Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Ole Aasveds veg 6 - en lys og romslig 2-roms andelsleilighet med hybel. Velkommen til Ole Aasveds veg 6 - en lys og romslig 2-roms andelsleilighet med hybel.
Ønsker du privat Ønsker du privat
Planløsning Planløsning
Stor stue med direkte utgang til balkong. Stor stue med direkte utgang til balkong.
Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, og rommet har et areal på 21,1 kvm. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, og rommet har et areal på 21,1 kvm.
Entreen måler 3,1 kvm, har en praktisk garderobenisje og er utstyrt med en porttelefon som åpner. Entreen måler 3,1 kvm, har en praktisk garderobenisje og er utstyrt med en porttelefon som åpner.
Barløsningen skaper et naturlig skille i rommet, samtidig som den gir ekstra med benke- og skapplass. Barløsningen skaper et naturlig skille i rommet, samtidig som den gir ekstra med benke- og skapplass.
Leiligheten er fra 2003, har en normalt god standard og er holdt i lyse farger som er lett å like. Leiligheten er fra 2003, har en normalt god standard og er holdt i lyse farger som er lett å like.
Leiligheten har en trivelig stue med fin romfølelse og gode møbleringsmuligheter. Leiligheten har en trivelig stue med fin romfølelse og gode møbleringsmuligheter.
Kjøkkenet har en kledelig innredning. I 2018 ble det montert en praktisk barløsning med tre sitteplasser. Kjøkkenet har en kledelig innredning. I 2018 ble det montert en praktisk barløsning med tre sitteplasser.
Kjøkkenet har blant annet komfyrnisje, avsatt plass til kjøleskap og opplegg til oppvaskmaskin. Kjøkkenet har blant annet komfyrnisje, avsatt plass til kjøleskap og opplegg til oppvaskmaskin.
Badet i leiligheten har alt man trenger. Baderomsinnredningen er fra 2020, mens dusjkabinettet er fra 2017. Badet i leiligheten har alt man trenger. Baderomsinnredningen er fra 2020, mens dusjkabinettet er fra 2017.
Det er et behagelig soverom på 10,4 kvm, med god oppbevaringsplass i to skap, og rom til dobbeltseng Det er et behagelig soverom på 10,4 kvm, med god oppbevaringsplass i to skap, og rom til dobbeltseng
Hybelen ligger vegg-i-vegg med leiligheten, men har separat inngang. Hybelen ligger vegg-i-vegg med leiligheten, men har separat inngang.
Sengen er plassert bak sofa for å få en større stue. Sengen er plassert bak sofa for å få en større stue.
Hybelen består av entré, bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning og plass til blant annet sofa og seng. Hybelen består av entré, bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning og plass til blant annet sofa og seng.
Hybelen utgjør ca. 20 kvm av leilighetens totale 60 kvm, og leies i dag ut for 6500,- i måneden. Hybelen utgjør ca. 20 kvm av leilighetens totale 60 kvm, og leies i dag ut for 6500,- i måneden.
Badet i hybelen måler 2,7 kvm, er flislagt og har blant annet gulvvarme, toalett og dusjhjørne. Badet i hybelen måler 2,7 kvm, er flislagt og har blant annet gulvvarme, toalett og dusjhjørne.
Leiligheten ligger på Bergheim - et populært og sentralt strøk med kort vei til gode servicetilbud og fine turområdet. Leiligheten ligger på Bergheim - et populært og sentralt strøk med kort vei til gode servicetilbud og fine turområdet.
Beliggenheten er særlig populær blant studenter, ettersom det er kort vei til både Gløshaugen og Dragvoll. Beliggenheten er særlig populær blant studenter, ettersom det er kort vei til både Gløshaugen og Dragvoll.
Fra balkongen er det en vidstrakt utsikt over Moholt, Tyholt og fjorden, helt ut til Tautra. Fra balkongen er det en vidstrakt utsikt over Moholt, Tyholt og fjorden, helt ut til Tautra.
Leiligheten ligger høyt og fritt til i fjerde etasje, og har adkomst via en felles trappeoppgang med heis. Leiligheten ligger høyt og fritt til i fjerde etasje, og har adkomst via en felles trappeoppgang med heis.
Det er ca. 200 meter til nærmeste busstopp som betjenes av linje 3. Nærområdet har for øvrig et godt servicetilbud. Det er ca. 200 meter til nærmeste busstopp som betjenes av linje 3. Nærområdet har for øvrig et godt servicetilbud.
På balkongen har man soloppgang og en nydelig solnedgang. På balkongen har man soloppgang og en nydelig solnedgang.
Det er parkering på en felles, utendørs plass, men det er også mulighet for leie av garasjeplass med elbillader. Det er parkering på en felles, utendørs plass, men det er også mulighet for leie av garasjeplass med elbillader.
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
1 990 000,-
Del:
Lys 2-roms med balkong | Hybel med gode leieinntekter | Vidstrakt utsikt | Parkeringsmulighet
1 990 000,-

