Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Pen, og svært godt vedlikeholdt tomannsbolig. Hagen vender seg mot dagsola i sør, og grenser mot et regulert friområde. Pen, og svært godt vedlikeholdt tomannsbolig. Hagen vender seg mot dagsola i sør, og grenser mot et regulert friområde.
Deler av den store terrassen er overbygd, og her er det sol til ca 20.30 sommerstid. Deler av den store terrassen er overbygd, og her er det sol til ca 20.30 sommerstid.
Stuevinduene lar øynene hvile mot skogen. Friområdet bak huset bidrar til å gjøre tomta både skjermet og fredelig. Stuevinduene lar øynene hvile mot skogen. Friområdet bak huset bidrar til å gjøre tomta både skjermet og fredelig.
Oppholdsrommet i 1. etasje har solid trepanel på veggene, og det ble lagt ny parkett i 2011. Oppholdsrommet i 1. etasje har solid trepanel på veggene, og det ble lagt ny parkett i 2011.
Stue mot terrasse. Hele det åpne stuearealet måler til sammen ca 37 kvm. Stue mot terrasse. Hele det åpne stuearealet måler til sammen ca 37 kvm.
Den vestre delen av stua kan deles av for å lage et ekstra soverom. På den måten oppnås livsløpsstandard i 1. etasje. Den vestre delen av stua kan deles av for å lage et ekstra soverom. På den måten oppnås livsløpsstandard i 1. etasje.
1. etasje er forsynt med fjernbåren gulvvarme, og har i tillegg en effektiv peisovn. 1. etasje er forsynt med fjernbåren gulvvarme, og har i tillegg en effektiv peisovn.
Hele oppholdssonen i 1. etasje er åpen og gjennomlys. Hele oppholdssonen i 1. etasje er åpen og gjennomlys.
Kjøkken, ca 11 kvm. Kjøkken, ca 11 kvm.
Kjøkkeninnredningen var ny i 2011, og er et pent og solid kvalitetskjøkken fra Kvalsvik. Kjøkkeninnredningen var ny i 2011, og er et pent og solid kvalitetskjøkken fra Kvalsvik.
Baderom i 1. etasje, 6,5 kvm. Dusjhjørnet ble satt inn tidlig på 2000-tallet. Baderom i 1. etasje, 6,5 kvm. Dusjhjørnet ble satt inn tidlig på 2000-tallet.
Gangen fikk nytt gulvbelegg i 2015, samtidig med at trappa ble slipt og lakkert. Gangen fikk nytt gulvbelegg i 2015, samtidig med at trappa ble slipt og lakkert.
Gang i 2. etasje, ca 4 kvm. Gang i 2. etasje, ca 4 kvm.
Soverom 2. etasje, ca 10 kvm (gulvareal). Takvinduene ble skiftet i november 2018. Soverom 2. etasje, ca 10 kvm (gulvareal). Takvinduene ble skiftet i november 2018.
Soverom 2. etasje, ca 14 kvm. Loftet har til sammen 4 kneloft med god lagringsplass. Soverom 2. etasje, ca 14 kvm. Loftet har til sammen 4 kneloft med god lagringsplass.
Soverom 2. etasje, ca 8,5 kvm (gulvareal), med ekstra hyggelig utsikt mot skogen. Soverom 2. etasje, ca 8,5 kvm (gulvareal), med ekstra hyggelig utsikt mot skogen.
Toalettrom 2. etasje, ca 2,5 kvm (gulvareal) med ett av fire kneloft. Toalettrom 2. etasje, ca 2,5 kvm (gulvareal) med ett av fire kneloft.
Glimt mot sørvest. Glimt mot sørvest.
Glimt mot nordvest. Glimt mot nordvest.
Belegningssteinen ved inngangspartiet ble lagt i 2013. Samme år ble det drenert mellom hus og garasje. Belegningssteinen ved inngangspartiet ble lagt i 2013. Samme år ble det drenert mellom hus og garasje.
Støttemuren ved husets framside ble oppmurt i 2013, og ny plen ved inngangspartiet kom på plass i 2014. Støttemuren ved husets framside ble oppmurt i 2013, og ny plen ved inngangspartiet kom på plass i 2014.
Godt vedlikeholdt bolig og eiendom med flotte solforhold! Godt vedlikeholdt bolig og eiendom med flotte solforhold!
Vinterkledd eiendom i fugleperspektiv. Vinterkledd eiendom i fugleperspektiv.
Utsikt mot Tillerflata i nordvest. Utsikt mot Tillerflata i nordvest.
Utsikt mot øst og de landlige områdene som breier seg ut ned mot Nidelva. Utsikt mot øst og de landlige områdene som breier seg ut ned mot Nidelva.
Planskisse av boligens 1. etasje. Planskisse av boligens 1. etasje.
Planskisse av boligens loftetasje. Planskisse av boligens loftetasje.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 890 000,-
Del:
SOLGT! Pen og svært godt vedlikeholdt tomannsbolig.
3 890 000,-

