Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Lillian Byes veg 2 - en delikat og moderne 2-roms selveierleilighet fra 2007 i naturskjønne omgivelser på Utleira. Velkommen til Lillian Byes veg 2 - en delikat og moderne 2-roms selveierleilighet fra 2007 i naturskjønne omgivelser på Utleira.
Fra boligens balkong kan du nyte en vidstrakt utsikt over det landlige og idylliske nærområdet med åkrer og skogkledte åser. Fra boligens balkong kan du nyte en vidstrakt utsikt over det landlige og idylliske nærområdet med åkrer og skogkledte åser.
Balkongen er praktisk overbygd og på romslige 10 kvm. Balkongen er praktisk overbygd og på romslige 10 kvm.
Velkommen inn! Velkommen inn!
Leiligheten har en lys og oversiktlig planløsning med store vindusflater mot to himmelretninger som gir flotte lysforhold innomhus. Leiligheten har en lys og oversiktlig planløsning med store vindusflater mot to himmelretninger som gir flotte lysforhold innomhus.
Stue, kjøkken og entré utgjør sammen et allrom på 28 kvm, med flere møbleringsmuligheter. Stue, kjøkken og entré utgjør sammen et allrom på 28 kvm, med flere møbleringsmuligheter.
Leiligheten er i et bygg fra 2007, og kan dermed skilte med nyboligkvaliteter som fjernvarme og balansert ventilasjon, og har i følge takstmann ingen behov for tiltak. Leiligheten er i et bygg fra 2007, og kan dermed skilte med nyboligkvaliteter som fjernvarme og balansert ventilasjon, og har i følge takstmann ingen behov for tiltak.
Spisestueglimt. Spisestueglimt.
Kjøkkenet er oppført med moderne, slette fronter i en lun trefarge og har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Kjøkkenet er oppført med moderne, slette fronter i en lun trefarge og har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.
Innredningen har integrerte hvitevarer som komfyr (fra 2021), platetopp (fra 2021), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Innredningen har integrerte hvitevarer som komfyr (fra 2021), platetopp (fra 2021), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.
Baderommet er romslig, lyst og moderne. Også dette rommet har fått tilstandsgrad 1 på alle punkter. Baderommet er romslig, lyst og moderne. Også dette rommet har fått tilstandsgrad 1 på alle punkter.
Rommet er flislagt fra topp til tå og har godt med oppbevaringsplass, lun gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Rommet er flislagt fra topp til tå og har godt med oppbevaringsplass, lun gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.
Soverommet er nylig malt i en lys og lun farge, og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Soverommet er nylig malt i en lys og lun farge, og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement.
Rommet vender mot behagelige nord. Rommet vender mot behagelige nord.
Entréen gir et flott og åpent førsteinntrykk av boligen, som forøvring er en gjennomgående hjørneleilighet og gir deg utsiktsglimt fra første stund. Entréen gir et flott og åpent førsteinntrykk av boligen, som forøvring er en gjennomgående hjørneleilighet og gir deg utsiktsglimt fra første stund.
Boligene på Utleira er fargerike, moderne og funksjonelle - en flott kontrast til de frodige, landlige omgivelsene. Boligene på Utleira er fargerike, moderne og funksjonelle - en flott kontrast til de frodige, landlige omgivelsene.
Som en del av Sameiet Birkebane får du egen parkeringsplass, flotte fellesarealer og lave, forutsigbare felleskostnader. Som en del av Sameiet Birkebane får du egen parkeringsplass, flotte fellesarealer og lave, forutsigbare felleskostnader.
Her bor du frodig og fredelig, med kort vei til alle byens fasiliteter. Velkommen! Her bor du frodig og fredelig, med kort vei til alle byens fasiliteter. Velkommen!
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 190 000,-
Del:
Delikat, moderne og gjennomgående 2-roms selveier fra 2007 | Stor, solrik balkong med pen utsikt | TG1 på alt | P-plass
2 190 000,-

Kjøpt

  • 39 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet
  • 2 rom

Trondheim-Øst

Delikat, moderne og gjennomgående 2-roms selveier fra 2007 | Stor, solrik balkong med pen utsikt | TG1 på alt | P-plass

