Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Elgeseter gate 31B - En moderne og oppgradert 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård med lave felleskostnader og sentral beliggenhet. Velkommen til Elgeseter gate 31B - En moderne og oppgradert 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård med lave felleskostnader og sentral beliggenhet.
Leiligheten ble oppusset i 2014/2015 med nye overflater, bad, kjøkken og nytt elektrisk anlegg. Leiligheten ble oppusset i 2014/2015 med nye overflater, bad, kjøkken og nytt elektrisk anlegg.
Leiligheten har en fantastisk kombinasjon mellom klassisk og moderne stil. Leiligheten har en fantastisk kombinasjon mellom klassisk og moderne stil.
Alle vegger er nylig malt. Leiligheten har god planløsning som gir en behagelig romfølelse. Alle vegger er nylig malt. Leiligheten har god planløsning som gir en behagelig romfølelse.
Leiligheten framstår moderne og har gjennomgående pen standard. Leiligheten framstår moderne og har gjennomgående pen standard.
Det er 2 soverom. Dette rommet har en størrelse på 3,8 m² og egner seg til soverom eller kontor. Det er 2 soverom. Dette rommet har en størrelse på 3,8 m² og egner seg til soverom eller kontor.
Flott kjøkken på 7,7 m² som ble fornyet i sin helhet i 2014, med ny innredning og nytt utstyr. Flott kjøkken på 7,7 m² som ble fornyet i sin helhet i 2014, med ny innredning og nytt utstyr.
Det er mye skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Det er mye skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
Det er store åpne vindusflater, som gir mye naturlig lys. Det er store åpne vindusflater, som gir mye naturlig lys.
Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 fra takstmann. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 fra takstmann.
Romslig hovedsoverom på 11,5 m² med mye lys og god plass til dobbeltseng. Romslig hovedsoverom på 11,5 m² med mye lys og god plass til dobbeltseng.
Soverommet er malt i en moderne farge som gir en god atmosfære. Soverommet er malt i en moderne farge som gir en god atmosfære.
Soverommet vender ut mot rolig bakgård. Soverommet vender ut mot rolig bakgård.
Det er plass til skrivepult og garderobeløsning på soverommet. Det er plass til skrivepult og garderobeløsning på soverommet.
Flislagt bad på 2,5 m² som ble fornyet i 2014. Det finnes dokumentasjon i form av samsvarserklæring fra elektriker og dokumentasjon på skjult varme. Flislagt bad på 2,5 m² som ble fornyet i 2014. Det finnes dokumentasjon i form av samsvarserklæring fra elektriker og dokumentasjon på skjult varme.
Dusjhjørne med innfellbare dører i glass. Badet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Dusjhjørne med innfellbare dører i glass. Badet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.
Stor og romslig gang på totalt 17,2 m² med god plass til garderobeløsning. Stor og romslig gang på totalt 17,2 m² med god plass til garderobeløsning.
Gang. I kjeller medfølger det bod på ca. 6,5 m² med strømuttak og opplegg til vaskemaskin. Gang. I kjeller medfølger det bod på ca. 6,5 m² med strømuttak og opplegg til vaskemaskin.
Gang ut mot stue. Gang ut mot stue.
Fasade. Fasade.
Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen som ligger et ca. 5 minutters gange fra leiligheten. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen som ligger et ca. 5 minutters gange fra leiligheten.
NTNU Handelshøyskolen og Rema 1000 ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten. NTNU Handelshøyskolen og Rema 1000 ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten.
Samfundet ligger ca. 5 minutteres gange fra leiligheten og er en arena for flere konserter hver helg og er arrangør av Norges største kulturfestival UKA, samt verdens største internasjonale studentfestival. Samfundet ligger ca. 5 minutteres gange fra leiligheten og er en arena for flere konserter hver helg og er arrangør av Norges største kulturfestival UKA, samt verdens største internasjonale studentfestival.
Ta kontakt dersom du ønsker privatvisning. Ta kontakt dersom du ønsker privatvisning.
Planskisse. Planskisse.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
3 250 000,-
Del:
Oppgradert 3-roms bygårdsleilighet vendt mot stille bakgård | Selveier | Nærhet til NTNU Gløshaugen, Handelshøyskolen
3 250 000,-

Kjøpt

  • 61 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

Oppgradert 3-roms bygårdsleilighet vendt mot stille bakgård | Selveier | Nærhet til NTNU Gløshaugen, Handelshøyskolen

