Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Heimdal Eiendomsmegling ønsker velkommen til Vikingvegen 48! Heimdal Eiendomsmegling ønsker velkommen til Vikingvegen 48!
En herlig fritidseiendom på Frosta med 4 soverom, en herlig naturtomt og vakker utsikt utover Trondheimsfjorden En herlig fritidseiendom på Frosta med 4 soverom, en herlig naturtomt og vakker utsikt utover Trondheimsfjorden
Det medfølger båtplass i denne småbåthavna et par hundre meter fra hytta. Det medfølger båtplass i denne småbåthavna et par hundre meter fra hytta.
Vi tar smitteverntiltak og unngår fellesvisninger. Meld deg på visning via Finn.no eller ta kontakt med megler hvis du ønsker privatvisning. Vi tar smitteverntiltak og unngår fellesvisninger. Meld deg på visning via Finn.no eller ta kontakt med megler hvis du ønsker privatvisning.
Hytta har en lys og fin stue med luftig takhøyde og store, aluminiumskledde vinduer. Hytta har en lys og fin stue med luftig takhøyde og store, aluminiumskledde vinduer.
Stuen har et romslig areal på 27 kvm. og har en splitter ny vedovn som gir et behagelig inneklima på kaldere dager. Det medfølger også en ny varmepumpe. Stuen har et romslig areal på 27 kvm. og har en splitter ny vedovn som gir et behagelig inneklima på kaldere dager. Det medfølger også en ny varmepumpe.
Fra stuen er det utgang til den solrike verandaen, som går rundt store deler av hytta. Fra stuen er det utgang til den solrike verandaen, som går rundt store deler av hytta.
Det er klargjort for innfelte høyttalere på kjøkken og det største soverommet. Kabler er trukket opp på hemsen. Det er klargjort for innfelte høyttalere på kjøkken og det største soverommet. Kabler er trukket opp på hemsen.
Hyttas kjøkken er på 13,5 kvm. og har fin plass til en spisestue. Hyttas kjøkken er på 13,5 kvm. og har fin plass til en spisestue.
Kjøkkenet har splitter nye LED downlights og det medfølger oppvaskmaskin som står under vasken. Kjøkkenet har splitter nye LED downlights og det medfølger oppvaskmaskin som står under vasken.
Hyttas gang har innlagte varmekabler i gulv. Hyttas gang har innlagte varmekabler i gulv.
Hytta har innlagt rør-i-rør system. Hytta har innlagt rør-i-rør system.
Bad på 5 kvm. Her er det potensiale for å utvide badet ved å slå sammen med bod. Bad på 5 kvm. Her er det potensiale for å utvide badet ved å slå sammen med bod.
Hytta har 4 soverom, hvorav 3 av de har en fin størrelse på ca. 5,5 kvm. Hytta har 4 soverom, hvorav 3 av de har en fin størrelse på ca. 5,5 kvm.
Det største soverommet er på 8,5 kvm. Det største soverommet er på 8,5 kvm.
Alle stikkontakter i hytta er oppgradert til dagens regelverk med barnesikring. Alle stikkontakter i hytta er oppgradert til dagens regelverk med barnesikring.
Fra hytta er det ca. 6 minutter med bil inn til Frosta sentrum hvor man finner det man skulle trenge av servicefasiliteter. Fra hytta er det ca. 6 minutter med bil inn til Frosta sentrum hvor man finner det man skulle trenge av servicefasiliteter.
Stor, uinnredet hems som kan benyttes som ekstra soveplasser. Ellers et fint lekerom for barna. Stor, uinnredet hems som kan benyttes som ekstra soveplasser. Ellers et fint lekerom for barna.
Hytta har en utebod for ekstra oppbevaringsplass. Hytta har en utebod for ekstra oppbevaringsplass.
Verandaen har god plass til forskjellige møbleringsmuligheter. Verandaen har god plass til forskjellige møbleringsmuligheter.
Idyllisk sommerstemning på verandaen. Her kan familien og venner samles til god mat og herlige hyttedager/kvelder. Idyllisk sommerstemning på verandaen. Her kan familien og venner samles til god mat og herlige hyttedager/kvelder.
Hytta ligger på en solrik eiendom i naturskjønne omgivelser. Hytta ligger på en solrik eiendom i naturskjønne omgivelser.
Selger opplyser om at de fleste trærne i forkant av hytten som tar noe utsikt står på eiendommen og kan tas ned. Selger opplyser om at de fleste trærne i forkant av hytten som tar noe utsikt står på eiendommen og kan tas ned.
Velkommen til visning! Velkommen til visning!
Planskisse. Planskisse.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 450 000,-
Del:
Flott og solrik fritidseiendom med naturtomt på nesten 1 mål | Båtplass i småbåthavn | 4 soverom | Stor veranda
2 450 000,-

Kjøpt

  • 85 m2
  • 4 soverom
  • Hytte
  • 5 rom

Frosta

Flott og solrik fritidseiendom med naturtomt på nesten 1 mål | Båtplass i småbåthavn | 4 soverom | Stor veranda