Kjøpt

  • 60 m2
  • 1 soverom
  • Leilighet

Trondheim-Øst

Lys 2-roms med balkong | Hybel med gode leieinntekter | Vidstrakt utsikt | Parkeringsmulighet

Prisinformasjon

Prisantydning
1 990 000,-
Totalpris
2 524 610,-

Areal & byggeår

Primærrom
60 m2
Bruttoareal
65 m2
Bruksareal
60 m2
 
Tomt
5 748 m2
Byggeår
2003
Energimerking
D

Ole Aasveds veg 6

Eiendomstype:

Leilighet

Eierform:

Borettslag

Prisantydning:

1 990 000,-

Fellesgjeld:

523 690,-

Totalpris inkludert omkostninger:

1 990 000,- (Prisantydning)
523 690,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 513 690,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
4 100,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
5 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 519 550,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

8 779,- pr. Mnd

Fellesutgiftene inkluderer:
- Felleskostnad driftsdel kr. 2696,-
- Felleskostnad avdrag kr. 3027,-
- Felleskostnad renter kr. 1396,-
- Fastbeløp måling og avregning energi kr. 99,-
- Kabel-Tv/ internett kr. 288,-
- A konto strøm kr. 1273,-

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Benevnelsen av de enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Soverom:

1

Etasje:

4

Byggeår:

2003

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Tomt:

5748 kvm

Finn.no: Lokalområde:

BERGHEIM

Adresse:

Ole Aasveds veg 6
7049 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 52 bnr. 170, andelsnr. 25 i Nedre bergheim borettslaget med orgnr. 985631433 i Trondheim kommune

Type eiendom:

Leilighet

Tomt:

Fellestomt

Tomtebeskrivelse:

Fellestomt bestående av noe grøntareal og parkeringsplasser.

Parkering:

Det er parkering på en felles, utendørs plass. Det er også mulighet for leie av plass i felles garasjekjeller. Alle garasjeplasser har mulighet for lading av elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det koster ca. kr 450 pr mnd ,- for leie av parkeringsplass i p-kjeller. Det kan forekomme kø på plassene.

Fellesutgifter:

8 779,- pr. Mnd

Forkjøpsrett/styregodkjenning av ny andelseier:

Forkjøpsretten er ferdig forhåndsprøvd. Kontakt megler for å få opplyst hvor mange som har meldt sin interesse.
Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier. Medlemmer av boligbyggelaget og borettslaget har forkjøpsrett. Kontakt forretningsfører eller megler angående frist for melding av forkjøpsrett. Kjøpers erverv er betinget av at forkjøpsrett ikke blir benyttet.

Meglers vurdering:

Ole Aasveds veg 6 - en lys og romslig 2-roms andelsleilighet med balkong med vidstrakt fjordutsikt. Her får man mye for pengene, med et totalt areal på ca. 60 kvm, hvor 20 av de består av en separat hybel med leieinntekter p.t 6500,- i måneden. Beliggenheten er populær, og med kort vei til NTNU passer den spesielt godt til studenter.

