Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Edgar B. Schieldrops veg 22 B - en gjennomgående og svært attraktiv 3-roms andelsleilighet. Velkommen til Edgar B. Schieldrops veg 22 B - en gjennomgående og svært attraktiv 3-roms andelsleilighet.
Stuen er meget pen med et areal på ca. 25 kvm, så her er det god plass til flere sittegrupper. Stuen er meget pen med et areal på ca. 25 kvm, så her er det god plass til flere sittegrupper.
Et stort vindu slipper inn godt med dagslys til stuen. Et stort vindu slipper inn godt med dagslys til stuen.
Et lyst, tidløst kjøkken på ca. 9 kvm ligger i direkte tilknytning til stuen. Et lyst, tidløst kjøkken på ca. 9 kvm ligger i direkte tilknytning til stuen.
Kjøkkeninnredningen ble noe utvidet i 2015, og det er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen ble noe utvidet i 2015, og det er godt med skap- og benkeplass.
På kjøkkenet er det praktiske hjørneskap med uttrekkbare hyller, som sørger for god plassutnyttelse. På kjøkkenet er det praktiske hjørneskap med uttrekkbare hyller, som sørger for god plassutnyttelse.
Utenfor stuen er det en en herlig, overbygget balkong på ca. 12 kvm, som oppleves som et usjenert uterom. Utenfor stuen er det en en herlig, overbygget balkong på ca. 12 kvm, som oppleves som et usjenert uterom.
På balkongen er det sol fra ca. midt på dagen til langt på kvelden, så her kan man virkelig nyte varme dager til fulle. På balkongen er det sol fra ca. midt på dagen til langt på kvelden, så her kan man virkelig nyte varme dager til fulle.
De nøytrale fargevalgene gjør det enkelt å sette sitt eget preg på interiøret. De nøytrale fargevalgene gjør det enkelt å sette sitt eget preg på interiøret.
Leiligheten har vinduer og balkongdør fra 2016. Leiligheten har vinduer og balkongdør fra 2016.
I entreen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. I entreen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.
Leiligheten har to lyse soverom på henholdsvis 6 og 9 kvm, som vender ut mot et rolig uteområde. Leiligheten har to lyse soverom på henholdsvis 6 og 9 kvm, som vender ut mot et rolig uteområde.
Ved hovedsoverommet er det et praktisk omkledningsrom på ca. 2 kvm, som er innredet med skuffer og stenger. Ved hovedsoverommet er det et praktisk omkledningsrom på ca. 2 kvm, som er innredet med skuffer og stenger.
Det minste soverommet passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Det minste soverommet passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.
Det ca. 6 kvm store badet har tidsriktig baderomsinnredning fra 2015, og det er godt med oppbevaringsplass på badet. Det ca. 6 kvm store badet har tidsriktig baderomsinnredning fra 2015, og det er godt med oppbevaringsplass på badet.
Badet er utstyrt med toalett fra 2017 og dusjkabinett fra 2015. Badet er utstyrt med toalett fra 2017 og dusjkabinett fra 2015.
Planskisse Planskisse
Til barnas store glede er det flere lekeplasser på fellesarealet, og det er kort avstand til gode idrettsfasiliteter. Til barnas store glede er det flere lekeplasser på fellesarealet, og det er kort avstand til gode idrettsfasiliteter.
Rett utenfor døra er det et unikt tilbud med skitrekk for barna. Rett utenfor døra er det et unikt tilbud med skitrekk for barna.
Her er det en nyoppsatt varmestue med kiosk og utleie av utstyr. Her er det en nyoppsatt varmestue med kiosk og utleie av utstyr.
Området oppleves som rolig og fredelig, men er like fullt enkelt tilgjengelig. Området oppleves som rolig og fredelig, men er like fullt enkelt tilgjengelig.
Det er umiddelbar nærhet til 11 hulls frisbeegolfbane, og ved barneskolen er det fotballbane som islegges om vinteren. Det er umiddelbar nærhet til 11 hulls frisbeegolfbane, og ved barneskolen er det fotballbane som islegges om vinteren.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
2 650 000,-
Del:
2(3)-roms med solrik balkong | Unik nærhet til skitrekk, barnehage og lekeplass | Lekkert bad og tidløst kjøkken
2 650 000,-

Kjøpt

  • 64 m2
  • 2 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

2(3)-roms med solrik balkong | Unik nærhet til skitrekk, barnehage og lekeplass | Lekkert bad og tidløst kjøkken

