Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Angelltrøvegen 76 ? en velholdt og meget trivelig enebolig med hjørnetomt som ligger usjenert til og egen garasje i oppkjørselen. Velkommen til Angelltrøvegen 76 ? en velholdt og meget trivelig enebolig med hjørnetomt som ligger usjenert til og egen garasje i oppkjørselen.
Eiendommen er på ca. 554,6 kvm og er skjermet og pent opparbeidet. Det er store friarealer rundt deler av eiendommen. Eiendommen er på ca. 554,6 kvm og er skjermet og pent opparbeidet. Det er store friarealer rundt deler av eiendommen.
Det tilhører koselige, solrike uteplasser - herunder to terrasser på henholdsvis 18 og 22 kvm. Det tilhører koselige, solrike uteplasser - herunder to terrasser på henholdsvis 18 og 22 kvm.
Den største terrassen ligger i tilknytning til et anneks på ca. 34 kvm. Den største terrassen ligger i tilknytning til et anneks på ca. 34 kvm.
Stemningsfull utepeis og en flott, plassbygd sittebenk. Stemningsfull utepeis og en flott, plassbygd sittebenk.
Eneboligen har en lys og luftig stue på ca. 29 kvm. Eneboligen har en lys og luftig stue på ca. 29 kvm.
Stuen har parkettgulv, lysmalte vegger og store vindusflater. Det er god plass for sofagruppe og annet møblement. Stuen har parkettgulv, lysmalte vegger og store vindusflater. Det er god plass for sofagruppe og annet møblement.
Midt i stuen er det montert en stemningsfull peisovn fra 2010. I tillegg har rommet varmepumpe fra 2015. Midt i stuen er det montert en stemningsfull peisovn fra 2010. I tillegg har rommet varmepumpe fra 2015.
Eneboligen varmes opp med elektrisitet, herunder panelovner i de fleste rom. I tillegg er det vedfyring og varmepumpe. Eneboligen varmes opp med elektrisitet, herunder panelovner i de fleste rom. I tillegg er det vedfyring og varmepumpe.
Dette rommet er innredet og brukt som spisestue, da dagens eiere hadde et ønske om å samle venner rundt bordet for større måltider. Dette rommet er innredet og brukt som spisestue, da dagens eiere hadde et ønske om å samle venner rundt bordet for større måltider.
Rommets størrelse og beliggenhet gjør at det egner seg svært godt til både spisestue, tvstue, kontor, bibliotek eller ytteligere to soverom. Rommets størrelse og beliggenhet gjør at det egner seg svært godt til både spisestue, tvstue, kontor, bibliotek eller ytteligere to soverom.
Fra stuen er det utgang til terrasse og hage, og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en sosial og fin romfølelse. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage, og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en sosial og fin romfølelse.
Kjøkkenet er på ca. 12 kvm og har en delvis åpen løsning ut mot stuen. Innredningen er fra 2009. Kjøkkenet er på ca. 12 kvm og har en delvis åpen løsning ut mot stuen. Innredningen er fra 2009.
Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp. I tillegg har rommet opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøl/frys. Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp. I tillegg har rommet opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøl/frys.
Boligen har bad, wc-rom og eget vaskerom. Wc-rommet og vaskerommet er begge på ca. 2 kvm, og badet er 4 kvm. Boligen har bad, wc-rom og eget vaskerom. Wc-rommet og vaskerommet er begge på ca. 2 kvm, og badet er 4 kvm.
Eneboligen har tre fine soverom på henholdsvis 8, 10 og 14 kvm. Eneboligen har tre fine soverom på henholdsvis 8, 10 og 14 kvm.
Det to minste soverommene har også parkettgulv og malte vegger, og det største av dem har takvifte. Det to minste soverommene har også parkettgulv og malte vegger, og det største av dem har takvifte.
I annekset er det innredet et stort, trivelig oppholdsrom med bar, hylleløsninger og god plass for møblement. Annekset er isolert og har derfor blitt godt brukt både på sommer og på vinter. I annekset er det innredet et stort, trivelig oppholdsrom med bar, hylleløsninger og god plass for møblement. Annekset er isolert og har derfor blitt godt brukt både på sommer og på vinter.
Annekset har tre romslige boder og her har vi "verkstedboden" hvor mannen i huset har verktøyet samlet. Rommet er uten tvil et kjærkomment ekstra rom for de som trenger litt mer plass. Annekset har tre romslige boder og her har vi "verkstedboden" hvor mannen i huset har verktøyet samlet. Rommet er uten tvil et kjærkomment ekstra rom for de som trenger litt mer plass.
Innkjørselen er gruset, gårdsplassen er asfaltert og hagen er skjermet og pent opparbeidet. Dette er dessuten et av få hus med egen garasje i innkjørselen i dette området. Innkjørselen er gruset, gårdsplassen er asfaltert og hagen er skjermet og pent opparbeidet. Dette er dessuten et av få hus med egen garasje i innkjørselen i dette området.
Eiendommen er veldig koselig, og boligen har et lunt, overbygd inngangsparti. Eiendommen er veldig koselig, og boligen har et lunt, overbygd inngangsparti.
Den minste terrassen er på ca. 18 kvm og er delvis overbygd. I tillegg har terrassen en stor, skjermende markise. Den minste terrassen er på ca. 18 kvm og er delvis overbygd. I tillegg har terrassen en stor, skjermende markise.
Hagen har plen, prydbusker, trær og diverse beplantning. Her er det fin boltreplass for både liten og stor. Hagen har plen, prydbusker, trær og diverse beplantning. Her er det fin boltreplass for både liten og stor.
Begge uteplassene har god plass for utemøbler, og ligger vendt i hver sin retning. Begge uteplassene har god plass for utemøbler, og ligger vendt i hver sin retning.
Langs deler av eiendommen er det et stort friområde. Her bor du fint i vakre, rolige og samtidig sentrale omgivelser. Langs deler av eiendommen er det et stort friområde. Her bor du fint i vakre, rolige og samtidig sentrale omgivelser.
Planskisse Planskisse
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
5 190 000,-
Del:
Enebolig med fantastisk hjørnetomt | Flott hage | Anneks med bod og oppholdsrom | Store terrasser og utepeis | Garasje
5 190 000,-