Prisinformasjon

Prisantydning
3 250 000,-
Kommunale avgifter
8 120,-
Totalpris
3 337 570,-

Areal & byggeår

Primærrom
61 m2
Bruttoareal
66 m2
Bruksareal
61 m2
 
Tomt
720 m2
Byggeår
1913
Energimerking
G

Elgeseter gate 31B

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Prisantydning:

3 250 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
79 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
87 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 337 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

1 447,- pr. Mnd

Kommunale avgifter:

8 120,- pr. År

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Soverom:

2

Etasje:

1

Byggeår:

1913

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Tomt:

720 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Elgeseter/Høyskoleparken

Adresse:

Elgeseter gate 31B
7030 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 405 bnr. 78 snr. 2 orgnr. 915575269 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Parkering:

Det medfølger ingen egen parkeringsplass. Det er soneparkering i nærområdet.

Fellesutgifter:

1 447,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer kabel-tv/bredbånd, byggforsikring, renhold, vedlikehold, felles strøm.

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett. Ny andelseier må ikke godkjennes av styret.

Meglers vurdering:

Velkommen til Elgeseter gate 31B - En moderne og oppgradert 3-roms selveierleilighet i klassisk bygård. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til NTNU Gløshaugen, NTNU Handelshøyskolen, Samfundet, St.Olavs Hospital og Trondheim Spektrum.

Kvaliteter verdt å merke seg:
- 2 soverom.
- Selveierleilighet.
- Lave felleskostnader.
- Gjennomgående pen standard.
- Store vindusflater og god takhøyde.
- Leiligheten vender ut mot stille bakgård.
- Kjøkken og bad sist oppusset i 2014/2015.
- Bad og kjøkken tilstandsgrad 1 fra takstmann.
- Nye overflater og nytt elektrisk anlegg 2014/2015.
- Romslig bod med strømuttak og opplegg til vaskemaskin i kjeller.
- Fantastisk kombinasjon mellom klassisk og moderne stil.

Velkommen til visning!

Beliggenhet:

Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, med gangavstand til Trondheim sentrum med de fleste fasiliteter. Man kan nyte en praktisk beliggenhet i forhold til flere studiesteder. Her har vi kort veg til blant annet: Handelshøyskolen i Trondheim, NTNU Gløshaugen, SINTEF og St. Olavs, samt meget gode bussforbindelser. Innen kort gange har vi Lerkendal stadion som byr på fotballkamper store deler av året. Leiligheten har en praktisk beliggenhet i forhold til de fleste dagligdagse fasiliteter. Her har vi kort avstand til dagligvarebutikk med post i butikk, bensinstasjon og restauranter. I nærområdet finner vi Studentersamfundet med flere kafé- og utelivstilbud. Studentersamfundet er arena for flere konserter og festivaler gjennom året, og er et svært populært tilholdssted for studenter. Her finner vi også Sesam, hvor man kan nyte Trondheims beste hamburger. Like ved finner vi flotte Høyskoleparken og Marinen, som er populære samlingssteder om sommeren for soling, grilling og ballspill. God offentlig kommunikasjon med bussholdeplass , hvor det passerer mange av byens ruter flere ganger i timen.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Bygård oppført med 5 etasjer pluss kjeller og loft. Hovedkonstruksjonen over grunnmuren er en murkonstruksjon. Etasjeskillere er et trebjelkelag. Utvendige fasader er utført med malt murpuss. Yttertaket er et saltak som er tekket med skifer takstein. Vinduer har 2-lags glass.

Innhold:

Bruksareal (BRA) 1. etasje: 61m² som består av stue, kjøkken, 2 soverom, bad og gang.
Bruksareal (BRA) totalt: 61m².

Det følger med en bod i kjeller, med et areal på ca. 6,5m². Det er strømuttak i boden.

Dette i følge takstmann.

Standard:

Stue 16,1m²: Parkett på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling. Panelovn.

Kjøkken 7,7m²: Parkett på gulv, malt overflate på vegger, og malt overflate i himling. Panelovn. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplate i heltre, og glassplate montert på vegg over plateoppen. Av utstyr er det en oppvaskkum i rustfritt stål, med ett-greps blandebatteri. Av integrerte hvitevarer finnes det en stekeovn, oppvaskmaskin, platetopp, og mikrobølgeovn. Av firttstående hvitevarer var det et kombinert kjøleskap/fryser.

