leieinntekt kr 6.800 pr. måned | "Alt" inkl. i felleskostnad | P-plass | Vestvendt balkong

Prisinformasjon

Prisantydning
2 300 000,-
Totalpris
3 741 509,-

Areal & byggeår

Primærrom
60 m2
Bruksareal
60 m2
 
Tomt
4 672 m2
Byggeår
2007
Energimerking
D

Håkon Magnussons gate 3 D

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Borettslag

Prisantydning:

2 300 000,-

Fellesgjeld:

1 436 449,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 300 000,- (Prisantydning)
1 436 449,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 736 449,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 741 509,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

6 605,- pr. Mnd

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Soverom:

1

Etasje:

4

Byggeår:

2007

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Tomt:

4672 kvm

Finn.no: Lokalområde:

LADE

Adresse:

Håkon Magnussons gate 3 D
7041 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 414 bnr. 514, andelsnr. 74 i Ladebekken brl borettslag med orgnr. 990478015 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Boligen disponerer egen parkeringsplass i oppvarmet parkeringskjeller. Det er adkomst med heis fra leilighetsplan til kjeller.

Forøvrig er det rikelig med gjesteparkeringsplasser på borettslagets tomt.

Fellesutgifter:

Fellesutgifter utgjør kr 6 605,- per mnd. Fellesutgiftene inkluderer A-konto strøm, fjernvarme/oppvarming, kabel-TV/internett, betjening av renter andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap.

Fellesutgiftene fordeles på følgende poster:
- Brensel kr. 1.450,-
- Vedlikehold/tillegg kr. 100,-
- Felleskostnader kr. 1.955,-
- Kabel-tv / internett kr. 586,-
- Kapitalkost. lån 1 DNBNOR kr. 2.514,-

Ved papirfaktura foreligger det et miljøgebyr. For å unngå miljøgebyret kan det opprettes eFaktura eller aktivere AvtaleGiro.

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier.

Velforening:

Boligen har pliktig medlemskap i Lade velforening og Trondheim Bilkollektiv. Velforeningskontigenten er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Meglers vurdering:

Velkommen til Håkon Magnussons gate 3 D - En unik og ettertraktet 2-roms leilighet, med egen, separat hybelleilighet på Lade. Iflg. selger gir hybeldelen pr idag en skattefri inntekt på hele kr 6.800, som gir en særdeles gunstig bo-økonomi.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- Hoveddel på 40 m² og hybeldel på 20 m², med egen inngang.
- Strøm, varmtvann, TV/Internett og kommunale avgifter m.m. er inkludert i felleskostnad.
- Egen P-plass i oppvarmet P-kjeller.
- Solrik, vestvendt balkong med usjenerende beliggenhet i 4. etg.
- Svært gode kollektivforbindelser og nærmeste dagligvare kun 1 min. gange unna boligen.

Beliggenhet:

Servicefunksjoner:
På Lade er ikke servicetilbud en mangelvare. Her har du et rikt tilbud på alt fra store kjøpesentre og bransjeforretninger til restauranter, kafeer og dagligvareforretninger. Av kjøpesentrene har du City Lade og Lade Arena med et utvidet tilbud på detaljhandel. I tillegg har du Ladetorget med bl.a dagligvare, apotek og frisør. Det som er så fint er at alt du trenger i hverdagen er innen umiddelbar avstand fra boligen. Solsiden ligger 5 minutt unna med sykkel, og i tillegg ligger den Michelinbelønnede restauranten Credo kun 2 min. gange fra boligen.

Offentlig kommunikasjon:
Det er et godt utbredt og pålitelig busstilbud med hyppige avganger. Linje 2 og 15 tar deg til sentrum og videre til andre destinasjoner i Trondheim. Du vil også ha kort avstand til Lilleby togstasjon.

Treningstilbud:
Lade idrettsanlegg er byens største arena for fotballaktivitet. Her arrangeres årlig Scandia Cup, og er året rundt et populært mål for trening og aktiviteter. Anlegget er over tid videreutviklet og forbedret, og holder nå bane for flere ballaktiviteter som bl.a basketball, volleyball og amerikansk fotball. Om du du foretrekker å trene innendørs har du flere gode treningssenter og velge mellom. Her finnes Impulse, Fresh Fitness, Flex Gym og CrossFit. Er du ikke redd for høyder, kan du prøve deg på klatreveggen på klatresenteret UTE.

Turmuligheter - Ladestien:
Langs sjøen kan du spasere langs idylliske Ladestien, som er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim. Ladestien passer utmerket til gå- og joggeturer, samt at deler av stien passer godt for sykler og barnevogner. Det finnes mange muligheter langs stien for rasteplasser, enten du besøker Sponhuset, Ladekai kafe eller setter deg på en av de mange benken langs stien. Her finner du mange av Trondheims mest populære strender som bl.a Ringvebukta, Korsvika og Djupvika. Her er det også mange gressplener/friområder til både grilling og ballspill. Nydelig utsikt og vakker natur. Dette må bare oppleves.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Byggemåte:

Boligblokk oppført med 5 etasjer over kjeller. Hovedkonstruksjonen over grunnmur og etasjeskillere er oppført med betong. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater og trepanel. Yttertaket er tilnærmet flatt og er tekket med takpapp/folie. Vinduer har 2-lags glass. Det er heis i bygget.

I følge takstmann.

Innhold:

Primærrom:
4. etasje (Hoveddel): Entre, stue/kjøkken, soverom, bad.
4. etasje (Utleiedel): Entre, stue/kjøkken, bad.

I følge takstmann.

Standard:

4. etasje (Hoveddel)
Entre 3,3 m²:
Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Porttelefon.