Kjøpt

  • 100 m2
  • 3 soverom
  • Tomannsbolig
  • 4 rom

Trondheim-Syd

SOLGT! Pen og svært godt vedlikeholdt tomannsbolig.

Prisinformasjon

Prisantydning
3 890 000,-
Kommunale avgifter
2 307,-
Totalpris
3 996 200,-

Areal & byggeår

Primærrom
100 m2
Bruksareal
121 m2
 
Tomt
261 m2
Byggeår
1993
Energimerking
E

Hølbekken 46

Eiendomstype:

Tomannsbolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

3 890 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
96 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
106 200,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 996 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

2 307,- pr. kvartal.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene er foretatt etter Norsk Standard 3940 fra 2009. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Siden det i Norsk Standard 3940 fra 2009 ikke foreligger en egen definisjon av hva som er boligens primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 100 kvm, bruksareal: 121 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

1993

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Tomt:

261,8 kvm

Finn.no: Lokalområde:

TILLER

Adresse:

Hølbekken 46
7092 Tiller

Betegnelse:

Gnr. 323, bnr. 2026 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Tomannsbolig

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Parkering i frittstående garasje.

Velforening:

Det er tinglyst pliktig medlemskap i velforening.
Kontingenten er på kr. 4 000,- pr. år og inkluderer brøyting, strøing og plenklipping på fellesareal, samt vedlikehold av poststativ, benker og lekeplass.

Meglers vurdering:

Dette er en pen, og svært godt vedlikeholdt tomannsbolig. Hagen vender seg mot dagsola i sør, og grenser mot et regulert friområde. Beliggenheten gir derfor en opplevelse av å bo skjermet og fredelig, selv om tomta for øvrig er svært områdesentral.
Her er det kun 1,5 km til City syd, 600 meter til butikken og noen timeter til nærmeste bussholdeplass med hyppige, sentrale forbindelser. Skoler og barnehager ligger alle godt innenfor en radius på 2 km. Hovedetasjen er stor og åpen med solide materialer på veggene. Deler av terrassen er overbygd, og utgjør en skjermet lunge i hagen. Soverommene er gode i størrelse, og det er godt med lagringsplass i kneloftet.

Her bor du med en følelse av å ha skogen som nærmeste nabo, selv om alle urbane nødvendigheter ligger lettvint og nært tilgjengelig.