Prisinformasjon

Prisantydning
2 650 000,-
Totalpris
2 980 330,-

Areal & byggeår

Primærrom
64 m2
Bruksareal
64 m2
 
Tomt
56 058 m2
Byggeår
1973
Energimerking
E

Edgar B. Schieldrops veg 22B

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Borettslag

Prisantydning:

2 650 000,-

Fellesgjeld:

317 776,- pr. 29.01.2021

Totalpris inkludert omkostninger:

2 650 000,- (Prisantydning)
317 776,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 967 776,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
7 494,- (Forkjøpsrettsgebyr)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
12 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 980 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

5 301,- pr. mnd.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 64 kvm / Bruksareal: 64 kvm

Soverom:

2

Etasje:

2

Byggeår:

1973

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Tomt:

Ca. 56058 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Vestlia

Adresse:

Edgar B. Schieldrops veg 22B
7033 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 79, bnr. 144, andelsnr. 170 i Vestlia Borettslag med orgnr. 954872416 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Felles eiet tomt

Parkering:

Det er gode parkeringsmuligheter på felles oppstillingsplass. Borettslaget har privatrettslig parkering, hvor man kan ha to biler fast samt tre gjesteplasser. Mulighet for å søke om egen strømplass, ladepunkt for elbil eller garasje.

Fellesutgifter:

5 301,- pr. mnd. som blant annet dekker betjening av andel fellesgjeld, diverse drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, renhold fellesareal, strøm i fellesareal, kommunale avgifter, varmtvann, kabel-TV og bredbånd.

Felleskostnadene fordeles som følger:
- Avdrag: Kr 1 398,-
- Renter: Kr 935,-
- Driftsdel: Kr 2 550,-
- Elektroniske fellesavtaler: Kr 418,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Forkjøpsretten er ferdig forhåndsprøvd. Kontakt megler for å få opplyst hvor mange som har meldt sin interesse. Kjøpers erverv er betinget av at forkjøpsrett ikke blir benyttet.

Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Overtakelse av eiendommen vil likevel finne sted. Medlemmer av boligbyggelaget og borettslaget har forkjøpsrett. Kontakt forretningsfører eller megler angående frist for melding av

Velforening:

Det er ikke tinglyst pliktig medlemskap i velforening.

Meglers vurdering:

Edgar B. Schieldrops veg 22 B - en gjennomgående, svært pen 2(3)-roms andelsleilighet i andre etasje. Området er rolig og barnevennlig, men samtidig nært alt man måtte trenge.
Det er flere barnehager innen kort avstand, den nærmeste kun 300 meter fra boligen, samt umiddelbar nærhet til Steindal barneskole og Hoeggen ungdomsskole. Det er også kort vei til både NTNU Gløshaugen og NTNU Dragvoll.

Ved stuen er det en herlig balkong på ca. 12 kvm, som har sol fra ca. midt på dagen til langt på kvelden. Det er mulighet for parkering på felles oppstillingsplass. Til barnas store glede er det flere lekeplasser, samt et unikt tilbud med skitrekk, kun 100 meter fra leiligheten.

Verdt å merke seg:
- Lekker 2(3)-roms i andre etasje.
- Medfølger 2 p-plasser.
- Overbygd balkong på ca. 12 kvm.
- Gode solforhold på balkongen.
- Flott fellesareal med lekeplasser og nytt grillhus.
- Rolig og barnevennlig område, med store grøntarealer.
- Like ved skitrekk og turveier i marka.
- De fleste overflater fornyet.
- God standard i leiligheten.
- Meget pen stue på ca. 25 kvm.
- Lyst kjøkken på ca. 9 kvm.
- Kjøkkeninnredningen utvidet i 2015.
- Flislagt bad med nyere dusjkabinett og toalett fra 2017.
- Baderomsinnredning fra 2015.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- To gode, lyse soverom
- Omkledningsrom ved ett av soverommene.
- God lagring i to egne boder, samt stort disponibelt fellesområde i kjeller.
- Kort vei til barne- og ungdomsskole.
- Barnehage kun 300 meter fra leiligheten.
- Gode bussforbindelser.

Teknisk:

- Naturlig ventilasjon i leiligheten.
- Mekanisk avtrekk fra kjøkkenet.
- Godt, mekanisk avtrekk fra bad.
- Det er god tørk på baderommet.
- Leiligheten har lavt strømforbruk.

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Vestlia/Nardo, ca. 5,5 km sydøst for Trondheim sentrum. Området oppleves som rolig og fredelig, men er like fullt enkelt tilgjengelig. Leiligheten ligger rett ved Steindal barneskole og Hoeggen ungdomsskole. Det er gang- og sykkelavstand til både NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen. Vestlia barnehage ligger så godt som inne i borettslaget.

