Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Her har du anledning til å anskaffe deg en særdeles praktisk, idyllisk og romslig 1/4-part i et trivelig sameie. Her har du anledning til å anskaffe deg en særdeles praktisk, idyllisk og romslig 1/4-part i et trivelig sameie.
Stuen har store vindusflater med sjarmerende vindussprosser, som bader rommet i naturlig lys. Stuen har store vindusflater med sjarmerende vindussprosser, som bader rommet i naturlig lys.
Boligen ligger i byggets 1. etasje, med utgang til en privat og skjermet terrasse fra stuerommet. Boligen ligger i byggets 1. etasje, med utgang til en privat og skjermet terrasse fra stuerommet.
Rommet har praktisk utforming som boligen ellers, med en skråvegg som definerer rommets soneinndeling. Rommet har praktisk utforming som boligen ellers, med en skråvegg som definerer rommets soneinndeling.
På en side er rommet noe dypere, hvilket gir god plass til en sittegruppe som rommer hele familien. På en side er rommet noe dypere, hvilket gir god plass til en sittegruppe som rommer hele familien.
Motsatt side av stuen gir rom for spisestuemøblement, i kontakt med kjøkkenet. Motsatt side av stuen gir rom for spisestuemøblement, i kontakt med kjøkkenet.
Kjøkkenet er fra byggeår, og har fått tilstandsgrad 1-2 av takstmann - helt uten tegn til fukt. Kjøkkenet er fra byggeår, og har fått tilstandsgrad 1-2 av takstmann - helt uten tegn til fukt.
Det gjøres oppmerksom på at stekeovn og kjøleskap ikke medfølger handelen. Det gjøres oppmerksom på at stekeovn og kjøleskap ikke medfølger handelen.
Boligens baderom er på hele 7 kvm, og har praktisk vinylbelegg på gulv og vegger. Boligens baderom er på hele 7 kvm, og har praktisk vinylbelegg på gulv og vegger.
Baderommet har en romslig og tidløs innredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Baderommet har en romslig og tidløs innredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
Entréen består av et vindfang med en innendørs bod (med sluk) like ved. Videre er gangen svært romslig, noe som bidrar til godt med oppbevaringsplass i boligen. Entréen består av et vindfang med en innendørs bod (med sluk) like ved. Videre er gangen svært romslig, noe som bidrar til godt med oppbevaringsplass i boligen.
7_gang_1 7_gang_1
Her har du flotte solforhold og rom for flere møbleringssoner. Plenområdet er vakkert opparbeidet med plen, prydbusker, eple- og plommetrær. Her har du flotte solforhold og rom for flere møbleringssoner. Plenområdet er vakkert opparbeidet med plen, prydbusker, eple- og plommetrær.
23_terrasse_2 23_terrasse_2
Velkommen til Ole Tilseths veg 18 A og denne sjarmerende 1/4-parten med unike kvaliteter på Nidarvoll. Velkommen til Ole Tilseths veg 18 A og denne sjarmerende 1/4-parten med unike kvaliteter på Nidarvoll.
Leiligheten har også tilhørende parkeringsplass, hendig lokalisert nærmest huset og den utvendige boden. Leiligheten har også tilhørende parkeringsplass, hendig lokalisert nærmest huset og den utvendige boden.
Velkommen til en hyggelig visning! Velkommen til en hyggelig visning!
Plantegning. Plantegning.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 090 000,-
Del:
Velholdt 1/4 part med 2 soverom. Boligen ligger i 1. etasje med utgang til herlig terrasse og plenområde. 2 store boder.
3 090 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 70 m2
  • 2 soverom
  • Annet

Trondheim-Øst

Velholdt 1/4 part med 2 soverom. Boligen ligger i 1. etasje med utgang til herlig terrasse og plenområde. 2 store boder.