GENERELT OM BOLIGEN
- vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1993
- hovedetasje samt loftsetasje med kneloft
- terrasse
- hage
- garasje med lagringshems

SPESIELLE KVALITETER
- sørvendt, delvis overbygget terrasse vendt mot et regulert friområde
- stille og fredelig nabolag
- sol fra tidlig på morgenen til ca 20.30 på sommerstid
- barnevennlig område med økende antall barnefamilier
- pent, nyere kjøkken fra Kvalsvik
- fjernbåren gulvvarme i 1. etasje
- mulighet til å dele av stua for et ekstra soverom (1. etasje med livsløpsstandard)
- peisovn
- stort innslag av heltre furupanel på vegger og i tak
- 4 kneloft med god lagringsplass
- stor hems i garasjen med god (uisolert) lagringsplass
- husalarm fra Nokas
- pent oppmurt og inngjerdet fasade

OPPGRADERINGSHISTORIKK
- takvinduer skiftet i november 2018
- terrassegulv byttet i august 2017
- tak over terrasse lagt i august 2017
- hustak vasket og impregnert juni 2016
- innvendig trapp slipt og lakkert november 2015
- nytt gulvbelegg i gang, november 2015
- ny plen ved inngangspartiet, våren 2014
- ny drenering mellom hus og garasje, høsten 2013
- belegningsstein ved inngangspartiet, lagt høsten 2013
- støttemurer foran huset, lagt på nytt høsten 2013
- nytt kjøkken av merket Kvalsvik, montert desember 2011
- ny parkett på stue og kjøkken, desember 2011
- dusjhjørne på bad satt inn tidlig på 2000-tallet

I loftsetasjen er det opplegg for å koble til radiatorer.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger på Tiller v/Østre Rosen, ca 10,5 km sør for Trondheim sentrum. Bakre del av tomta grenser mot et regulert friområde, så eiendommen oppleves både skjermet og fredelig tross en områdesentral beliggenhet i Trondheims forstad. Her er det kun 1,5 km til City syd, 600 meter til butikken og noen timeter til nærmeste bussholdeplass med hyppige, sentrale forbindelser. Nabolaget er stille, rolig og barnevennlig. Alt av skoler og barnehager ligger godt innenfor en radius på knappe 2 km, de nærmeste i samme gate, kun et par hundre meter unna.

De landlige omgivelsene vestover i terrenget byr på vakre tur- og rekreasjonsområder, med både landeveier, turstier og skogområder som breier seg ut ned mot Nidelva.

For nærmere beskrivelser av avstander fra boligen, se "Nabolagsprofilen".

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter n\'e6rmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Kjør sørover Østre Rosten, passer City Syd og videre frem til lyskrysset ved Obs Bygg. Ta til venstre inn Ivar Skjånes vei. Følg denne veien i ca. 500 meter før man så tar til høyre inn Hølbekken. Følg denne veien ca. 50 meter, og ta så til venstre. Nr 46 ligger på høyre side av veien. Det vil bli godt skiltet fra Heimdal Eiendomsmegling ved annonserte fellesvisninger.

Byggemåte:

Boenhet i vertikaldelt 2-mannsbolig over 2 etasjer (hovedetasje og loftetasje). Støpt gulv på grunn. Isolert bindingsverk i yttervegger. (Innvendig i veggkonstruksjonene ikke kontrollerbart). Saltak tekket med takstein. Etasjeskillere av trebjelkelag.

Innhold:

TOTALT
BRA 121 kvm / P-ROM 100 kvm / S-ROM 21 kvm

HOVEDETASJE
BRA 70 kvm
P-ROM 70 kvm - Gang, bad, vaskerom/teknisk rom, stue og kjøkken
S-ROM 0 kvm

LOFTETASJE
BRA 30 kvm
P-ROM 30 kvm - Gang, toalett og 3 soverom
S-ROM 0 kvm

GARASJE
BRA 21 kvm
P-ROM 0 kvm
S-ROM 21 kvm - Frittstående garasje

Rombenevnelser i tilstandsrapporten er gjort i henhold til dagens bruk, uten hensyn til byggeforskriftens krav.

