Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Brøsetvegen 18D - en lys, innbydende og ivaretatt 5-romsleilighet som løper over to innholdsrike plan. Velkommen til Brøsetvegen 18D - en lys, innbydende og ivaretatt 5-romsleilighet som løper over to innholdsrike plan.
Stuerommet ligger i 2. etasje og er på 19 kvm. Her har du god plass til møblement, samt rikelig med dagslys. Stuerommet ligger i 2. etasje og er på 19 kvm. Her har du god plass til møblement, samt rikelig med dagslys.
Leiligheten ligger høyt og fritt, med lite innsyn og frodig, fredelige utsynsforhold. Leiligheten ligger høyt og fritt, med lite innsyn og frodig, fredelige utsynsforhold.
Stuen har pipeløp og vedovn, et soverom i bakkant som gir muligheter for å utvide rommet, samt utgang til en solrik veranda. Stuen har pipeløp og vedovn, et soverom i bakkant som gir muligheter for å utvide rommet, samt utgang til en solrik veranda.
Verandaen vender mot sørøst, dette kombinert med lav omkringliggende bebyggelse gir deg gode solforhold store deler av dagen. Verandaen vender mot sørøst, dette kombinert med lav omkringliggende bebyggelse gir deg gode solforhold store deler av dagen.
Her har du rikelig med plass til flere møbleringssoner, samt grill m.m. Her har du rikelig med plass til flere møbleringssoner, samt grill m.m.
Den høye og frie beliggenheten gir deg flott utsyn over nabolaget, samt lite innsyn på egen terrasse og i boligen. Den høye og frie beliggenheten gir deg flott utsyn over nabolaget, samt lite innsyn på egen terrasse og i boligen.
Den høye og frie beliggenheten gir deg flott utsyn over nabolaget, samt lite innsyn på egen terrasse og i boligen. Den høye og frie beliggenheten gir deg flott utsyn over nabolaget, samt lite innsyn på egen terrasse og i boligen.
Vegg i vegg med stuen finner du et pent og moderne kjøkken. Vegg i vegg med stuen finner du et pent og moderne kjøkken.
Innredningen er oppført i en pen og lun trefarge kombinert med lyse, slette overflater. Her har du godt med oppbevaringsplass, samt arbeidsflate. Innredningen er oppført i en pen og lun trefarge kombinert med lyse, slette overflater. Her har du godt med oppbevaringsplass, samt arbeidsflate.
Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.
Spisestueglimt. Spisestueglimt.
Boligen har 2 baderom, ett i hver etasje. Begge er oppgradert så nylig som i 2008. Boligen har 2 baderom, ett i hver etasje. Begge er oppgradert så nylig som i 2008.
Boligen har 4 romslige soverom. Soverommet i 2. etasje er på 9 kvm, og har tidligere vært en del av stuerommet. Boligen har 4 romslige soverom. Soverommet i 2. etasje er på 9 kvm, og har tidligere vært en del av stuerommet.
Entré og trapperom utgjør 10 kvm, og gir godt med plass for oppbevaringsmøblement. Entré og trapperom utgjør 10 kvm, og gir godt med plass for oppbevaringsmøblement.
Baderommet i 3. etasje er på 6 kvm, også sist oppgradert i 2008. Her har du bl.a. en moderne, romslig innredning, flislagt badekar, gulvvarme, og vegghengt toalett. Baderommet i 3. etasje er på 6 kvm, også sist oppgradert i 2008. Her har du bl.a. en moderne, romslig innredning, flislagt badekar, gulvvarme, og vegghengt toalett.
Rommet har tidløse og delikate farge- og materialvalg, og naturlig lysinnslipp fra vindu i knevegg. Rommet har tidløse og delikate farge- og materialvalg, og naturlig lysinnslipp fra vindu i knevegg.
Baderommet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Baderommet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.
Tre av boligens soverom ligger i 3. etasje. Hovedsoverommet er på 10 kvm. Tre av boligens soverom ligger i 3. etasje. Hovedsoverommet er på 10 kvm.
Rommet er lyst og pent, og har god plass til oppbevaringsløsninger og dobbeltseng. Rommet er lyst og pent, og har god plass til oppbevaringsløsninger og dobbeltseng.
Rommet er lyst og pent, og har god plass til oppbevaringsløsninger og dobbeltseng. Rommet er lyst og pent, og har god plass til oppbevaringsløsninger og dobbeltseng.
Det andre soverommet er også på 10 kvm. Det andre soverommet er også på 10 kvm.
Frodig utsynsglimt. Frodig utsynsglimt.
Det siste soverommet er på 5 kvm. Det siste soverommet er på 5 kvm.
Alle soverommene har rikelig med naturlig lysinnslipp og flott utsyn over omgivelsene. Alle soverommene har rikelig med naturlig lysinnslipp og flott utsyn over omgivelsene.
Entréen gir et flott og innbydende førsteinntrykk av boligen, og er praktisk flislagt. Entréen gir et flott og innbydende førsteinntrykk av boligen, og er praktisk flislagt.
Med boligen følger det en bod i kjeller på ca. 20 kvm, samt oppstillingsplasser for bil på sameiets tomt. Med boligen følger det en bod i kjeller på ca. 20 kvm, samt oppstillingsplasser for bil på sameiets tomt.
Boligen ligger i et svært familievennlig boområde på Strindheim/Brøset, der nærområdet består av trehusbebyggelse med romslig avstand som omkranses av grøntområder, trær og prydbusker. Boligen ligger i et svært familievennlig boområde på Strindheim/Brøset, der nærområdet består av trehusbebyggelse med romslig avstand som omkranses av grøntområder, trær og prydbusker.
Velkommen til en trivelig visning! Velkommen til en trivelig visning!
Plantegning 2. etasje. Plantegning 2. etasje.
Plantegning 3. etasje. Plantegning 3. etasje.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 890 000,-
Del:
Pen, innholdsrik og ivaretatt 5-roms selveier | 2 baderom | TG1 på nær alle punkter | Stor, solrik veranda | Parkering
3 890 000,-