Prisinformasjon

Prisantydning
2 450 000,-
Kommunale avgifter
10 141,-
Totalpris
2 519 820,-

Areal & byggeår

Primærrom
85 m2
Bruttoareal
100 m2
Bruksareal
91 m2
 
Tomt
989 m2
Byggeår
2004
Energimerking
D

Vikingvegen 48

Eiendomstype:

Hytte

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

2 450 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
69 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 519 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

10 141,08,- pr. år

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

Soverom:

4

Byggeår:

2004

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Tomt:

989 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Vigtil

Adresse:

Vikingvegen 48
7633 Frosta

Betegnelse:

Gnr. 28 bnr. 35 orgnr. 992430680 i Frosta kommune

Type eiendom:

Hytte

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

Parkering på egen tomt.

Velforening:

Hytta er medlem av hytte- og båtforening.

Hytta er en del av Vigtil Hytteforening.
Det betales årlige felleskostnader på kr. 2 000,-
Felleskostnadene inkluderer: Vedlikehold av hovedveier i feltet, strøing/brøyting og evt. fremtidige utbedringer.

Hytta er en del av Vigtil Båtforening.
Det betales et årlig kontigent på kr. 500,- som går til vedlikehold av havna.

Meglers vurdering:

Vikingvegen 48 - en herlig fritidseiendom på Frosta med 4 soverom, naturskjønne omgivelser og vakker utsikt utover Trondheimsfjorden. Hytta har gode solforhold og bra turmuligheter i nærheten, bl.a Frostastien. Like nedenfor er det egen båtplass i en småbåthavn. Det medfølger også plass i fellesnaust.

Kvaliteter vi ønsker å fremheve:

Familievennlig hytte med 4 soverom
Naturtomt på nesten 1 mål
Egen båtplass i småbåthavn
Plass i fellesnaust medfølger
Helt ny vedovn og varmepumpe
6 minutter til Frosta sentrum og 1 times kjøring fra Trondheim
Rør-i-rør vanninstallasjon

Beliggenhet:

Vikingvegen 48 ligger godt til på Frosta. Med naturskjønne omgivelser og båtplass like ved, er dette en plass man kan kose seg store deler av sommeren. Hytta ligger drøyt 3 km fra Frosta sendtrum og ca. en times tid fra Trondheim. Kommunen ligger som en halvøy ut i Trondheimsfjorden, så her er man tett på fine naturopplevelser både på land og til sjøs. Frosta sentrum har et godt servicetilbud med matbutikker, vinmonopol, apotek, legekontor og et par spisesteder m.m. For de som ikke har bil er det drosjetransport til busspris fra Åsen stasjon og helt frem til dørstokken.

Frosta er et eldorado for den som er glad i å være ute. Det finnes lysløype, gode sykkelmuligheter og et mylder av merkede løyper og turstier. Frostastien med sine 22 km snor seg fra Neset i sør til Fånes i nord. Stien er godt merket og det er satt ut hvilebenker flere steder. Turen tar deg gjennom Frostas vakre kulturlandskap, og byr på blant annet aktivitetsløype for barn.

Kommunen har også mange gode badeplasser. Ellers kan man legge turen til idylliske Sottjønna eller Kvitsandvika. Sistnevnte er en offentlig badeplass som er svært populær.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg. Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.
PS! Vi tar smitteverntiltak og unngår fellesvisninger. Ønsker du privatvisning, ta kontakt med megler.

Adkomst:

Fra E6, kjør inn på Frostavegen ved Essoen og følg veien i ca. 11km. Kjør deretter til høyre inn på Hojemsvegen og følg veien i ca. 3km. Når du kommer til første kryss, kjør rett fram inn på Frøstadvegen og følg vegen rett fram til du kommer til et nytt kryss. Kjør ut på hovedvegen og ta til venstre med en gang inn på Orsandvegen. Ta deretter til høyre på Vigtilvegen og følg til du ser Vikingvegen på høyre side etter ca. 500m. Følg Vikingvegen til du ser hytta opp bakken til høyre, hytta ligger nummer 2 til venstre.

Byggemåte:

Fritidsbolig er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med pappshingel. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Innhold:

Bruksareal (BRA) totalt: 91m².
Primærareal (P-ROM) totalt: 85m².
Sekundærareal (S-ROM) totalt: 6m².

Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 85m² - Vindfang, gang, toalett, bad, 4 soverom, stue og kjøkken.
Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 6m² - 2 boder.

Standard:

1. etasje
Vindfang: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling.

Gang: Flis på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Gulvvarme.

Toalett: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyrt med wc, servant og naturlig avtrekk. Rørskap i vegg.

Bad: Tregulv, og panel på vegger. Panel i himling. Utstyrt med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, bereder og naturlig avtrekk.

Soverom 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Bod 1: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Stue: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Vedovn. Utgang til terrasse.

Soverom 3: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Bod 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Sikringsskap.

Soverom 4: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling.

Kjøkken: Tregulv og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.

Oppvarming:

Hytta varmes opp med gulvvarme samt vedovn.