Standard:

1. ETASJE
Kjøkken
- parkett på gulv, malt flis på vegg over benkeplate, malte/folierte himlingsplater
- innredning med integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og koketopp
- avtrekksvifte over kokesone

Bad
- flis på gulv og vegg, malte/folierte himlingsplater
- servantskap med servant, 3 veggmonterte skap, svingbare dusjvegger, WC
- varmekabler

Stue
- parkett på gulv, panel på vegg, malte/folierte himlingsplater
- utgang til terrasse
- vedovn

Vaskerom/teknisk rom
- malte gulv, vegger og himlingsplater
- skyllekar, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sikringsskap

Gang
- vinylbelegg på gulv, panel på vegger, malte/folierte himlingsplater
- trapp

LOFTETASJE
Toalett
- vinylbelegg på gulv, malte vegger og panel i tak
- servant, luke i knevegg, WC

Gang
- vinylbelegg på gulv, panel på vegg og i tak
- trapp

Soverom 1
- vinylbelegg på gulv, malte vegger og panel i tak
- to luker i knevegg

Soverom 2
- vinylbelegg på gulv, malte vegger og panel i tak
- skyvedørsgarderobe med speildør

Soverom 3
- vinylbelegg på gulv, malte vegger og panel i tak
- to luker i knevegg, to takvinduer
For nærmere beskrivelse av standard, se de respektive punktene i takstrapport.

Oppvarming:

Fjernvarme og vedfyring.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vann og avløp via private stikkanlegg. Privat vei som vedlikeholdes av områdets velforening.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 18.11.1993 og 15.12.1993, samt at det foreligger godkjent byggesøknad for oppføringav garasje, datert 18.07.1997. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for lvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
1995/13089-1/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 10.07.1995
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

1995/13089-2/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 10.07.1995
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om felles vegg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra Trondheim Kommune

Kopi av heftelsen kan leses i salgsoppgaven.

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan r0318b (Hølbekken, Søndre boligkvadrant i Heimdalsbyen, del av felt B2 (16.02.1993)). Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Kr 2 307,- for 4. termin i 2018. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 743 910,- for inntektsåret 2017.
Formuesverdi sekundær kr 2 678 076,- for inntektsåret 2017.

Boligens faste løpende kostnader:

Selger opplyser om følgende faste løpende kostnader:
- Forsikring: kr. 4 385- pr. år
- Kommunale avgifter: ca. kr. 2 307,- pr. kvartal
- Avgift velforening: kr. 4 000,- pr. år
- Strøm: ca. kr. 450,- pr. mnd.
- Fjernvarme: ca. kr. 1 400,- pr. mnd.
- Internett og tv: kr. 3 114,- pr. kvartal

Vi gjør oppmerksom på at denne informasjonen er basert på selgers opplysninger og er ikke kontrollert noe utover dette. Boligens løpende kostnader vil variere ut i fra individuelle leverandøravtaler, samt beboers behov og forbruk.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen, og denne kan i sin helhet fritt leies ut.

Konsesjon:

Det er ingen konsesjonplikt for eiendommen.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,9% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 17 000,-, fellesvisninger med kr 1 990,- pr stk og markedsføringspakke med kr 20 900,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Rune Øverlie Eiendomsmegler 92 08 04 09 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Bassengbakken 4 7042 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:
- Problemer på drenering garasje tatt 2013.

BYGGETEGNINGER
Det er avvik mellom byggegodkjente tegninger og dagens plnløsning. Dette gjelder blant annet:
- soverom i 1. etasje som er fjernet til fordel for større stue. Det er i stedet opprettet et ekstra soverom i boligens loftsetasje.
- bad i 1. etasje som opprinnelig er inntegnet som bod.
- vaskerom/teknisk rom i 1. etasje som opprinnelig er inntegnet som bad/wc/vaskerom.
Se byggetegninger planskisser utarbeidet av takstmann i salgsoppgave for detaljer.

