Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Breidablikveien 140 - En praktleilighet av det sjeldne slaget. Velkommen inn til toppetasjen i Kong Sverre! Breidablikveien 140 - En praktleilighet av det sjeldne slaget. Velkommen inn til toppetasjen i Kong Sverre!
Med leiligheten følger det to stk balkonger, en felles takterrasse, 10m² bod samt dobbel p-plass i oppvarmet kjeller. Med leiligheten følger det to stk balkonger, en felles takterrasse, 10m² bod samt dobbel p-plass i oppvarmet kjeller.
Dette er leiligheten for deg som ønsker noe helt utenom det vanlige. Med sine unike planløsning og beliggenhet må dette betraktes som en svært sjelden mulighet i markedet. Dette er leiligheten for deg som ønsker noe helt utenom det vanlige. Med sine unike planløsning og beliggenhet må dette betraktes som en svært sjelden mulighet i markedet.
Leiligheten kan ikke bare vise til en ekstraordinær standard og utforming - Den ligger på toppen av Sverresborg Senter med Meny, Vinmonopolet og Apotek i underetasjen. Leiligheten kan ikke bare vise til en ekstraordinær standard og utforming - Den ligger på toppen av Sverresborg Senter med Meny, Vinmonopolet og Apotek i underetasjen.
Ta kontakt direkte med megler for avtale om privatvisning! Ta kontakt direkte med megler for avtale om privatvisning!
Se og nyt - Lekre fargekobminasjoner og esklusive materialvalg gir leiligheten et svært delikat og gjennomført preg. Se og nyt - Lekre fargekobminasjoner og esklusive materialvalg gir leiligheten et svært delikat og gjennomført preg.
Fra den romslige oppholdssonen har man utgang til to balkonger på hver side av leiligheten. Avbildet vinkelterrasse ligger i retning vest med lang kveldssol og flott utsikt. Fra den romslige oppholdssonen har man utgang til to balkonger på hver side av leiligheten. Avbildet vinkelterrasse ligger i retning vest med lang kveldssol og flott utsikt.
Selve oppholdssonen med stue og kjøkken måler 73m² og har uendelig med møbleringsmuligheter. Her er det kun fantasien som setter grenser. Selve oppholdssonen med stue og kjøkken måler 73m² og har uendelig med møbleringsmuligheter. Her er det kun fantasien som setter grenser.
Det lekre kvalitetskjøkkenet fra HTH har et stilrent uttrykk med lekre detaljer, og er godt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens. Det lekre kvalitetskjøkkenet fra HTH har et stilrent uttrykk med lekre detaljer, og er godt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens.
Det skal heller ikke stå på tilvalgene som er gjort oppholdssonen, med bla.a. enstavs eikeparkett, induksjonstopp, heltre eik benkeplate og oppgradert belysning. Det skal heller ikke stå på tilvalgene som er gjort oppholdssonen, med bla.a. enstavs eikeparkett, induksjonstopp, heltre eik benkeplate og oppgradert belysning.
Det må også nevnes at leiligheten har heisadskomst fra garasjekjeller til leilighetsplan, samt til kjøpesenter og takterrasse. Det må også nevnes at leiligheten har heisadskomst fra garasjekjeller til leilighetsplan, samt til kjøpesenter og takterrasse.
Detalj Detalj
Åpne løsninger, men samtidig gode soner skaper en sosial atmosfære i hjemmet. Åpne løsninger, men samtidig gode soner skaper en sosial atmosfære i hjemmet.
Man får en følelse av at ingenting er overlatt til tilfeldighetene - De hvitpigmenterte eikedørene er tilvalg som harmonerer svært godt med øvrig interiør. Man får en følelse av at ingenting er overlatt til tilfeldighetene - De hvitpigmenterte eikedørene er tilvalg som harmonerer svært godt med øvrig interiør.
Master Bedroom er på romslige 15m² og ligger i egen avdeling med et privat velvære bad og vaskerom. Master Bedroom er på romslige 15m² og ligger i egen avdeling med et privat velvære bad og vaskerom.
Soverommene bærer preg av et gjennomført interiør med smakfulle farge- og materialvalg. Soverommene bærer preg av et gjennomført interiør med smakfulle farge- og materialvalg.
Ren luksus - I tilknytning til hovedsoverommet har man et stilrent og flislagt bad med varmekabler i gulv. Legg merke til komforttoalettet med autofunksjoner fra Geberit Aquaclean. Ren luksus - I tilknytning til hovedsoverommet har man et stilrent og flislagt bad med varmekabler i gulv. Legg merke til komforttoalettet med autofunksjoner fra Geberit Aquaclean.