Kollektivtilbudet på Vestlia består av buss, og nærmeste holdeplass er Edgar B. Schieldrops veg, som ligger ca. 370 meter unna. Rute 22 går herfra hvert 10. minutt i rushtiden, mens rute 11 går fra Steindalsvegen hvert 10. minutt. Rett utenfor døra er det et stort, kommunalt friområde, og til barnas store glede er det flere lekeplasser på fellesarealet. Området har et godt idrettstilbud der det satses stort på fotball.

Det er kort vei til Nissekollen med to kunstgressbaner, skøytebane og akebakke. Det er volleyballbane på Othilienborg, og rett utenfor døra finner man et skitrekk for barn. Skitrekket har nyoppsatt varmestue med kiosk og utleie av utstyr. I dalen er det ny aktivitetsplass og grillhytte.

Det er umiddelbar nærhet til 11 hulls frisbeegolfbane, og ved barneskolen er det fotballbane som islegges om vinteren. Lerkendal stadion ligger heller ikke lang unna, og her spiller Rosenborg sine hjemmekamper. Leiligheten ligger også tett på flotte tur- og rekreasjonsområder - sommer som vinter.
Rett over Steinanvegen er det enkel tilgang til Estenstadmarka. Her finner du blant annet flere tur- og sykkelveier, lysløype og oppkjørte skiløyper vinterstid. Sommerstid kan Estenstaddammen eller Tømmerholtdammen friste med en dukkert. Legg gjerne turen til Estenstadhytta, et populært utfartsmål med servering og hyggelig stemning.

Bunnpris Vestlia, Coop Mega og Kiwi Nardobakken er nærmeste dagligvare. Førstnevnte ligger i umiddelbar nærhet. Det tar ca. 18 min å gå bort til Risvollan senter og ca. 13 min til Nardo Centeret.

På sistnevnte finner du et variert utvalg med blant annet kiosk, apotek, bakeri, solsenter, frisør og restaurant. Senteret huser også helsetjenester. Moholt Storsenter ligger en fin sykkeltur unna. Det er ellers kort vei inn til sentrum med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Visning:

Heimdal Eiendomsmegling ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Meld deg opp til ønsket tidspunkt via linken "Meld deg på visning" eller kontakt megler på telefon, SMS eller mail. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Boligblokk oppført i 1973 etter datidens gjeldende byggeskikk. Leiligheten ligger i 2. etasje. Bygget er oppført med hovedkonstruksjoner av støpt betong, etasjeskillere av støpt betong, yttervegger utvendig kledd med fasadeplater, flatt tak tekket med takmembran.

Innhold:

BRA: 64 kvm
P-rom: 64 kvm - Gang, omkledningsrom, stue, kjøkken, bad/vaskerom/wc, 2 soverom.
S-rom: 0 kvm

Balkong med utgang fra stue på 12 kvm.
2 stk. egne boder i kjeller på 3 kvm og 7 kvm.

Takstmanns kommentarer til arealene:
Omkledningsrommet er tatt med under P-rom (også gjort ved salg i 2014).

Standard:

GANG - Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via felles trappeoppgang. Gangen er innbydende med 1-stavs laminatgulv og hvitmalte panelvegger. Langs den ene veggen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.

KJØKKEN - Et lyst og tidløst kjøkken på ca. 9 kvm ligger i direkte tilknytning til stuen. På gulvet er det mørkt, flismønstret laminat, mens veggene er malt i hvitt. Kjøkkenet er i hovedsak fra 2008, men innredningen ble noe utvidet i 2015. Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap, vinhyller og heltre benkeplate med dobbel oppvaskkum.

Det er praktiske hjørneskap med uttrekkbare hyller, som sørger for god plassutnyttelse. Kjøkkenet har ellers godt med skap- og benkeplass. Over benken er det belysning og grå fliser, og over kokesonen er det montert en ventilator med kullfilter. På kjøkkenet er det opplegg for oppvaskmaskin.

STUE - Stuen er meget pen med et areal på ca. 25 kvm, så her er det god plass til flere sittegrupper. Det er utgang til en overbygget balkong på ca. 12 kvm, som har sol fra ca. midt på dagen til langt på kveld. Videre er stuen smakfullt innredet med 1-stavs laminatgulv og hvitmalte panelvegger. Et stort vindu slipper inn rikelig med dagslys til rommet.

BAD/WC/VASKEROM - Det ca. 6 kvm store badet ble pusset opp i 2005. Badet er stilrent med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Det er gulvvarme og downlights i himlingen. På badet er det toalett fra 2017 og dusjkabinett fra 2015.