Verdt å merke seg:

- Lys og romslig 2-roms leilighet
- Med en 1-roms hybel
- Egen inngang til hybel
- Leieinntekter på 6500,-
- Populært strøk for studenter
- Nært Dragvoll og Gløshaugen
- Balkong på ca. 4,5 kvm
- Felles, utendørs parkering
- Mulighet for leie av garasje
- I fjerde etasje, med heis
- Åpen stue-/kjøkkenløsning
- Kjøkken med barløsning
- Oppgradert baderom
- Soverom med garderobe
- Disponibel kjellerbod
- Nyere elanlegg

Generelt om eiendommen

- En lys og romslig 2-roms andel
- I fjerde etasje, i bygg med heis
- Leiligheten ble oppført i 2003
- Felles, utendørs parkering
- Mulighet for leie av garasje
- En balkong på ca. 4,5 kvm
- Med vidstrakt fjordutsikt
- Og en nydelig solnedgang
- Åpen stue-/kjøkkenløsning
- Kjøkken med barløsning
- Bad med vaskemaskinopplegg
- Soverom med to garderobeskap
- Disponibel kjellerbod for lagring

Spesielle kvaliteter/oppgraderinger

- Elanlegg er oppgradert
- Baderomsinnredning fra 2020
- Dusjkabinett fra 2017
- Bad flislagt etter byggeår
- Nyere barløsning i kjøkken

Teknisk

- Mekanisk avtrekksventilasjon
- Sikringsskap med automater
- Elanlegget er skiftet ut
- Varmtvann fra felles anlegg
- Rør-i-rør-opplegg

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i et populært og sentralt boligområde på Bergheim på Moholt i Trondheim kommune. Den har en fin plassering nær Dragvoll og med kort vei til Gløshaugen, noe som gjør beliggenheten attraktiv blant studenter. Det ligger også flere videregående skoler i nærliggende områder.

Kollektivtilbudet på Bergheim består av buss og flybuss. Nærmeste holdeplass er Bergheim som ligger drøyt 200 meter fra boligen, hvor linje 3 tar deg til Dragvoll, Gløshaugen, Midtbyen og Byåsen. Det er kort vei til gode aktivitetstilbud, og ved sportsklubben Freidig finner du flere kunstgressbaner. Området byr også på skøytebane på Nissekollen, fotball- og volleyballbane på Othilienborg, samt skitrekk på Steinan. 3-T treningssenter ligger like i nærheten og er åpent alle dager.

Det er flotte friluftsområder i Estenstadmarka, hvor du finner fine tur- og sykkelveier, lysløype og oppkjørte skiløyper vinterstid. Legg gjerne turen til Estenstadhytta - et populært utfartsmål med servering og hyggelig stemning. Det er også kort vei til det populære Tyholttårnet som rager 120 meter over bakken. Tårnet har roterende restaurant på toppen der du kan nyte panoramautsikt over Trondheim by og fjorden.

Coop Extra, Meny og Kiwi er nærmeste dagligvare. Det er ca. 10 minutters gange til Moholtsenteret, som blant annet har bibliotek, dagligvare, apotek, legesenter og frisør med mer. Det er også kort vei inn til Midtbyen med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Tar av fra E6 på omkjøringsvegen til moholt. Fortsett videre på jonsvannsveien. sving av i lyskrysset inn til Bergheimsvegen. første avkjørsel til høyre, og ned Ole Aasveds veg. Der er det tre like blokker. Stopp ved blokk nr 3.

Byggemåte:

Boligbygg oppført med 5 etasjer over kjeller. Hovedkonstruksjonen er oppført med betong. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater. Yttertaket er tilnærmet flatt, og er tekket med takpapp. Det er heis i bygget.

Innhold:

Arealfordeling per etasje:
Primærrom (P-ROM) 4. etasje: 60 kvm.
Primærrom (P-ROM) totalt: 60 kvm.
Bruksareal (BRA) 4. etasje: 60 kvm.
Bruksareal (BRA) totalt: 60 kvm.