Badene er i liket med kjøkken utstyrt med innredning fra Athena-kolleksjonen til HTH. Badene er i liket med kjøkken utstyrt med innredning fra Athena-kolleksjonen til HTH.
Vaskerom / Teknisk Vaskerom / Teknisk
Med leiligheten følger det i tillegg to romslige soverom på hhv. 10,5m² og 10m². Med leiligheten følger det i tillegg to romslige soverom på hhv. 10,5m² og 10m².
Soverom Soverom
Man skal heller ikke kimse av kvaliteten på gjestebadet som ligger plassert mellom de to soverommene. Man skal heller ikke kimse av kvaliteten på gjestebadet som ligger plassert mellom de to soverommene.
Entréen er flislagt med tidløse 60x60 fliser på gulv med varme. Førsteinntrykket man får av leiligheten må sies å være overveldende. Entréen er flislagt med tidløse 60x60 fliser på gulv med varme. Førsteinntrykket man får av leiligheten må sies å være overveldende.
Av tekniske installasjoner er leiligheten utstyrt med fjernvarme, balansert ventilasjon, rikelig med downlight, app-styrt callingsystem og ladepunkt for el-bil i p-kjeller. Av tekniske installasjoner er leiligheten utstyrt med fjernvarme, balansert ventilasjon, rikelig med downlight, app-styrt callingsystem og ladepunkt for el-bil i p-kjeller.
På leilighetens sørside finner man den andre balkongen som måler 10m² og er takoverbygd. Også her har man flott utsikt i retning øst. På leilighetens sørside finner man den andre balkongen som måler 10m² og er takoverbygd. Også her har man flott utsikt i retning øst.
Kveldsstemning - Om sommeren kan man nyte sola fra formiddag til kveld fra denne balkongen. Kveldsstemning - Om sommeren kan man nyte sola fra formiddag til kveld fra denne balkongen.
Nydelig utsikt fra den sørvendte balkongen! Nydelig utsikt fra den sørvendte balkongen!
Takterrassen må sies å være kronen på verket. Den er felles og deles med andre beboere i Breidablikveien 140. Takterrassen må sies å være kronen på verket. Den er felles og deles med andre beboere i Breidablikveien 140.
Takterrasse i Breidablikveien 140 Takterrasse i Breidablikveien 140
Etter en tur i marka kan du finne roen med fantastisk utsikt, en god bok og noe godt i glasset fra Vinmonopolet i underetasjen. Etter en tur i marka kan du finne roen med fantastisk utsikt, en god bok og noe godt i glasset fra Vinmonopolet i underetasjen.
Takterrassen kan by på panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld. Takterrassen kan by på panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld.
Sameiet Kong Sverre har også en gedigen felles takhage til rådighet. Her er det tilrettelagt for sosiale sammenkomster for barn og voksne. Sameiet Kong Sverre har også en gedigen felles takhage til rådighet. Her er det tilrettelagt for sosiale sammenkomster for barn og voksne.
Planskisse 3. etasje Planskisse 3. etasje
Leiligheten liggger i øverste etasje i Sverresborg Senter - Her vil du bo på Trondheims tak med alt innen gåavstand. Leiligheten liggger i øverste etasje i Sverresborg Senter - Her vil du bo på Trondheims tak med alt innen gåavstand.
Bymarka byr på et fantastisk løypenett for langrenn, og er like vakker vinter som sommer. Bymarka byr på et fantastisk løypenett for langrenn, og er like vakker vinter som sommer.
Sommersetra golfbane ligger idyllisk til like ovenfor Theisendammen Sommersetra golfbane ligger idyllisk til like ovenfor Theisendammen
Theisendammen er et populært rekreasjonsområde på sommeren. Om vinteren er skøyteisen et populært mål for familiene i nærområdet. Theisendammen er et populært rekreasjonsområde på sommeren. Om vinteren er skøyteisen et populært mål for familiene i nærområdet.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
9 950 000,-
Del:
Påkostet og ekstraordinær toppleilighet på 132m² med to balkonger og takterrasse | Dobbel p-plass | Heis | Flott utsikt
9 950 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 128 m2
  • 3 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Vest