Prisinformasjon

Prisantydning
3 090 000,-
Kommunale avgifter
13 260,-
Totalpris
3 175 200,-

Areal & byggeår

Primærrom
70 m2
Bruttoareal
81 m2
Bruksareal
75 m2
 
Tomt
1 172 m2
Byggeår
1996
Energimerking
D

Ole Tilseths veg 18A

Eiendomstype:

1/4-part

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 090 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,-))
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
85 200,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 175 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 000,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

13 260,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene er foretatt etter Norsk Standard 3940 fra 2009. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Siden det i Norsk Standard 3940 fra 2009 ikke foreligger en egen definisjon av hva som er boligens primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

 

Soverom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

1996

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Tomt:

1172 kvm. felles eiendomstomt

Finn.no: Lokalområde:

NIDARVOLL

Adresse:

Ole Tilseths veg 18A
7037 Trondheim

Betegnelse:

Gnr.72 Bnr.174 Snr.2 i Trondheim kommune

Type eiendom:

1/4-part

Tomt:

Felles eiet tomt.

Tomtebeskrivelse:

Flat, pent opparbeidet fellestomt med felles gruslagt gårdsplass, plenareal, prydbusker og eple- og plommetrær inngjerdet med hvitt stakittgjerde.

Parkering:

Oppstillingsplass på tomta.

Fellesutgifter:

Fellesutgifter utgjør kr 1 000,- per mnd. Fellesutgiftene inkluderer felles byggforsikring og brøyting.

Meglers vurdering:

Velkommen til Ole Tilseths veg 18 A - en innbydende, velholdt og romslig 1/4-part med eget idyllisk hageparti, solrik terrasse og parkering på tomta. Denne boligen byr på kvaliteter som både vil berike og forenkle hverdagen, med ettertraktede romløsninger man sjeldent finner i nyere boligbebyggelse. Boligen er flott, frodig og sentralt lokalisert på Nidarvoll, skjermet fra unødig støy - men med kort vei til alt av storbyfasiliteter.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- 1/4-part med sjeldne kvaliteter
- Skjermet terrasse med utgang til solrikt hageparti
- Oppstillingsplass for bil like utenfor døra
- Felleskostnader på kun kr. 1 000,- pr. mnd.
- Lys og romslig stue- og kjøkkenløsning på 31,3 m²
- Ingen tegn til fukt på kjøkken/baderom
- Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod på ca. 5 m²

Velkommen til visning!

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Nidarvoll i Trondheim. Fra eiendommen er det gangavstand til Nidarvoll barneskole og kort vei til Sunnland ungdomsskole. Nærområdet har flere barnehager. Det er heller ikke langt til Gløshaugen Campus.

Kollektivtilbudet på Nidarvoll består av buss. Nærmeste bussholdeplass er Dalsaunevegen som ligger rett ved boligen. Området har et godt rutetilbud med hyppige avganger.
Det er kort vei til Nidelvhallen og Nidelvbanen. Ved Nidarvoll skole legges det skøyteis på vinterstid. Nærområdet har også treningssenter med et stort tilbud, barnepass og gode åpningstider. Her er det blant annet fem squashbaner hvor det mulig å trene gratis for medlemmer.

Extra og Rema 1000 er nærmeste dagligvarebutikker, begge under 700 meter fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Nardo Centeret og City Syd et rikt og variert utvalg. Trondheim sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Fra eiendommen er det kort vei til friluftsområder i Estenstadmarka. Her finner du blant annet flere tur- og sykkelveier, samt oppkjørte skiløyper og lysløype vinterstid. Sommerstid kan Estenstaddammen friste med en dukkert. Legg gjerne turen til Estenstadhytta, et populært utfartsmål med servering og hyggelig stemning. En kort spasertur fra eiendommen ligger Nidelva med fin sti langs elven.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Firemannsbolig oppført i 2 etasjer over støpt plate på mark. Boligen er oppført som en trekonstruksjon i bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Takkonstruksjonen har saltaks form, tekket med takstein.

Innhold:

1. ETASJE
BTA: 81 m²
BRA: 75 m²
P-rom: 70 m²
S-rom: 5 m²

Boligens primærrom fordeles på kjøkken, stue, baderom, to soverom, gang og vindfang. Boligens sekundærrom er bodareal.

Standard:

For nærmere informasjon vedrørende boligens standard, se vedlagte tilstandsrapport.

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming. Muligheter for tilkobling av vedovn.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Befaring ble utført 24.09.19 av sertifisert takstmann Arne Morten Berg ved Takst 1 AS, med følgende konklusjon: Bad og kjøkken er fra opprinnelig byggeår. Det ble på befaringsdagen ikke registrert tilstander som tilsier at det er behov for strakstiltak utover normalt vedlikehold.

Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger godkjente bygningstegninger for bolighus og garasjebygg datert 01.09.1995. I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedrørende krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Grunndata:
1995/21136-1/107 Seksjonering
19.10.1995
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 75/300

Heftelser:
1974/18013-2/107 Bestemmelse om gjerde
10.12.1974
Refusjonsplikt til kommunen.
Overført fra: 5001-72/174
Gjelder denne registerenheten med flere

1980/7926-1/107 Bestemmelse om gjerde
19.05.1980
Refusjonsplikt til kommunen.
Overført fra: 5001-72/174
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0351, r0023 og r1152b - blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. ligger vedlagt i den komplette salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr. 3 315,- for 3. termin i 2019. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Det er ikke oppført ligningsverdi for eiendommen iflg. skattemyndighetene.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiet har ingen fellesgjeld.
 

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr. 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr. 15 000,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr. 12 900,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Frode M. Drazkowski
Eiendomsmegler/Partner
Mobil: 92 40 90 00
Mail: [email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
Org.nr. 976232909
Bassengbakken 4
7042, Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Selger har ikke selv bebodd boligen og har derfor begrenset kjennskap til eiendommens tilstand og beskaffenhet.

Det gjøres oppmerksom på at hvitevarer som stekeovn, kjøleskap og vaskemaskin ikke medfølger handelen.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Trondheim er en bykommune og fjerde største storbyområde i Norge. Bysenteret (Midtbyen) ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik og i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus. Trondheim er administrasjonssentrum for Trøndelag fylke. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Høgskolen i Trøndelag ligger i byen. Trondheims storbyområde omfatter flere kommuner sør og nord for byen. Trondheim ble "grunnlagt" av Olav Tryggvason i år 997, men mye tyder på at det på det tidspunktet et betydelig tettsted allerede var etablert.
Nabolag

Steder i nærheten

Nidarvoll
0.5 km
Biltilsynet
0.7 km
Sluppen
0.9 km
Postterminalen
1 km

Transport

Nidarvoll
0.2 km
Lerkendal stasjon
3.8 km
Breidablikk
4.1 km
Trondheim
8.4 km
Trondheim Værnes
32.4 km

Sport

3T-Fossegrenda
0.8 km
3T-Sluppen
0.9 km
Stordalen idrettsplass
1.4 km
Risvollan aktivitetsområder
1.4 km

Skoler

Nidarvoll skole (1-7 kl.)
0.6 km
Sunnland skole (8-10 kl.)
1.2 km
Utleira skole (1-7 kl.)
1.5 km
Nardo skole (1-7 kl.)
1.9 km
Kristen videregående skole - Trøndelag
6.3 km
Tiller videregående skole
6.5 km

Barnehager

Toppen familiebarnehage (0-6 år)
0.7 km
Fossegrenda barne- og familibhg. (1-5 år)
0.7 km
Horneberg FUS barnehage (0-6 år)
1 km

Varer/tjenester

Coop Extra Nidarvoll
0.3 km
REMA 1000 Nidarvoll
0.7 km
Fossegrenda Senter
1.3 km
Boots apotek Risvollan
2 km
Nardo centeret
2.6 km
Apotek 1 Nardo
2.6 km
Valentinlyst Vinmonopol
5.3 km
City Syd Vinmonopol
6.2 km

Green environment

Witro Bil Hurtigladestasjon, Trondheim
0.7 km
Circle K Nidarvoll, Trondheim
0.8 km
Trondheim postterminal
1 km

Higher education

NTNU avd. Handelshøyskolen
2.6 km
NTNU avd. for sykepleie
3.4 km
NTNU Gløshaugen
4 km
NTNU avd. informatikk/teknologi
4.2 km
Høyskolen Kristiania avd. Trondheim
4.9 km
NTNU avd. helse- og sosialfag
5.4 km

Stubban vestre/Fossegrenda østre er vurdert av 32 lokalkjente

Opplevd trygghet 8.7
Turmulighetene 8.6
Støynivået 8.4
Kollektivtilbud 8.1
Kvalitet på barnehagene 7.9
Kvalitet på skolene 7.8
Trafikk 7.5
Vedlikehold hager 7.4
Gateparkering 7.2
Trygghet der barna ferdes 6.9
Naboskapet 6.7
Aktivitetstilbud 6.7
Shoppingutvalg 6.7

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 04.11.2019 12:06