Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Nedre Grilstadkleiva 28C og denne prosjekterte eneboligen over tre plan tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Pir 2. Velkommen til Nedre Grilstadkleiva 28C og denne prosjekterte eneboligen over tre plan tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Pir 2.
Huset er fint vendt mot hyggelig gate (blindvei) og har ei praktisk plassering som gir gode muligheter for hyggelige soner i hagen Huset er fint vendt mot hyggelig gate (blindvei) og har ei praktisk plassering som gir gode muligheter for hyggelige soner i hagen
Huset har flotte arkitektoniske kvaliteter som gjør at det både skiller seg ut og passer inn i det etablerte nabolaget. Huset har flotte arkitektoniske kvaliteter som gjør at det både skiller seg ut og passer inn i det etablerte nabolaget.
Tomteomriss Tomteomriss
Eiendommen ligger rolig og tilbaketrukket, men med umiddelbar nærhet til fjorden, rekreasjonsområder, Ladestien og Grilstad Marina. Eiendommen ligger rolig og tilbaketrukket, men med umiddelbar nærhet til fjorden, rekreasjonsområder, Ladestien og Grilstad Marina.
Grilstad Marina. I enden av kanalen er det planlagt sørvendt badestrand med stupetårn. Grilstad Marina. I enden av kanalen er det planlagt sørvendt badestrand med stupetårn.
Mulighet for båtplass i nærområdet. Mulighet for båtplass i nærområdet.
Flere populære badesteder og fjæreområder som Skjæret, Rotvollfjæra, og Hansbakkfjæra ligger alle like i nærheten. Flere populære badesteder og fjæreområder som Skjæret, Rotvollfjæra, og Hansbakkfjæra ligger alle like i nærheten.
Flipper Kafè ligger ytterst på Grilstad Marina, kun noen minutter gåavstand fra eiendommen. Flipper Kafè ligger ytterst på Grilstad Marina, kun noen minutter gåavstand fra eiendommen.
Situasjonskart Situasjonskart
Plantegning kjeller Plantegning kjeller
Plantegning 1. etg Plantegning 1. etg
Plantegning 2. etg Plantegning 2. etg
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 990 000,-
Del:
Meget flott tomt med rammegodkjenning for bolig på ca 200 BTA i et særdeles attraktivt område rett ved fjorden
2 990 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • Boligtomt

Trondheim-Øst

Meget flott tomt med rammegodkjenning for bolig på ca 200 BTA i et særdeles attraktivt område rett ved fjorden

Prisinformasjon

Prisantydning
2 990 000,-
Totalpris
3 075 820,-

Areal & byggeår

Tomt
260 m2

Nedre Grilstadkleiva 28C

Eiendomstype:

Boligtomt

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

2 990 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))

--------------------------------------------------------
98 320,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

3 588 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Tomt:

Eiet tomt

Adresse:

Nedre Grilstadkleiva 28C
7053 Ranheim

Betegnelse:

Gnr. 17 bnr. 1003 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Boligtomt

Tomt:

Eiet tomt

Parkering:

I tilhørende gårdsplass.

Meglers vurdering:

Velkommen til Nedre Grilstadkleiva 28C og denne prosjekterte eneboligen over tre plan tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Pir 2. Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet på Nedre Charlottenlund/Ranheim med umiddelbar nærhet til både Grilstad og Ladestien.

Boligen vil gå over tre plan med et BTA på ca. 68 kvm for hver etasje. I underetasjen vil du få et praktisk vaskerom med egen utgang, bad, boder og hobbyrom. Tar man trappen opp til 1.etasje kommer man til kjøkken- og stuedelen som rommer eget drømmehjem!

I 2. etasje vil man få blant annet 3 soverom og et bad. Soverommene er på hhv. 12,5 kvm, 9,5 kvm, og 7 kvm, hvorav det største har direkte utgang til egen balkong på 3,5 kvm. Fra balkongen får man en fantastisk utsikt mot Trondheimsfjorden og en morgensol samt kveldssol mange kan drømme om.