Soverom 11,5m²: Parkett på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling. Panelovn.

Bad 2,5m²: Flis på gulv, våtromsplater på vegger, og malt overflate med downlights i himling. Gulvvarme. Baderomsinnredning med slette fronter, og speil montert på vegg over servant. Av utstyr finnes det en servant med ett-greps blandebatteri, gulvmontert vannklosett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, og dusjbatteri.

Gang 17,2m²: Parkett på gulv, malt overflate på vegger, og malt overflate med downlights i himling. Panelovn. Garderobeskap og sikringsskap.

Kontor 3,8m²: Parkett på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling.

Oppvarming:

Det er elektrisk oppvarming med panelovner i leiligheten. På bad er det varmekabler i gulv.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:


Leilighet i 1. etasje med tilkomst via trapp. Med leiligheten følger en bod i kjeller. Det er opplyst av selger at leiligheten i stor grad ble rehabilitert i 2014/2015, med blant annet nytt kjøkken, nytt bad, og nytt elektrisk anlegg.

Ved en kontroll av kjøkkenet, ble det ikke funnet tegn til skader eller avvik på befaringen. Kjøkkenet er i god stand.

På befaringsdagen, ble det ved en kontroll av badet, påvist et område hvor silikonen benyttet som forsegling i bunn av våtromspanelet montert på vegger i dusjsonen var sprukket opp. Selger har etter befaringen byttet ut silikonen benyttet som forsegling. For videre informasjon, se under post. "Overflater, generelt - 1. etasje / Bad". Utover dette, ble det ikke funnet tegn til skader eller avvik av vesentlig grad på badet.

For videre omtale av leiligheten, se underliggende poster i rapporten.
Rapporten er utarbeidet av Lasse Bartnes i Heimdal Takst AS den 03.03.20.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 28.04.1913.Se punktet diverse for mer informasjon. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven. Det er ikke foretatt en bruksendring til boligformål.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

2018/21373-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2018 00:00
2015/255226-1/200 Seksjonering
20.03.2015
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 60/1739

2017/55049-1/200 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
18.01.2017
endring av formål/brøk:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 60/1811

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert av kommuneplanens arealdel 2012 til 2024. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen:
5001 r20190007 Elgeseter gate
5001 r20180044 Planprogram for samlet campus i Trondheim

Det eksisterer det planforslag som berører eiendommen:
5001 r20190019 Veiledende plan for offentlig rom og forbindelser i bycampus

Eiendommen har antikvarisk verdiklasse C. Dette kan medføre begrensninger ved tiltak på eiendommen.

Info kommunale avgifter:

Kr 2030,- for 1. termin i 2020. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 708 892,- for inntektsåret 2017.
Formuesverdi sekundær kr 2 552 009,-.

Adgang til utleie:


Iht. eierseksjonsloven §24 er korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Sameiet har mulighet til å gjennomføre vedtektsendring slik at begrensningen endres til mellom 60 og 120 døgn.

Fellesgjeld spesifisert:

Sameiet har ikke fellesgjeld.

Vesentlige oppl. om sameiets økonomi:


Årsregnskapet for 2018 viser:
- Årets resultat kr 198 678,-
- Egenkapital per 31.12.2018 kr -199 159,-
- Total disponible midler per 31.12.2018 kr 199 159,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,1% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-. Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:


June Eriksen Meidell
Eiendomsmegler
46 44 25 16
[email protected]

Eirik Bulow Langsæter
Ansvarlig megler
90758801
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS
976232909
Klæbuveien 52
7030 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Selger opplyser om blant annet i egenerklæringen:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Firmanavn Trondheim VVS - Totalfornying. Våtromskontroll av bad kjøkken i 2015, vurdert som nytt.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Firmanavn Aalmo Elektriker - Installasjon av el anlegg i hele leilighten i 2014.

Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Aalmo As - Elektriske Sluttkontroll/samsvarserklæring 8.5.2014. Ligger i boligmappa.

Byggforsikring - Gjensidige Forsikring - polisenr. 84158132.

For å lese om sameiets vedteker, se vedlegg i komplett salgsoppgave.

Dagens bruk av leiligheten i forhold til byggetegninger fra 1912:
- Dagens bad var tidligerer todelt med wc og kott.
- Dagens andre soverom var tidligere bod.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 05.08.2020 10:59