Påkostet og ekstraordinær toppleilighet på 132m² med to balkonger og takterrasse | Dobbel p-plass | Heis | Flott utsikt

Prisinformasjon

Prisantydning
9 950 000,-
Kommunale avgifter
12 828,-
Totalpris
10 206 820,-

Areal & byggeår

Primærrom
128 m2
Bruttoareal
145 m2
Bruksareal
132 m2
 
Tomt
3 143 m2
Byggeår
2017
Energimerking
C

Breidablikveien 140

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

9 950 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

9 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
248 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 950 000,-))
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
256 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 206 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

3 977,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

12 828,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 132 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

Soverom:

3

Etasje:

3

Byggeår:

2017

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Tomt:

3143 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Sverresborg

Adresse:

Breidablikveien 140
7020 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 425 bnr. 2 snr. 7 orgnr. 918703586 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Eiendommen er bebygd med næringsdel i underetasje og felles takhage for beboere i Kong Sverre.

Parkering:

Det medfølger en romslig parkeringsplass med plass til to biler i oppvarmet p-kjeller.

Fellesutgifter:

Fellesutgifter utgjør kr 3.977,- i 10 av årets 12 måneder. For januar og juli utgjør fellesutgiftene kr 4.052,-

Fellesutgiftene fordeles på følgende poster:

Felleskostnader bolig 2.414,-
Felleskostnad bolig/næring 385,-
Tillegg ventilasjonsanlegg 188,-
P-kjeller med boder 119,-
Halvårig adm. kostnad målingsbasert vannbårn varme/varmtvann 75,-
Tillegg elektroniske fellesavtaler 611,-
A konto vannbåren varme/varmtvann 260,-

Meglers vurdering:

Velkommen til en leilighet utenom det vanlige på toppen av Sverresborg Senter, eller toppen av Sverresborg for øvrig.

Breidablikveien 140 er en stilren og eksklusiv 4-roms leilighet med en tidsriktig og innholdsrik planløsning, samtidig som materialene holder en skyhøy og oppgradert standard. Fra leiligheten er det heisadkomst rett ved hovedinngangen til kjøpesenteret og til et felles garasjeanlegg med dobbel p-plass og en sportsbod på ca. 10 kvm. Tenk hvor lettvint handlingen blir. La bilen stå parkert, og ta heisen rett ned til kjøpesenter for å handle på Meny, Vinmonopolet eller Apoteket. I kjelleren ligger også en felles smørebod/sykkelverksted og sykkelbod.

Dette er en leilighet som absolutt har det "det lille ekstra". Materialer, innredninger og utstyr er plukket fra øverste hylle. Kjøkken og bad er levert av kvalitetsleverandører og holder en gjennomgående høy standard. Det er 1-stavs Boen-parkett i alle rom og kvalitetsfliser på badegulv.

Vurderer du å flytte til en enkel og luksuriøs hverdag, er dette absolutt verdt en visitt. Slike perler kommer sjeldent på markedet!

Av en rekke foretrukne kvaliteter, trekker vi frem følgende:
- Lys, eksklusiv 4-roms selveier fra 2017
- Unik planløsning og tidsriktige fargekombinasjoner
- Heisadkomst fra garasje til alle etasjeplan
- Ladepunkt for el-bil medfølger i parkeringskjeller
- Eneste bygg i sameiet som har direkte tilgang til kjøpesenter fra heis
- To romslige balkonger på hhv 10 og 13 kvm
- Rikelig med downlights i himling i de fleste rom
- Oppvarmes med fjernvarme. Radiatorer i alle rom utenom bad.
- Unik takterrasse med fantastisk utsikt og gode solforhold
- Generøs takhøyde gir en herlig atmosfære
- Luftig og åpen stue/kjøkkenløsning på hele 73m²
- Moderne og meget velutstyrt kjøkken
- To bad, hvorav ett er tilknyttet hovedsoverom.
- Begge bad er utstyrt med wc fra Geberit Aquaclean Mera Comfort
- Varmekabler i gulv på bad
- Separat vaskerom/teknisk rom
- Tre romslige soverom
- Alle rom innehar ekstra stikkontakter
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Portåpner med videofunksjon. Se hvem som ringer på før du åpner. Denne har App-funksjon.
- Flott felles takhage med panoramautsikt og sol hele dagen
- Sportsbod på 10 kvm. i kjeller
- Dobbel p-plass i garasjeanlegg medfølger
- Umiddelbar nærhet til herlige Bymarka, Theisendammen og Golfbane
- "Alt" innen gangavstand!

Se videre i salgsoppgave for ytterligere info om boligens mange kvaliteter. Vel møtt til en ekstraordinær visningsopplevelse!

Beliggenhet:

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet på toppen av Sverresborg med alt du kan tenke deg i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og rager høyt i nærområdet med flott utsikt utover nærområdet.