Stue/kjøkken 19,6m²:
Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Radiator. Utgang til balkong.
Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate i laminat. Av utstyr finnes oppvaskkum i rustfri utførelse med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, og kombinert kjøle/fryseskap. Innbygningsventilator over stekesone.

Soverom 11,5m²:
Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Radiator. Skyvedørsgarderobe.

Bad 4,0m²:
Flis på gulv og flis på vegger. Lakkerte stålplater i himling. Gulvvarme.
Baderomsinnredning med benkeplate i laminat med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Buet dusjhjørne med blandebatteri og garnityr på vegg. Vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin

4. etasje (Utleiedel)
Entre 2,6m²:
Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Porttelefon og garderobeskap.

Stue/kjøkken 13,5m²:
Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Radiator.
Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate i laminat. Av utstyr finnes oppvaskkum i rustfri utførelse med ett-greps blandebatteri. Frittstående hvitevarer som komfyr, og kombinert kjøle/fryseskap. Innbygningsventilator over stekesone.

Bad 2,6m²:
Flis på gulv og flis på vegger. Lakkerte stålplater i himling. Gulvvarme.
Baderomsinnredning med benkeplate i laminat med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med forheng og blandebatteri og garnityr på vegg. Vegghengt klosett

Oppvarming:

Leiligheten har lukket vannbåren varme med radiatorer. Varmeanlegget er tilknyttet fjernvarme og det antas at oppvarming av varmt tappevann er utført via varmeveksler eller lignende.

Forøvrig er varmekabler i gulv på bad.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Takstrapport er uttarbeidet av Simen Nergård i Heimdal Takst AS, den 11.05.2020.

Leilighet med separat utleiedel i 4. etasje i boligblokk oppført i 2007. Det er adkomst via trapp eller heis. Boligen disponerer parkering og ekstern bod i kjeller

Bad og kjøkken fremstår i hovedsak i god stand med normal bruksslitasje, med unntak slitasje på badersominnredning i utleiedel.
Det er ikke påvist symptomer på skader eller andre forhold som tilsier svikt i våtrommet.

For videre omtale av leiligheten, se underliggende poster i rapporten.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 22.05.2008..

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser i eiendomsrett:
2006/18860-2/107 Erklæring/avtale
21.08.2006 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/840187-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
18.10.2007 Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

2007/930943-1/200 Bestemmelse om parkering
14.11.2007 Rettighetshaver:TRONDHEIM BILKOLLEKTIV SA
Org.nr: 976774892

Rettigheter i eiendomsrett:
2006/18860-1/107 Erklæring/avtale
21.08.2006 rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:396
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:397
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:397 Snr:1-109
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:398
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:514
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:515
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:516
Bestemmelse om adkomstrett

2006/18860-1/107 Erklæring/avtale
21.08.2006 rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:396
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:397
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:397 Snr:1-109
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:398
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:514
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:515
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:516
Rett til bruk av felles lek- og oppholdsområde
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2008/128047-1/200 Erklæring/avtale
13.02.2008 rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:414 Bnr:514
Bestemmelse om parkering
Gjelder biloppstillingsplass for gjesteparkering med rett til adkomst.

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r20090017 og r20160031, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det foreligger regulering under arbeid, k20110088 (Lade og Leangen). Konf. megler.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 783 080,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 819 088,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Andelseieren kan fritt overlate bruken i opp- og nedadstigende linje, eller til ektefelle. Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Se for øvrig vedtektene §4-2 for ytterligere informasjon.

Sikringsordning:

Borettslaget er medlem av sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er ansvarlig for andre andelseieres mislighold av fellesutgifter.

Fellesgjeld spesifisert:

Aksjelagets/borettslagets totale fellesgjeld utgjør kr 119 038 000,- per 12.05.2020.

Spesifikasjon av lån:
Lånenr: DNBNOR-12121838999
Type: Annuitet
Restsaldo: 119.038.000,-
Restløpetid: 37 år 7 mnd,
Term. pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.10.2037
Type rente: flytende
Rente: 2.85%

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning).

Vesentlige oppl. om borettslagets økonomi:

Årsregnskapet for 2018 viser:
- Årets resultat kr 605 639,-
- Egenkapital per 31.12.2018 kr 4 848 264,-
- Total disponible midler per 31.12.18 kr 3 415 863,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 35 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.

Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Ole Sundnes
Eiendomsmeglerfullmektig
Mobil: 909 97 511
Epost: [email protected]

Bård Engeseth
Ansvarlig megler
Mobil: 922 77 500
Epost: [email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
Orgnr. 976232909
Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Meglers kommentar til planløsningen:
Dagens planløsning er kontrollert opp mot byggetegninger ifbm. prosjektering av bygget, ingen vesentlige avvik ble registrert.

For regler om dyrehold, parkering, dugnad mm. vises det til vedlagte husordensregler for borettslaget.

Borettslaget er forsikret i Tryg Forsikring med polisenr. 6603796.

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
- Tett sluk på tak.
- Dette har blitt gjennomført og utbedret før salg, dekkes av borettslaget.
- Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Mulig og koble opp til eget bruk, dette er gjort av flere i borettslaget.
- Hybel 20 kvm, adskilt fra hovedleilighet. Kan taes i bruk hvis ønskelig.
- Alle leiligheter i Ladebekken borettslag er bygd med utleiedel i 2007.
- Recovery har ansvar for forsikringssaken ang konstruksjon på tak.
- Vanninntrengelse rundt vindu i hybel, oppdaget i des 2019, årsak er en feil i konstruksjon pa tak. Det hele utbedres av borettslaget for leilighet selges, og alt dekkes okonomisk av borettslag. Hybel vil derfor få utskifte av golv, deler av yttervegg og vindu for overtagelse.

Selger opplyser at komfyr, kjøleskap og garderobeløsning følger med i hybeldel.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 05.08.2020 09:38