Standard:

Entré: Leiligheten ligger i fjerde etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang med heis. Vel innenfor dørstokken blir man møtt av en praktisk entré med trestavs parkettgulv og hvitmalte vegger. Den har porttelefon, speil og en garderobenisje med knaggrekke.

Stue: Fra entreen kommer man inn i en trivelig stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Den har en fin romfølelse, og det er plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet har parkettgulv og lysmalte vegger.

Stuen får rikelig med dagslys fra et vindu og en dør med glassfelt ut til balkongen. Balkongen har med sine ca. 4,5 kvm plass til en sittegruppe. Den er overbygd og har en vidstrakt utsikt over Moholt, Tyholt og fjorden, helt ut til Tautra. Fra balkongen får man med seg soloppgangen og en nydelig solnedgang.

Kjøkken: Kjøkkenet har en kledelig innredning i hvitt med glatte fronter, som utnytter plassen godt. I 2018 ble det satt inn en barløsning med tre sitteplasser. Baren skaper et fint skille mellom rommets to soner, og gir ekstra med benke- og skapplass.

Benkeplaten er i mørkegrått laminat og har en nedfelt oppvaskkum i stål. Bak benken er det lagt grå plater som tar for søl, og under overskapene er det montert benkebelysning. Kjøkkenet har komfyrnisje med ventilator, opplegg til oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap.

Bad/wc/vaskerom: Leilighetens bad har blitt flislagt siden byggeåret, og har grå gulvfliser, samt lyse veggfliser med grått dekor. Det har varme i gulv, og er ellers utstyrt med frittstående toalett, opplegg til vaskemaskin, og et dusjkabinett fra 2017 med med massasjedyser og sittemulighet. Den øvrige baderomsinnredningen er fra 2020 og består av en sort skuffeseksjon med heldekkende servant og et speil med tilhørende belysning.

Soverom og garderobe: I leiligheten er det et lyst og behagelig soverom med god plass til dobbeltseng. Det er god oppbevaringsplass i to hvite garderobeskap. For lagring disponeres det en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Hybel: Vegg-i-vegg med leiligheten, og med egen inngang, ligger det en separat hybel. Den måler ca. 20 kvm og leies i dag ut til 6500,- i måneden. Hybelen består av en stue med åpen kjøkkenløsning og godt lysinnslipp. Rommet har plass til det man trenger av møblement, som sofa, seng og skrivepult. Stuen har parkettgulv, og veggene er malt i lysegrått.

Kjøkkenet har en innredning med hvite, glatte fronter og en grå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Under overskapene er det montert belysning og ventilator. Kjøkkenet har avsatt plass for komfyr og kjøleskap.

Hybelens bad er også flislagt etter byggeåret, med mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Det har gulvvarme, frittstående toalett, samt et dusjhjørne med buede, innfellbare glassdører. Det er et hvitt underskap med nedfelt servant, og speil med overlys og sideskap. Utenfor badet ligger hybelens entré, og for lagring har hybelen tilgang på felles boder.

Oppvarming:

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i badene, og stedvis plasserte panelovner for øvrig

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Rapporten er utarbeidet av Lasse Bartnes i Heimdal takst den 13.07.20.
Kommentar fra takstmann: Leilighet med hybel i 4. etasje, med tilkomst via trapp og heis. Med leiligheten følger en bod i kjeller, samt lagringsplass for hybel i felles bod i kjeller.
Det er opplyst av selger at kjøkkenøya til hoveddelen ble oppført i 2018, Etablert dusjkabinett på bad til hoveddel i 2017, og at innredning, servant og servantbatteriet på bad til hoveddel nylig ble byttet i 2020.
Videre er det opplyst av tidligere eier at bad ble flislagt etter leilighetens byggeår. Når dette ble utført er ikke kjent.
Ved en visuell kontroll av kjøkken, ble det ikke funnet tegn til skader eller avvik. Kjøkken fremstår i god stand.
Ved en kontroll av bad til hybel, ble det påvist tilnærmet flatt gulv, noe som medfører en del vannansamling i dusj uten tilstrekkelig avrenning mot sluk.
En skal være oppmerksom på at underliggende tettesjikt er en bygningsdel som gradvis svekkes over tid som følge av aldringsslitasje. Alder på tettesjikt til bad er ukjent, og en viss usikkerhet vil derfor være til stede i tiden som kommer.
Poster med tilstandsgrad 2:
- Overflater, generelt - 4. etasje / Bad
- Overflater, generelt - 4. etasje / Bad (hybel)
For videre omtale av leiligheten, se underliggende poster i rapporten.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 23.12.2003. Hvor ferdigattest ikke er innhentet for saker etter 01.01.1998 vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Reguleringsplan:

