Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Havstad Torg og denne flotte 3-romsleiligheten! Velkommen til Havstad Torg og denne flotte 3-romsleiligheten!
Leiligheten vil ligge luftig til og med god utsikt! Leiligheten vil ligge luftig til og med god utsikt!
Planskisse. Planskisse.
Her vil man få mye naturlig lys inn me store vindusflater og hjørnebeliggenhet. Her vil man få mye naturlig lys inn me store vindusflater og hjørnebeliggenhet.
Badet blir flislagt og har flott innredning fra Sigdal. Badet blir flislagt og har flott innredning fra Sigdal.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
4 590 000,-
Del:
Havstad Torg - Lys og fin 3-roms selveierleil. på 63 kvm | P-plass i kjeller | Heis | Fjernvarme | Stor felles takhage
4 590 000,-
Budgivning pågår, siste bud:
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.
  • 57 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet
  • 3 rom

Trondheim-Vest

Havstad Torg - Lys og fin 3-roms selveierleil. på 63 kvm | P-plass i kjeller | Heis | Fjernvarme | Stor felles takhage

Prisinformasjon

Prisantydning
4 590 000,-
Totalpris
4 629 762,-

Areal & byggeår

Primærrom
57 m2
Bruksareal
63 m2

Havstad Torg A-301

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

4 590 000,-

Etasje:

3

Fellesutgifter:

2 396,- pr. Mnd
Fellesutgiftene stipulert drift av sameie, fjernvarme, varmtvann, ytre vedlikehold, brøyting, vaktmestertjenester, digital grunnpakke og forsikring av bygg (ikke innbo).

Tomtebeskrivelse:

Eiendomstomt hvor bakkeplanet løftes opp fra gateplan med næring i sokkel. Her etableres det et parkanlegg som byggene bygges i og rundt. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/ fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten disponeres av sameierne i fellesskap eller ev. i henhold til vedtekter. Tomten skal opparbeides av utbygger som vist på utomhustegninger. Justeringer og endringer i utomhusløsninger må påberegnes etter detaljprosjektering. Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og avtale om overtagelse. Lekeplasser og fellesarealer betegnet f_UTA på reguleringsplan skal opparbeides av utbygger. Dette skal eies og driftes av sameiet/ velforeningen innenfor området.

Kommunale avgifter:

Vil bli stipulert etter innflytting

Velforening:

Det vil bli pliktig medlemsskap i velforening.

Soverom:

2

Parkering:

Det medfølger parkering i oppvarmet parkeringsplass.

Faste løpende kostnader:

Foruten fellesutgifter må kjøper påregne utgifter til innboforsikring og eget energiforbruk.

Meglers vurdering:

Velkommen til Havstad Torg og denne 3-roms hjørneleiligheten med fenomenal utsikt!

Store vindusflater og hjørnebeliggenhet gir leiligheten en lys og behagelig boatmosfære. Du vil få en praktisk planløsning med to gode soverom, praktisk bod i gangen, entre med plass for garderobeskap. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme, inkl. i f.utgifter! I stuen får du først kjøkkenløsningen som du vil sette pris på at ligger litt tilbaketrukket. Kjøkkenet er levert med en flott kvalitetsinnredning fra Sigdal, som også tilbyr deg et bredt utvalg av forskjellige farger på frontene. Kjøkkenet kompletteres med helintegrerte hvitevarer fra Siemens.

Beliggenhet:

Havstad Torg har en fantastisk flott beliggenhet. Her bor du landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende og med kort vei til alt du trenger. Her kan du finne ro og nyte frisk luft på den grønne og frodige takhagen med gode solforhold og utsikt. På bakkeplan finner du Torget, hvor du kan handle alt du trenger på en stor Kiwibutikk og/eller nyte servering på torgets kafé.

Like utenfor har du kort avstand til bylivet i sentrum. Her finner du et særdeles godt kollektivtilbud med buss, som tar deg til sentrum på kun ti minutter. I tillegg går det direkte ruter mot Pirsenteret, St. Olavs Hospital, NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen.

I umiddelbar nærhet finner du det populære utfartsområdet Bymarka med over 300 kilometer sti og 120 kilometer preparerte skiløyper. Nyt naturen og et frodig dyre- og fugleliv, ta deg en runde på en av landets vakreste 9-hulls golfbaner eller bad i et av de mange fine vannene Bymarka har å by på.

Et steinkast unna finner du Astor Idrettspark med en nyere og moderne kunstgressbane som er spilleklar året rundt, samt Havstad sykkelpark - et av landets råeste anlegg i sitt slag.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Innhold:

BRA Bolig: ca. 57 kvm.
P-ROM: ca. 62,5 kvm.
Balkong: ca. 10 kvm

Oppvarming:

Vannbåren gulvvarme, inkl. i felleskostnader.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Betalingsbetingelser:

Kr. 0,- i forskudd, kjøpesum betales innen ferdigstillelse.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Formuesverdi:

I følge Skatteetaten foreligger det ikke formuesverdi for boligen p.t. Kjøper må påregne at dette vil bli beregnet av Skatteetaten ved en senere anledning. Ta kontakt med Skatteetaten for mer informasjon.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt utleies.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 2% i meglerprovisjon, og markedsføringspakke med kr 10 000,-.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Selger skal fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Det gjøres oppmerksom på at det ifølge plan-og bygningsloven er ulovlig å ta boligen i bruk før midlertidig brukstillatelse er på plass.

Oppdragsansvarlig:

Martin Havdal Eiendomsmegler
99 42 24 30 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal 7437 Trondheim

Videresalg av kontrakt:

Kjøpekontrakt er inngått mellom selger Havstad Bolig AS , og kjøper Oddbjørn Rekstad, kjøpekontrakten gjelder kjøp av leilighet A-301. Kjøp av kontraktposisjonen innebærer at man trer inn som kjøper i den inngåtte kontrakten. Kjøper forplikter seg i tillegg til å overta eventuelle endringsavtaler inngått med utbygger. Kjøper må fremlegge finansieringsbevis på opprinnelig kjøpesum iht. utbyggers krav om sikkerhetsstillelse.

Opprinnelig pris: kr. 4 465 000,-
+ Gebyr Heimdal Bolig ihht kontrakt: kr 20.000,-
+ Kjøpesum inntreden i kjøpekontrakt: kr. 100 000,-
= Ny totalpris kr. 4 585 000-

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 14.05.2021 17:19