ANNET
Selger opplyser at alt av oppussing/oppgradering i boligen er utført av fagfolk.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens §7 3-9. Dette innebærer at avhendings-lovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer "innen rimelig tid" overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eien-dommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebører at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Tiller var tidligere en egen kommune, men ble fra 1.januar 1964 en del av Trondheim kommune. Tiller omfatter deler av stasjonsbyen Heimdal (øst for jernbanen) og områdene østover derfra til Nidelva. Området har store næringslokaler, med blant annet kjøpesentre og industriområder. Nesten alt av boligområder, butikker og skoler finnes i Tillerbyen, som er en slags by på Tiller. Siden sensommeren 2009 har Birgittaklosteret i Trondheim, et katolsk nonnekloster, hatt sitt tilholdssted på Tiller.
Trondheim er en bykommune og fjerde største storbyområde i Norge. Bysenteret (Midtbyen) ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik og i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus. Trondheim er administrasjonssentrum for Trøndelag fylke. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Høgskolen i Trøndelag ligger i byen. Trondheims storbyområde omfatter flere kommuner sør og nord for byen. Trondheim ble "grunnlagt" av Olav Tryggvason i år 997, men mye tyder på at det på det tidspunktet et betydelig tettsted allerede var etablert.
Nabolag

Steder i nærheten

Hårstadmarka
0.6 km
City Syd
1.5 km
Tonstad
1.9 km
Tiller kirke
2 km

Transport

Koieflata
0.2 km
Heimdal stasjon
3.8 km
Trondheim
13.4 km
Trondheim Værnes
38.1 km

Sport

Fresh Fitness Tiller
0.8 km
Rostenhallen
1.2 km
Tillerparken aktivitetsområde
1.5 km
Heimdalshallen
2 km

Skoler

Tiller videregående skole
1 km
Rosten skole (1-10 kl.)
1.2 km
Hårstad skole (1-7 kl.)
1.2 km
Kristen videregående skole - Trøndelag
1.4 km
Tonstad skole (1-10 kl.)
1.9 km
Breidablikk skole (1-7 kl.)
2 km
Nidaros Idrettsungdomsskole (8-10 kl.)
2.2 km

Barnehager

Rognbudalen og Hårstad barnehager
0.2 km
Rognbudalen barnehage
0.7 km
Tillertoppen familiebarnehage (0-5 år)
0.8 km

Varer/tjenester

Rema 1000 Rognbudalen
0.6 km
Coop Extra Tiller
0.9 km
Tillertorget
1.1 km
Narvesen Ivar Lykkes Vei
1.1 km
Rema 1000 Tiller
1.2 km
StorM Senter
1.2 km
Vitusapotek Tiller
1.3 km
YX City Syd
1.5 km
Narvesen Butikken
1.5 km
City Syd Vinmonopol
1.5 km
Apotek 1 City Syd
1.5 km
Bunnpris Tonstad
1.8 km
Shell Tiller
1.9 km

Green environment

Tiller HVFS, Trondheim
0.9 km
Fortum hurtigladestasjon Kiwi Tiller
1 km
Ivar Lykkes vei 5
1 km

Higher education

NTNU avd. Handelshøyskolen
7.9 km
NTNU avd. for sykepleie
8.7 km
NTNU Gløshaugen
9.4 km
NTNU avd. informatikk/teknologi
9.5 km
Høyskolen Kristiania avd. Trondheim
10.3 km
NTNU avd. helse- og sosialfag
11.1 km

Hårstad vestre/Hårstad skole er vurdert av 37 lokalkjente

Kollektivtilbud 8.7
Opplevd trygghet 8.7
Turmulighetene 8.6
Gateparkering 8.5
Støynivået 8.5
Kvalitet på barnehagene 8.5
Kvalitet på skolene 8.1
Matvareutvalg 8
Vedlikehold hager 7.9
Trygghet der barna ferdes 7.8
Vedlikehold veier 7.6
Shoppingutvalg 6.7
Naboskapet 6.6

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 09.05.2019 14:07