Kjøpt

  • 97 m2
  • 4 soverom
  • Leilighet
  • 5 rom

Trondheim-Øst

Pen, innholdsrik og ivaretatt 5-roms selveier | 2 baderom | TG1 på nær alle punkter | Stor, solrik veranda | Parkering

Prisinformasjon

Prisantydning
3 890 000,-
Kommunale avgifter
13 900,-
Totalpris
4 014 320,-

Areal & byggeår

Primærrom
97 m2
Bruttoareal
104 m2
Bruksareal
97 m2
 
Tomt
1 385 m2
Byggeår
1990
Energimerking
F

Brøsetvegen 18D

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 890 000,-

Fellesgjeld:

,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
116 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
124 320,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 014 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

6 067,- pr. Halvår

Kommunale avgifter:

13 900,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

Soverom:

4

Etasje:

2

Byggeår:

1990

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Tomt:

1385 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Strindheim

Adresse:

Brøsetvegen 18D
7045 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 12 bnr. 176 snr. 6 orgnr. 988350850 i Trondheim kommune
Matrikkelhenheten har 1/46 andel i realsameiet (Belbuan Alleforening, org.nr. 988350850) med gnr. 12, bnr. 171 i Trondheim kommune.

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Fullt bebygd flat tomt med grøntarealer, prydbusker og asfaltert oppkjørsel.

Parkering:

Det medfølger en oppstillingsplass på felles tomt, samt felles gjesteparkeringsplasser.

Fellesutgifter:

Fellesutgifter utgjør kr 6 067,- per halvår.. Fellesutgiftene fordeles på følgende poster: Forsikringer - bygninger, brøyting og strøing, regnskap og revisjon, styrearbeid og vedlikehold av fellesareal. I tillegg innbetales det kr. 500,- pr. mnd. til Tun 4 på bufferkonto ved eventuelle uforutsette utgifter, dette i følge selger.