Sverresborg
Når du bor på Sverresborg, kan det virke som du ligger på toppen av Trondheim. Området er omkranset av flott natur, men ligger likevel tett innpå byen. Her har du både gang og sykkelavstand til by og mark. Mange synes dette er en perfekt beliggenhet - barnevennlig og trygt. Barnehager og skoler på alle trinn vil for de fleste ligge innen kort gangavstand. Rikholdig servicetilbud, kulturelle opplevelser og et inkluderende idrettsmiljø er andre positive kvaliteter du vil sette pris på ved Fagerlia og Sverresborg.

Skoler og barnehager i nærområdet
Åsveien barneskole er en skole med 475 elever (januar 2017) og med 51 ansatte fordelt på 7 trinn. Nyborg barneskole holder til i bygg fra 2005 og Sverresborg ungdomsskole har et elevantall på rundt 465, samt skolebygning som ble totalrenovert i 2007. I området finnes en rekke barnehager, deriblant Nyborg barnehage, Sverresli barnehage, Sverresborg allé barnehage og Cecilienborg barnehage.

Idrettsglede for alle
Ikke langt unna Sverresborg finner du Hammersborg kunstgressbane hvor Vestbyen idrettslag har sitt tilholdssted. Klubbhuset er nytt av 2016 og idrettslaget har et godt tilbud innen ski, svømming og fotball, noe som er med å fremme gode oppvekstsvilkår. For golfentusiaster er det kort vei til Trondheim Golfklubb på Sommerseter golfbane, like ved Theisendammen, som ikke ligger langt unna.

Daglige innkjøp
På Sverresborg har du nærhet til alt av daglige servicebehov og litt til. Nye Sverresborg senter kan skilte med en rikholdig Meny-butikk (kl: 08-22), Vinmonopol, Apotek 1 og Heimdal Eiendomsmegling. På Byåsen butikksenter finner du blomsterbutikk, godtebutikk, frisør, kiosk, bokhandel, Rema 1000 (kl: 07-23), bakeri, bank og flere andre forretninger. Man har også Coop Prix hvor man henter postleveranser samt Bunnpris med post i butikk i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til byen via bil og offentlig kommunikasjon.

Gode bussforbindelser
Kollektivtilbudet på Sverresborg er upåklagelig med gode bussforbindelser og hyppige avganger. Fra Byåsen butikksenter og Nye Sverresborg senter går buss 11 og 13 på hverdager med omlag 15 minutters mellomrom. I Byåsveien kan du ta buss 3 med ca. 10 minutters mellomrom på hverdagene.

Kulturtilbud i nærområdet
For kulturelle opplevelser er Trøndelag folkemuseum - Sverresborg, et godt valg. Her finnes flere spennende avdelinger og en unik samling av bygninger. Det 150 dekar store friluftsmuseet ligger på ruinene etter Kong Sverres borg. Vil du unne deg litt ekstra kos kan Folkemuseets traktørsted, Vertshuset Tavern absolutt anbefales. På sommerstid er det ofte konserter med kjente artister på Sverresborg.

Like ved Bymarka
På fritiden innbyr Bymarka til gode naturopplevelser for store og små, sommer som vinter. Bymarka er Trondheims største utfartssted med et areal på 80 kvadratkilometer og kan by på en mengde aktiviteter i tillegg til ren rekreasjon. Marka er egnet for absolutt alle - mosjonister, syklister, skigåere og barnefamilier med fler. I flere av vannene kan du teste kajakken, eller ta en forfriskende dukkert. Rett innafor marka finner du Theisendammen med badeplass. Rundt dammen er det anlagt tursti som er godt tilrettelagt for barnevogner og rullestolbrukere. I området finnes bålplasser, grillplasser og toaletter. Andre badeplasser i nærheten er Baklidammen, Kobberdammen og Kyvannet som alle er ren idyll og ekte sommerlykke.

Innover i marka finnes det flere koselige serveringsteder hvor du kan kose seg med kaffe, kakao og en lun vaffel etter turen. Verdt å nevne er Skistua, Elgsethytta, Grønlia, Rønningen, Lavollen og Damhaugen. Flere har åpent utenom helg, og på Elgsethytta kan du nyte fløyelsmyk rømmegrøt og nydelig spekemat på onsdager. Fra denne hytta er turen kort opp til Storheia hvor utsikten strekker seg til fjorden.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Fra Ila følger man Byåsveien opp til man kommer til lyskrysset ved Åsveien skole og tar til høyre opp Breidablikkveien. Følg veien videre opp til krysset Breidablikveien/Gamle Oslovei og ta til venstre inn parkeringskjelleren i Sverresborg Senter. Det vil bli godt skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Grunnmur oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og tre, og er kledd med stående panel. Taket er flatt og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3.lags isolerglass.

Innhold:

P-ROM

3. etasje: Entre, stue, kjøkken, gang, to bad, tre soverom og oppholdsrom.