Skjult bak dusjkabinettet er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Den øvrige innredningen består av en stor servant med skuffer, et høyskap og et stort speilskap med integrert belysning. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffene og skapene. I tillegg har leiligheten tilgang til et felles vaskerom.
SOVEROM OG GARDEROBE - Leiligheten har to pene, lyse soverom på henholdsvis 6 og 9 kvm. Rommene vender ut mot et stille uteområde, og det er null innsyn. Tilliggende hovedsoverommet er det et praktisk omkledningsrom på ca. 2 kvm, som er innredet med skuffer og stenger for oppheng.

Om ønskelig er det plass til skap eller andre garderobeløsninger på begge soverommene. I gangen er det en plassbygget skyvedørsgarderobe, og ekstra lagringsplass finnes i to disponible, praktisk innredede kjellerboder. Det er også et stort, disponibelt fellesområde for lagring av sommer-/vinterutstyr i kjeller, samt en sykkelbod rett utenfor inngangen til oppgangen.

Oppvarming:

Leiligheten oppvarmes elektrisk med en panelovn i stuen og gulvvarme på badet. I tillegg er det mulighet for tilkobling av ildsted i stuen.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg. Private internveier.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Våtromsrapporten er utarbeidet av AB-takst v/ Otto Normann Olden den 09.02.2021.

De fleste innvendige flater er oppusset/nye/overflatebehandlet i de senere år. Leiligheten er i gjennomgående meget god standard, godt vedlikehold og uten behov for noen form for tiltak. Dette er et forenklet sammendrag og det henstilles sterkt til å sammenholde denne med de respektive punktene i rapporten for å få et komplett bilde av tilstanden av eiendommen.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

 

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 12.12.1973. I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av saken. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedrørende krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Det er utstedt ferdigattest for installasjon av brannalarmanlegg den 09.03.2016.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
Andelen overdras fri for heftelser.

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen.

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan r1112aa (Vestlia. Endret reguleringsplan (01.12.1981)), og er blant annet regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Det foreligger regulering under arbeid, r20200040 - Arne Berggårds vei og Edgard B. Schieldrops veg, gnr/bnr 81/56, 57 og 59 m flere. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for boligbebyggelse med høyere tetthet enn i dag, dagligvareforretning og barnehage. Eiendommen benyttes i dag til studentboliger, men på bakgrunn av bygningsmassens tilstand, ønsker forslagsstiller å rive eksisterende bebyggelse, og legge til rette for ny leilighetsbebyggelse. Dette med unntak av teglsteinsblokkene som bevares.
Eksisterende dagligvare planlegges flyttet nord for Edgar B. Schieldrops vei, i tilknytning til et nytt torg. Det foreslås at ny barnehage skal etableres innenfor planområdet, og det legges til rette for at det kan etableres kategoriboliger innenfor et at byggeområdene. Planforslaget tilrettelegger for etablering av flere større plassrom med tilrettelegging for lek, aktivitet og opphold for mennesker med ulike behov. Nærområdene har et klart grønt preg. Intensjonen er at det grønne skal videreføres inn i planområdet. Ta kontakt med Trondheim kommune v/ Byplankontoret for ytterligere informasjon om reguleringsarbeidet.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 663 608,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 388 987,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie:

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje. Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre i opptil 30 døgn i løpet av året (korttidsutleie).

Sikringsordning:

Borettslaget er ikke medlem av sikringsfond og borettshaverne er solidarisk ansvarlig for andre borettshaveres mislighold av fellesutgiftene.

Fellesgjeld spesifisert:

Borettslagets totale fellesgjeld utgjør kr 128 315 661,- pr. 29.01.2021.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 14614797, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.86% pa.
Antall terminer til innfrielse: 14
Saldo per 29.01.2021: 349 602
Andel av saldo: 1 022
Første termin/første avdrag: 01.03.2009 (siste termin 01.06.2024)
Fastrente til 01.11.2021

Lånenummer: 14626549, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.86% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 29.01.2021: 6 573 924
Andel av saldo: 19 220
Første termin/første avdrag: 01.02.2009 (siste termin 01.11.2029)
Fastrente til 01.11.2021


Lånenummer: 14608063, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.86% pa.
Antall terminer til innfrielse: 4
Saldo per 29.01.2021: 833 035
Andel av saldo: 2 436
Første termin/første avdrag: 31.12.2008 (siste termin 31.12.2021)
Fastrente til 01.11.2021