Meglers vurdering:

Velkommen til Brøsetvegen 18D - en innbydende og ivaretatt 5-romsleilighet som løper over to innholdsrike plan. Med et bruttoareal på hele 104 kvm, to baderom, fire soverom og godt med lagringsplass, er dette en bolig som imøtekommer de fleste bosituasjoner. Fra stuen har du utgang til en romslig, solrik veranda. Her bor du svært fredelig men samtidig sentralt, på populære Strindheim, med kort vei til alle storbyens servicefasiliteter.

Utvalgte kvaliteter
- Stilfull leilighet over to plan på 104 kvm BTA
- Fire romslige soverom på hhv. 10, 10, 9 og 5 kvm
- Romslig, solrik veranda med utgang fra stue
- TG1 på så nært som alle punkter
- To delikate baderom, et i hver etasje
- Pipeløp gjennom begge etasjer
- Oppstillingsplasser på tunet
- Bod i kjeller på ca. 20 kvm

Velkommen til visning!

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et fredelig, sentralt og barnevennlig boligområde på Strindheim i Trondheim kommune. Fra leiligheten er det kort vei til Strindheim barneskole, Blussuvoll ungdomsskole og barnehager. Dronning Mauds Minne Høgskole ligger også i området, og det er flere videregående skoler i nærliggende områder.

Kollektivtilbudet på Strindheim består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ved hovedveien og det er drøyt 5 min gange til Leangen stasjon, hvor tar toget deg til Trondheim lufthavn på ca. 26 min. Holdeplass for flybussen finner man også på Gildheim.

En rusletur unna ligger Leangen idrettsanlegg med flere fotballbaner, to ishaller, innendørs håndballbane og Trondheims eneste innendørs løpebane. Leangen travbane ligger ca. 5 min unna, ellers kort vei til Kristianstens festning, som er et attraktivt rekreasjonsområde. En liten sykkeltur fra boligen ligger det populære Tyholttårnet som rager 120 meter over bakken og har roterende restaurant på toppen, med panoramautsikt.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som bl.a. Tyholt og Kvilhaugen Gård som byr på nydelig utsikt over byen. Ladestien er et av de mest populære utfartsområdene i Trondheim, og noen av byens beste strender som Djupvika, Korsvika og Ringvebukta, ligger langs Ladestien.

Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix er nærmeste dagligvarebutikker. Valentinlyst senter ligger ca. 2 km fra boligen og har blant annet vinmonopol. Det er også kort vei til Sirkus Shopping som har et variert utvalg av butikker, samt apotek, sushi-restaurant og tannhelsesenter. Lade, Solsiden og Midtbyen ligger også godt innen rekkevidde og kan by på alt av bymessige fasiliteter.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Leilighet er oppført i to etasjer. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.


 

Innhold:

2. etasje
BRA: 57m²
P-rom: 57m²
Etasjens primærrom fordeles på kjøkken, stue, baderom, soverom og entré.

3. etasje
BRA: 40m²
P-rom: 40m²
Etasjens primærrom fordeles på 3 soverom, baderom og gang.

Totalt
BTA: 104 m²
BRA: 97 m²
P-ROM: 97 m²

Annet:
Romslig sørøstvendt veranda
Bod i kjeller på ca. 20 m²

Dette i følge takstmann.

Standard:

2. etasje
Entre: Flis på gulv, og tapet og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Trapp.

Bad: Flis på gulv, og flis og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, veggmontert wc, servant, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Soverom: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling.

Kjøkken: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert platetopp og stekovn.

Stue: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Utgang til balkong.

3. etasje
Gang: Laminat på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Malt overflate i himling. Trapp.

Soverom 1: Laminat på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn.

Soverom 2: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 3: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Garderobeskap.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, veggmontert wc, servant, servantskap og mekanisk avtrekk.