Prisinformasjon

Prisantydning
2 190 000,-
Kommunale avgifter
6 884,-
Totalpris
2 261 070,-

Areal & byggeår

Primærrom
39 m2
Bruttoareal
43 m2
Bruksareal
39 m2
 
Tomt
2 131 m2
Byggeår
2007
Energimerking
C

Lillian Byes veg 2

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

2 190 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
63 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
71 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 261 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 424,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

6 884,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

Soverom:

1

Etasje:

2

Byggeår:

2007

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Tomt:

2131 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Utleir

Adresse:

Lillian Byes veg 2
7036 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 85 bnr. 386 snr. 4 orgnr. 891739222 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Fullt bebygd felles tomt med pent opparbeidede fellesarealer, internveier, lekeplasser og grøntareal.

Parkering:

Det følger p-plass med leiligheten.

Fellesutgifter:

2 424,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer:
A konto fjernvarme: kr. 290,-
Bredbånd/Internett: kr. 253,-
Kontingent: kr. 400,-
Felleskostnader: kr. 518,-
Fellesk. lik ford.: kr. 633,-
Brannsentral: kr. 45,-
Kabel-tv: kr. 285,-

Velforening:

Boligen har pliktig medlemskap i områdets velforening. Velforeningskontigenten er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Meglers vurdering:

Velkommen til Lillian Byes veg 2 - en lys, delikat og moderne 2-roms selveierleilighet fra 2007 beliggende i 2. etasje. Fra leiligheten er det utgang til en romslig, sørvendt balkong på 10 kvm med overbygg. Fra uteplassen kan du nyte vidstrakt utsikt over det landlige og idylliske nærområdet med åkrer og skogkledte åser.

Med leiligheten følger også parkering og bod. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenarealer, busker og grusbelagte gangstier. Det er kjørbar vei mellom bygningene og lekeapparater, og totalen utgjør et svært hyggelig utemiljø for både barn og voksne.

Utvalgte kvaliteter
- Delikat og moderne leilighet fra 2007
- Gjennomgående planløsning
- Lave, forutsigbare felleskostnader
- Sørvendt, solrik balkong på 10 kvm
- TG1 på alle punkter
- Fjernvarme
- Parkering

Velkommen!

Beliggenhet:

Lillian Byes veg 2 har en nydelig og flott beliggenhet i et attraktivt sameie på Utleira. Her får du fantastisk beliggenhet helt sør i feltet med utsyn over et fredelig og ubebygd område. Leiligheten ligger skjermet til og er en del av en større utbygging av området som ble satt i gang i 2006. Du får her en flott og moderne leilighet med stor balkong, samt nydelige sol- og utsiktsforhold. Du vil få et nærområde med både nærhet til turområder og alle servicefasilitetene du trenger.

Beliggenheten føles landlig, men har en sentral beliggenhet på Utleira like sør for Nardo/Risvollan i et familievennlig nabolag. Fra eiendommen vil du ha umiddelbar nærhet til Risvollan Senter som har både apotek, dagligvare, spisested, frisør, legesenter og tannlege. I tillegg ligger Nardocenteret innen rimelig nærhet. Eiendommen ligger i et rolig og lite trafikkert område med kort vei til barnehage, skole og lekeplasser. Blakli barnehage og Nardosletta barnehage er kun noen minutter unna. Nidarvoll, Sunnland og Steindal skole ligger også innenfort kort avstand.

Utleira idrettslag som ligger like ved kan tilby et bredt utvalg av organisert idrett med både ballsport, ski og friidrett. Klubben har en ny idrettspark med håndballhall og kunstgressbane. Like utenfor døren finner man Estenstadmarka med fine pent opparbeidende gang- og sykkelstier til flere ulike destinasjoner. Estenstadmarka byr også på flotte skiløyper på vinterstid.