Vei, vann og kloakk:

Eiendommen er tilknyttet kommunal kloakk.
Eiendommen er tilkoblet privat vann fra Frosta Vassverk.
Adkomst til eiendommen via Vikingvegen.
Veien er privat og vedlikehold driftes av hytteforeningen.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Fritidsboligen bærer preg av et normalt godt vedlikehold og ingen strakstiltak vurderes å være påkrevd. Det henvises videre til
rapportens enkelte punkter.
Rapporten er utarbeidet av Nils Kringen i Takst-Forum Trøndelag den 22.06.20.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 28.10.2004.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

1978/7842-1/67 Rettighet
01.08.1978
Rettighetshaver:FROSTA VASSVERK SA
Org.nr: 846451072
LEIEAVTALE
Overført fra: 5036-28/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1042781-2/200 Bestemmelse om veg
09.11.2015
Rettighetshaver:Knr:5036 Gnr:28 Bnr:35

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av reguleringsplan for Viktil, gnr. 28 bnr. 1, til fritidsboliger. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kommunale avgifter for 2019 ble fakturert med følgende fordeling:

Eiendomsskatt: kr. 4.023,60,-
Avløpsgebyr fast avgift: kr. 878,-
Avløpsgebyr fritidseiendom: kr. 1 478,-
Privat vann fra Frosta Vassverk for 2020: kr. 2 406,-
Renovasjon fra Innherred Renovasjon: kr. 1 355,48,-

Summert: kr. 10 141,08,-

Kommunale avgifter kan avvike fra termin til termin.

Formuesverdi:

Formuesverdi sekundær kr. 574 800 ,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i hytta. Hytta kan fritt utleies.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 30 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 2 500,- og markedsføringspakke med kr 16 900,-.
Oppdragsgiver betaler kr. 2 000,- i salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Thomas Johnsen Avdelingsleder/Eiendomsmegler 92 28 86 36 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Kjøpmannsgata 24D 7500 Stjørdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Nei. Hytta har ikke vanlig våtrom. Panelt rom med tregulv som inneholder dusjkabinett. Vann og avløp er tilrettelagt
for dette. Opplegg for vaskemaskin.
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Opplegg til dusjkabinett,VVB og vaskemaskin. Sluk innfelt i tregulv for avløp dusjkabinett. Utført av rørleggerfirma like etter at hytta ble oppført. Firmaet eksisterer ikke lengre.
2.2 Er arbeidet byggemeldt?
Nei. Ingen rør-arbeider utført etter 2005
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere?
Nei. Bygget har ikke kjeller. Hytta står på pilarer.
6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
Nei. Bygget har stålpipe. Pipa ble montert av Thor Johnsen bygg som oppførte hytta
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Har vært mus i isolasjon på uinredet del av hems. Dette skyldtes manglende musebånd på vindfang. Musebånd
er nå montert. All plast og isolasjon er fjernet. Arealet er rengjort. Har mottatt tilbud fra lokalt snekkerfirma på
utbedring av skade. De kan i utgangspunktet utføre dette tidligst i august. I beste fall tidligere.
10. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Fuktskade på taktro i takutstikk to steder. Dette ble besiktiget av takstmann fra forsikringsselskap. Skaden ble
betegnet som ikke bygningsteknisk kritisk og er å anse som et relativt vanlig problem. Skaden ble ikke dekt av
forsikring.. Fukt har trukket opp mellom spillblikk og takrenne pga tett nedløp. Det viste seg at hull i nedløp er for
lite og tettes av kongler og bar gjennom vinteren. Hull i nedløp er utvidet.
11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Terrasse er selvbygd. Delvis når hytta var ny. Utvidet i etterkant. Ca 2012. Del av terrasse foran inngang er
moden for oppgradering
12. Kjenner du til om det er/har vart utfort arbeid pa el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Hele el-anlegget nar hytta ble bygd. Thor Berg. Eier og faglært elektriker. Ansatt i Caverion. El-kontroll er for salg utført av PK-service.
12.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja. El-kontroll utført av PK-service Trondheim
13. Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja. El-kontroll utført av PK-service 12.06.2020
15. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte personer, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på
drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)?
Ja. Vindfang er utført av eier. Selve taket på vindfanget ble bygd av Thor Johnsen Bygg.
17. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av
eiendommen eller av eiendommens omgivelser?
Ja. Det er regulert nye tomter i området. Dette vil ikke påvirke bruk av eiendommen.

Selger opplyser også om følgende:
- Høyttalere følger med
- Familiekøyer følger med
- Ny varmepumpe følger med
- Hytta kan overtas så snart som teknisk mulig

Annen informasjon fra hytteforeningen:
Pga. Covid-19 er ikke årsmøte for 2020 gjennomført, forventes høsten 2020.

Annen informasjon fra båtforeningen:
Økning av kontigenten for 2020 er ikke fastsatt, det blir et møte i løpet av sommeren eller til høsten.
Medlemmer av båtforeningen må være med på dugnader.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 06.08.2020 13:40