Kjøpt

  • 101 m2
  • 3 soverom
  • Enebolig

Trondheim-Øst

Enebolig med fantastisk hjørnetomt | Flott hage | Anneks med bod og oppholdsrom | Store terrasser og utepeis | Garasje

Prisinformasjon

Prisantydning
5 190 000,-
Kommunale avgifter
18 116,-
Totalpris
5 473 539,-

Areal & byggeår

Primærrom
101 m2
Bruksareal
104 m2
 
Tomt
554 m2
Byggeår
1968
Energimerking
G

Angelltrøvegen 76

Eiendomstype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

5 190 000,-

Fellesgjeld:

123 957,- pr. 19.09.2019.

Totalpris inkludert omkostninger:

5 190 000,- (Prisantydning)
123 957,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 313 957,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal 24 (valgfritt))
4 312,- (Gebyr forretningsfører kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
144 320,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
159 582,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 473 539,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter:

2 099,- pr. mnd. som blant annet inkluderer betjening av andel fellesgjeld, diverse drift og vedlikehold og kabel-tv.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Drift: kr 943,-
- Avdrag: kr 379,-
- Renter: kr 378,-
- Kabel-tv: kr 399,-

Kommunale avgifter:

18 116,- pr. år.

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene er foretatt etter Norsk Standard 3940 fra 2009. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Siden det i Norsk Standard 3940 fra 2009 ikke foreligger en egen definisjon av hva som er boligens primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.

Primærrom: 101 kvm / Bruksareal: 104 kvm

Soverom:

3

Byggeår:

1968

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Tomt:

Ca 554 kvm

Finn.no: Lokalområde:

Angelltrøa

Adresse:

Angelltrøvegen 76
7048 Trondheim

Betegnelse:

Gnr. 50, bnr. 395 i Trondheim kommune.

Type eiendom:

Enebolig

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Flat tomt pent opparbeidet med gårdsplass/gårdsvei belagt med asfalt, plener, terrasser, trær og prydbusker.

Parkering:

Det tilhører en frittstående garasje fra 2014. Garasjen er på ca. 27 kvm og har automatisk portåpner. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på tomten.

Fellesutgifter:

2 099,- pr. mnd. som blant annet inkluderer betjening av andel fellesgjeld, diverse drift og vedlikehold og kabel-tv.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Drift: kr 943,-
- Avdrag: kr 379,-
- Renter: kr 378,-
- Kabel-tv: kr 399,-

Forkjøpsrett/styregodkjenning:

Huseierlaget praktiserer ikke forkjøpsrett og styregodkjenning.

Velforening:

Det er pliktig medlemskap i Sameiet Angelltrøa Huseierlag.

Meglers vurdering:

Angelltrøvegen 76 - en velholdt og trivelig enebolig fra 1969, fint plassert på en solrik og pent opparbeidet tomt. Det tilhører garasje fra 2014, og det tilhører også et flott anneks på 32 kvm. Ca. 15 kvm av annekset har et pent innredet oppholdsrom. Det er terrasse ved annekset og ved boligen, og hagen har fin boltreplass for de minste.