Av kollektivtransport finner du bussholdeplassen "Ada Arnfinsens veg" like ved. Her går det kollektivtransport med hyppige avganger til og fra sentrum. Her kan du enkelt og raskt ta deg videre til flere studiesteder, kjøpesentre og øvrige deler av Trondheim.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning. Se kartskisse i annonsen på hem.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Byggemåte:

Leiligheten ligger i 2.etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og tre, og er kledd med liggende panel og fasadeplater. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass. Dette i følge takstmann.

Innhold:

1. ETASJE
BTA: 43 m²
BRA: 39 m²
P-rom: 39 m²
Boligens primærrom fordeles på kjøkken, stue, soverom, bad og entré.

ANNET
Sørvendt balkong på 10 m²
Tilhørende bod i kjeller på 6 m²
Dette i følge takstmann.

Standard:

Entre / gang:
Parkett på gulv og malte plater / malt betong på vegger. Malt betong i himling.

Bad:
Flis på gulv og flis på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, servantskap, servant, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc.

Soverom:
Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malt betong i himling. Radiator.

Kjøkken:
Parkett på gulv og malte plater / malt betong på vegger. Malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, platetopp, stekovn og oppvaskmaskin.

Stue:
Parkett på gulv og malte plater / malt betong på vegger. Malt betong i himling. Radiator. Utgang til balkong.
Dette i følge takstmann.

Oppvarming:

Fjernvarme og elektrisk oppvarming.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Ståle hjelmseth i Takst Forum AS den 31.05.21.

Konklusjon fra takstmann:
Bad og kjøkken fremstår uten avvik.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 27.09.2007.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

2007/420598-1/200 Bestemmelse om parkering
24.05.2007
Rettighetshaver:Utleir Velforening
Lnr: 10008810
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Trondheim kommune eller Heimdal Utbyggingsselskap AS
Overført fra: 5001-85/386
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/420598-2/200 Best. om adkomstrett
24.05.2007
Rettighetshaver:Utleir Velforening
Lnr: 10008811
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Trondheim kommune eller Heimdal Utbyggingsselskap AS
Overført fra: 5001-85/386
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r0437, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 2 223,- for 1. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 555 914,- for inntektsåret 2020.
Formuesverdi sekundær kr 2 001 291,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie:

Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2020 viser:
- Årets resultat kr 171 268,-
- Egenkapital per 31.12.2020 kr 801 828,-
For ytteligere informasjon om sameiets økonomi konf. megler.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 30 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 7 475,-.

Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Stine Marte Iversen Østgaard
Eiendomsmegler
91 83 46 35
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909
Klæbuveien 52
7030 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Meglers kommentar til planløsningen:
Boligens nåværende planløsning samsvarer med godkjente byggetegninger.

SAMEIET BIRKEBANE
Sameiet består av 34 leiligheter, hvorav 33 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Sameiet er forsikret gjennom Tryg Forsikring med polisenr 6680685.

For reglement vedrørende dyrehold, søppelhåndtering og ro og orden, se vedlagte husordensregler.

Det er a-konto betaling for fjernvarme. Avregning vil skje en gang pr. år i september måned av OBOS. Dersom det er skjedd salg/kjøp i løpet av året, arver kjøper evt. oppspart overskudd/restanse.

UTLEIR VELFORENING
Sameierne har pliktig medlemskap i Utleir Velforening, jfr. vedtekter for Utleir Velforening.
Velforeningens formål skal være å ivareta vedlikehold og drift av fellesarealer og anlegg for beboerne innen planområdet etter reguleringsplanen. For øvrig kan velforeningen gjennomføre tiltak av felles trivselsmessig karakter. Med grunnlag i dette har velforeningen eiendomsrett til, eller disponerer i henhold til tinglyst erklæring, alle nærmere definerte innendørs og utendørs arealer knyttet til parkering. Medlemskontingent for brøyting, plenklipping, investeringer og vedlikehold av ytre arealer etc. betales av sameiene/borettslagene med kvartalsvis, samlet sum for sine seksjons/andelseiere. Hvert sameie/borettslag har beløpet, for tiden kr. 400,- pr. mnd inkludert i seksjons/ andelseiernes felleskostnader/husleier. Velforeningen eier eller har bruksrett til alle parkeringsplasser på velforeningens område.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 27.07.2021 12:52