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming og potensiell vedfyring (se merknad i selgers egenerklæring). Det er etablert pipeløp i stue, samt varmekabler i gulv på begge baderom.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vann og avløp via private stikkanlegg. Privat vei med tilknytning til offentlig vei.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Trond Sandslett i TakstForum AS den 21.07.12.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 05.04.1990. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Rettighetshavere til eiendomsrett
0/914372-1/107 Opprettelse av realsameie
Knr:5001 Gnr:12 Bnr:173 Snr:1 - 12 Ideell: 1/46
Knr:5001 Gnr:12 Bnr:174 Snr:1 - 12 Ideell: 1/46
Knr:5001 Gnr:12 Bnr:175 Snr:1 - 8 Ideell: 1/46
Knr:5001 Gnr:12 Bnr:176 Snr:1 - 8 Ideell: 1/46
Knr:5001 Gnr:12 Bnr:177 Snr:1 - 6 Ideell: 1/46

Heftelser
1989/20153-1/107 Best. om adkomstrett
24.08.1989

1989/20153-2/107 Best om garasje/parkering
24.08.1989

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan 5001 r0206i, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 3 475,- for 2. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 985 826,- for inntektsåret 2019.
Formuesverdi sekundær kr 3 548 975,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiet har ikke fellesgjeld. pr. 16.07.21.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Megler er ikke kjent med at det foreligger regnskap for sameiet.

Årsregnskapet for 2020 for Belbuan Alleforening viser:
- Årets resultat: Kr 54 259,-
- Egenkapital pr. 31.12.2018: Kr 350 419,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 40 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Stine Marte Iversen Østgaard
Eiendomsmegler
Mobil: 91 83 46 35
Mail: [email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
Org.nr. 976232909
Klæbuveien 52
7030 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

SAMEIET OG ALLEFORENING
Belbuan Alleforening har 46 eiere fordelt på 5 selvstendige sameier (tun), og omfatter to felles parkeringsplasser, gangveier, lekeplass, felles rørsystem for vann- og kloakk, dugnader samt vedlikehold på forannevnte områder.

Belbuan Alleforening administrerer felles husforsikring for de 5 sameier/tun. Forsikringskostnaden viderefaktures til hver eier i hht antall kvm boligareal. Alleforeningen administrerer også brøyting av fellesarealer samt inne på hvert tun. Alleforeningen innhenter tilbud på brøyting og kostnaden fordeles likt på alle eiere.

Bygningsforsikringen er tegnet i Gjensidige med polisenr. 9518099. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Det foreligger vedtekter, husordensregler og regnskap som kan ses i salgsoppgaven.

Belbuan Alleforening utreder ladepunkter på to felles parkeringsplasser. I dette arbeidet innhentes også kostnader for hver av de 5 sameiene/tunene. Det er p.t. uvisst om hvor stor kostnad det vil bli pr. tun/pr. seksjonseier. Tun 4 setter av kr. 500,- ekstra pr. mnd. i forbindelse med slike uforutsette kostnader.

Leiligheten ligger i Tun 4. Det er ikke forelagt megler egne vedtekter, husordensregler, regnskap o.l. for sameiet.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. Eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
4. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært. Firmanavn: K.Lund
Byttet ut del av felles avløpsrør med leiligheten i under etasjen, samt spylt/vasket avløpsrøret.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
Ja. Pipe er ikke i bruk, vet ikke årsak, det var slik når jeg kjøpte i 2014.

11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært. Firnanavn: Glassmester Larsen.
Byttet glass på vindu i mønespiss mot sør.

12. Kjenner du til om det er/har vart utfort arbeid pa el]anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært. Firmanavn: Trondheim kraft.
byttet strømmåler (fjernavlesing)

12.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Nei. vet ikke.

14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Nei. Er under etablering.

26. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Kostnader knyttet til etablering av ladekontakt for el.bil i hver bo enhet i sameiet.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Kjøper er utenlandsk statsborger:

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Søknad om D-nummer sendes til Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Kartverket oppbevarer skjøtet inntil kjøper har fått D-nummer av skatteetaten. Skjøtet vil bli tinglyst så snart Kartverket har mottatt kjøpers D-nummer fra Skatteetaten.
Søknad om D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte kan medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket. Kjøper må i disse tilfellene ta forbehold i bud om at D-nummer blir gitt, samt at dette kan medføre forsinket utbetaling til selger.
Kontakt megler for informasjon før budgivning.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 26.08.2021 08:11