Område ligger i et område uten reguleringsplan, og det er derfor bebyggelsesplan r0365g, samt kommuneplanens arealdel 2012-2024.
Kommuneplanens arealdel kan fås ved henvendelse til megler.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 734 549,- for inntektsåret 2018.
Formuesverdi sekundær kr 2 644 375,-.

Adgang til utleie:

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styre overlate bruken av hele boligen til andre jf vedtektene 4-2.
Hybelen er utleid. Det er gjensidig oppsigelsesfrist på 3 måneder. Selger har opprettet egen depositumskonto med kr. 15000. Utleieforholdet følger kjøpet.

Sikringsordning:

Borettslaget er medlem av sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er ansvarlig for andre andelseieres mislighold av fellesutgifter.

Fellesgjeld spesifisert:

Aksjelagets/borettslagets totale fellesgjeld utgjør kr 62 779 249,- per .
Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 14623255810, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.07.2020: 1.98% pa.
Antall terminer til innfrielse: 54
Saldo per 01.07.2020: 23 161 782
Andel av saldo: 193 210
Første termin: 01.11.2007Første avdrag: 01.02.2009 ( siste termin 01.11.2033 )
Fast rente(01.11.29)

Lånenummer: 14623255840, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.07.2020: 1.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 35
Saldo per 01.07.2020: 14 517 235
Andel av saldo: 121 099
Første termin: 01.11.2007Første avdrag: 01.02.2009 ( siste termin 01.02.2029 )
Fast rente(01.11.24)

Lånenummer: 14623255830, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 01.07.2020: 4.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 55
Saldo per 01.07.2020: 23 867 600
Andel av saldo: 199 098
Første termin: 01.11.2007Første avdrag: 01.02.2009 ( siste termin 01.02.2034 )
Fastrente til 01.08.29

Lånenummer: 90517191697, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 01.07.2020: 2.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 57
Saldo per 01.07.2020: 1 232 632
Andel av saldo: 10 282
Første termin/første avdrag: 30.06.2009 ( siste termin 31.12.2048 )
Flytende rente

Vesentlige oppl. om borettslagets økonomi:

Årsregnskapet for 2019 viser:
- Årets resultat kr 5 119 698,-
- Egenkapital per 31.12.2019 kr 40 872 684,-
- Total disponible midler per 31.12.2019 kr 5 055 719,-

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler kr 30000,- i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, oppgjørsgebyr med kr 3 750,-, fellesvisninger med kr 1990,- og markedsføringspakke med kr 7475,-.

Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Steffen Frøiland Berg Eiendomsmeglerfullmektig 98 49 81 27 [email protected]
Mads Berg Johansen Ansvarlig megler 45 50 55 55 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal 7437 Trondheim

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Det følger med en bod i kjeller, med et areal på ca. 5,0m². I tillegg er det felles boder i kjeller som disponeres av hybler.

I byggemeldte tegninger er entreen til hoveddelen større enn i dagens planløsning. utover dette, er det ikke utført noen endringer i forhold til byggemeldte tegninger.

Hybelen er utleid. Det er gjensidig oppsigelsesfrist på 3 måneder. Selger har opprettet egen depositumskonto med kr. 15000. Utleieforholdet følger kjøpet.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Feiing:

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg eller historikk fra brann/feiervesen på eiendommen.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 19.10.2020 11:02