S-ROM

3. etasje: Vaskerom/teknisk rom

Utover overnevnte areal er det en kjellerbod på ca 10,8 kvm.

Standard:

Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Radiator. Utgang til balkong.
Kjøkken: Parkett på gulv, og glass på vegg over benk og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekovn, mikroovn og kjøl/fryseskap.
Soverom 1: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Radiator. Garderobeskap.
Soverom 2: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Radiator. Garderobeskap.
Soverom 3: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Radiator.
Bad 1: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjnisje, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og veggmontert wc.
Bad 2: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og veggmontert wc.
Vaskerom/teknisk rom: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Utstyrt med bereder, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap, stoppekran og ventilasjonsaggregat.
Gang: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Entre: Flis på gulv, og malt overflate og tapet på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme.

Oppvarming:

Oppvarming med fjernvarme via radiatorer som er plassert i alle rom utenom bad. Begge bad samt vaskerom har varmekabler i gulv.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Takst-Forum Trøndelag AS den 06.01.21.

Leiligheten har fått TG0 på alle punkter i tilstandsrapporten og fremstår som ny.

Boligselgerforsikring:

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring i forbindelse med salget. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest den 12.10.2017.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:

1922/900503-1/107 Erklæring/avtale
07.04.1922 Ang. årlig vannavgift til Strinda Vannverk i anl. anlegg avvannledning.

1961/303193-1/107 Erklæring/avtale
23.06.1961 Refusjonsplikt til kommunen.
Overført fra: 5001-425/2

1961/304123-1/107 Erklæring/avtale
28.08.1961 Forpliktelse for dette bnr.vedr.rettighet på annen eiendom, så som andelsmessig vedlikehold m.v.
Gjelder på Fjellsetervn. 50. Overført fra: 5001-425/2

1980/11642-2/107 Best. om adkomstrett
11.07.1980 Rett for d.e. (bilveg) over Gamle Oslovei 1 og 3 mot fellesutgifter til vedlikehold m.v.
Overført fra: 5001-425/2

2002/16856-1/107 Erklæring/avtale
27.08.2002 Rett for Trondheim kommune til å sette opp og vedlikeholde leskur på d.e. m.m.
Overført fra: 5001-425/2

2005/19693-2/107 Erklæring/avtale
15.09.2005 Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Overført fra: 5001-425/2

2015/1088919-1/200 Bestemmelse om bebyggelse
20.11.2015 rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:425 Bnr:89
Overført fra: 5001-425/2

2017/188234-4/200 Bestemmelse iflg. skjøte
02.03.2017 Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Grunndata:

2018/233329-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00
2017/50758-1/200 Seksjonering
17.01.2017 opprettet seksjoner:
snr: 11
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 88/5892

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av plan r20130040, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Info kommunale avgifter:

Kr 3.207,- for 1. termin i 2021. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 1 378 540,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 4 962 742,-.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat kr 112.591,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr 245.995,-
- Total disponible midler per 31.12.219 kr 245.995,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 0.5% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1.990,- og markedsføringspakke med kr 14.950,-.

Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Olaf Edvard Rønning
Eiendomsmegler
47 86 93 06 / [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS
Gamle Oslovei 1 7020 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

FELLESMÅLINGER:
Boligselskapet har fellesmåling på varme og varmtvann. Månedlig a konto-betaling. Forbruk avregnes årlig. Målere skal avleses ved
eierskifte, målernummer og stand sendes til [email protected]

DIVERSE UTSTYR. Brannslokkingsapparat, røykvarsler, TV-dekoder med fjernkontroll, evt nøkler til tørkerom og utvendige kraner,
rød boks for farlig avfall etc. følger vanligvis leiligheten over til ny eier. Det er boligselskapet sin eiendom. Ta kontakt med styret hvis
du er i tvil.

STRØMAVTALE. TOBB har samarbeidsavtale med Trøndelagskraft AS om levering av strøm til våre beboere. Mer informasjon om
tilbud og bestilling på https://www.trondelagkraft.no/privat/tobb/.

VAKTMESTER: Boligselskapet kjøper tjenester av eksternt firma.

NØKLER: Boligselskapet har avtale med TOBB om oppbevaring av hovednøkler. TOBB har inngått avtale med NOKAS om
oppbevaring av nøklene. TOBB formidler bestilling av ekstra nøkler ved behov for dette. Skjema for nøkkelbestilling finnes på
www.tobb.no. Boligselskapet har avtale om innlåsing. Mot betaling kan andelseier kontakte NOKAS for å få hjelp til innlåsing i egen
leilighet.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 18.03.2021 10:35