Utvendig vil man kunne parkere i tilhørende gårdsplass.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et rolig og fredelig område på Nedre Charlottenlund/Grilstad hvor den populære turtraseen Ladestien slynger seg forbi rett nedenfor. Langs stien, som enten leder deg inn mot byen langs fjorden eller fører deg ytterligere østover i flere kilometer, finnes en rekke badeplasser m/brygger og rekreasjonsområder slik som Skjæret, Rotvollfjæra og Hansbakkfjæra. Her møtes gjerne naboer for et kveldsbad sommerstid. Kajakkpadlere har også sitt eldorado her. Ønsker man naturopplevelser i skogen, er turen opp til Estenstadmarka heller ikke lang. Legger en til servicetilbud som Grilstad Marina, Flipper kafé og restaurant, butikksenter med dagligvare, apotek, frisør, treningssenter m.m. i umiddelbar nærhet, finner en her de beste forutsetninger for å leve det "nære og enkle liv".

Eiendommen sokner til Charlottenlund skolekrets, og skolen nås langs en trygg og tilrettelagt gang- og sykkelvei. I nærområdet finner en også Steinerskolen på Rotvoll, Trondheim Montessoriskole og Nidaros idrettsungdomsskole. Charlottenlund Sportsklubb tilbyr trening i fine innendørshaller og har et stort utendørsanlegg i tilknytning til skolen, og kretsen har egen svømmehall. Det er mange barnehager i nærheten, og nærmest er Grilstadfjæra barnehage, 500 m fra eiendommen.

Eiendommen ligger langs en utbygd sykkeltrasé som går inn til Trondheim (ca 5 km) i flatt terreng. Samtidig gir nærheten til E6 kort reisetid til Trondheim Lufthavn Værnes (ca 25 min). Ytterligere informasjon om avstander i tilknytning til beliggenhet finner du i vedlagte nabolagsprofil.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Kjør gamle E6 mot Skåvgård, og like før krysset tar du ned på Grillstadvegen. Følg denne veien helt til du kommer til rundkjøringen ved Grilstad Marina og ta så tredje avkjørsel i rundkjøringen inn på Nedre Grilstadkleiva.
Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Selgers forbehold:

Selger tar følgende forbehold med tanke på igangsetting av prosjektet:
- Igangsettingstillatelse gitt av Plan og bygningsetaten i kommunen.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

1958/302025-1/107 Erklæring/avtale
12.03.1958
Vegvesenets betingelser vedtatt privat avkjørsel
Overført fra: 5001-17/229
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/1361-1/107 Erklæring/avtale
27.01.1976
Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk
Overført fra: 5001-17/229
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/606149-2/200 Bestemmelse om veg
25.05.2021 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE BYUTVIKLING
Org.nr: 969999544
Gjensidig rett til adkomst
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/606149-4/200 Bestemmelse om bebyggelse
25.05.2021 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE BYUTVIKLING
Org.nr: 969999544
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:229
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m

2021/606149-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
25.05.2021 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:TRONDHEIM KOMMUNE BYUTVIKLING
Org.nr: 969999544
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:17 Bnr:1003
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Reguleringsplan:

Eiendommen ligger i et område regulert til blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon:

Tomten er ubebygd. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må derfor innsendes og godkjennes av Trondheim kommune. Risiko forbundet med egenerklæringen om konsesjonsfrihet påhviler kjøper.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 50 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 14 950,-.
Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Kirsti Næss Olsen Eiendomsmegler MNEF 46 40 08 65 [email protected]
Kirsti Næss Olsen Eiendomsmegler MNEF 46 40 08 65 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal 7437 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Vinduer og lysgraver som framkommer av tegninger i tilknytning til hobbyrom inngår ikke i rammegodkjenningen.

Det gjøres oppmerksom på at nabotomt gnr 17 bnr 976 vil bli forsøkt solgt. Kontakt megler for mer informasjon.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 04.11.2021 14:12