Lånenummer: 14605668, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 0.92% pa.
Antall terminer til innfrielse: 3
Saldo per 29.01.2021: 382 653
Andel av saldo: 1 119
Første termin/første avdrag: 01.03.2009 (siste termin 01.09.2021)
Flytende rente

Lånenummer: 14634223, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 90
Saldo per 29.01.2021: 12 657 005
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 01.08.2013 (siste termin 01.05.2043)
Fastrente til 31.12.2036

Lånenummer: 14635060, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.60% pa.
Antall terminer til innfrielse: 48
Saldo per 29.01.2021: 16 464 596
Andel av saldo: 48 138
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 (siste termin 31.12.2044)
Fastrente til 31.12.2036

Lånenummer: 67140521641, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57
Saldo per 29.01.2021: 1 977 118
Andel av saldo: 5 781
Første termin/første avdrag: 29.06.2018 (siste termin 29.03.2035)

Lånenummer: 67140521640, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57
Saldo per 29.01.2021: 2 057 814
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 29.06.2018 (siste termin 29.03.2035)

Lånenummer: 67140521638, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 2.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 29.01.2021: 2 334 150
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 29.06.2018 (siste termin 29.09.2030)

Lånenummer: 67140521637, Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 0.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 29.01.2021: 10 633 350
Andel av saldo: 31 089
Første termin/første avdrag: 29.06.2018 (siste termin 29.09.2030)

Lånenummer: 67140521687, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2021: 3.37% pa.
Antall terminer til innfrielse: 109
Saldo per 29.01.2021: 74 052 415
Andel av saldo: 208 972
Første termin/første avdrag: 29.06.2018 (siste termin 29.03.2048)
Rentesikring på 3,37% til 03.01.2033 (oppr. 60 mill.) og rentesikring på 2,99 til 02.01.2032 (oppr. 20,5 mill.)

 

Vesentlige oppl. om borettslagets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat: Kr 7 546 001,-
- Egenkapital pr. 31.12.2019: Kr -30 506 804,-
- Total disponible midler pr. 31.12.2019: Kr 3 949 575,-

Kommentarer fra regnskapet:
Boligselskapet har negativ egenkapital. Årsaken er at mesteparten av rehabiliteringen er ført som vedlikehold. Det er budsjettert med positivt resultat i årene fremover, noe som vil medføre positiv egenkapital etter hvert.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 35 000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med
kr 3 750,-, visninger med kr 1 990,- pr. stk. og markedsføringspakke med kr 16 240,-. Oppdragsgiver betaler tilrettelegging, avholdte visninger, direkte utlegg og markedsføring uavhengig av om handel kommer i stand eller ikke.

Oppdragsansvarlig:

Ida Osen
Eiendomsmegler
91 18 31 89
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

BORETTSLAGET
Vestlia borettslag er et frittstående borettslag som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig på lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Laget har dessuten til formål å erverve eller forestå oppføring av andre bygg enn boliger (herunder garasjer), samt forestå fellestiltak (herunder barnehage, vaktmestertjeneste etc), når dette har felles formål for andelseierne eller når utleie av lokalene i slike bygg skal skje i sammenheng med lagets øvrige virksomhet.

Borettslaget har tegnet felles bygningsforsikring i If Skadeforsikring Nuf med polisenr. SP0002102291. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad - Rørfornying og byttet toalett i 2017. Nytt dusjkabinett og baderomsmøbel installert av faglært på dugnad i 2015.
Firmanavn: Olimb AS (arbeid utført i regi av borettslaget).

4. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært - Kontroll av vann og avløp i 2016. Rørfornøying og innvendig inspeksjon i 2017.
Firmanavn: Olimb AS (arbeid utført i regi av borettslaget).

11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært - Ny fasade og isolasjon yttervegg stue/kjøkken (2016), nye vindu og balkongdør stue/kjøkken (2016), overflatebehandling av balkong (2017).
Firmanavn: Arbeid utført i regi av borettslaget.

13. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja - El.kontroll i regi av borettslaget i 2016.

14. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Nei - Borettslaget tilbyr egne ladeplasser for elbil.

20. Er det foretatt radonmåling?
Nei - Ikke som vi kjenner til.
BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger opp mot dagens utnyttelse av leiligheten. Leiligheten er opprinnelig godkjent med ett soverom, men er i dag delt av til to soverom. Endringen er ikke byggemeldt og godkjent. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Se byggetegning og planskisse utarbeidet av takstmann i salgsoppgaven for detaljer. Konferer megler ved spørsmål.

ANNET
Garderobeskap på barnerom følger ikke med i handelen.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.
 

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 26.03.2021 09:39