Verdt å merke seg
- Enebolig med alt på ett plan.
- Barnevennlig beliggenhet.
- Nydelig tomt på 554,6 kvm.
- Asfaltert gårdsplass.
- Stort friareal ved boligen.
- Rikelig med fin boltreplass.
- Solrike, skjermede uteplasser.
- Terrasser på 18 og 22 kvm.
- Utepeis, plassbygd sittebenk.
- Innholdsrikt anneks på 34 kvm.
- Innredet rom på 15 kvm.
- Anneks har også tre boder.
- Garasje (27 kvm) fra 2014.
- Automatisk garasjeportåpner.
- Om vinteren er det 2,7 km preppet skiløype på huseierlagets fellesområde.

Generelt om eiendommen:

- Innholdsrik og pen enebolig.
- Boligen har alt på ett plan.
- Boligen ble oppført i 1969.
- Parkering i garasje og på tomt.
- Garasjen ble oppført i 2014.
- Stort anneks på ca. 34 kvm.
- Med oppholdsrom på 15 kvm.
- Solrik terrasse på 18 kvm.
- Skjermet terrasse på 22 kvm.
- Sistnevnte har koselig utepeis.
- Meget pent opparbeidet hage.
- Tomten er på ca. 554,6 kvm.
- Overbygd inngang, lun entré.
- Kjøkkeninnredning fra 2009.
- Kjøkken har egen spiseplass.
- Åpent inn mot romslig stue.
- Med varmepumpe og peisovn.
- Boligen har tre fine soverom.
- Ett brukes i dag som spisestue.
- Bad, wc-rom og et vaskerom.
- Innvendig bod, boder i anneks.

Spesielle kvaliteter/oppgraderinger:

- Vindu på ett soverom fra 2012.
- Vindu på kjøkken er fra 2014.
- Terrasse på 18 kvm fra 2000.
- Wc-rom pusset opp i 2003.
- Vaskerom pusset opp i 95/96.
- Kjøkkeninnredning fra 2009.
- Varmepumpe montert i 2015.
- Ny vedovn montert i 2010.
- Garasjen ble oppført i 2014.

Teknisk:

- Naturlig ventilasjon, avtrekk fra kjøkken.
- Elanlegg med automatsikringer.
- Varmepumpe, type luft-til-luft.
- Varmtvannsbereder på 150 liter.
- Ekstra varmtvannsbereder på 15 liter.

Beliggenhet:

I en kåring i 2013 av hvilket område i byen som er best å bo i, kom Angelltrøa på en 1. plass blant 173 nabolag i Trondheim. Gode skoler, trygge veier og boliger samt nærhet til turområder var det folk fremhevet og som plasserte Angelltrøa på en desidert 1. plass.

Om vinteren er det 2,7 km preppet skiløype på huseierlagets fellesområde.

Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Angelltrøa i Trondheim kommune. Nærmeste dagligvarehandel er Bunnpris, Rema 1000 og Coop Extra. Det er ca. 4 minutter med bil til Moholtsenteret, som blant annet har dagligvarehandel, apotek, legesenter og frisør med mer. Det er også kort vei inn til Sirkus Shopping, samt til sentrum med alt av bymessige fasiliteter.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Angelltrøvegen som ligger ca. 350 meter unna boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til sentrum, 26 min til Stjørdal, 19 min til Melhus, 30 min til Trondheim Lufthavn, 38 min til Orkanger og 69 min til Levanger.

Det er flotte friluftsområder i Estenstadmarka. Her finner du blant annet fine tur- og sykkelveier, samt oppkjørte skiløyper og lysløype vinterstid. Legg gjerne turen til Estenstadhytta, et populært utfartsmål med servering og hyggelig stemning. Det er i tillegg kort vei til gode aktivitetstilbud, og ved sportsklubben Freidig finner du flere kunstgressbaner.

Fra eiendommen er det gangavstand til Åsvang barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 2 km til Blussuvoll ungdomsskole. Det ligger flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager. NTNU ligger også i kort avstand fra boligen.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Enebolig oppført i 1969 etter datidens gjeldende byggeskikk. Bygget er oppført med grunnmurer av støpt betong, dekke over grunnmurer av støpt betong (underliggende kryprom), bindingsverksvegger utvendig kledd med stående tømmermannspanel, saltak oppbygd av W-takstoler utvendig tekket med profilerte stålplater.

Anneks oppført i 1987 (34 kvm) med støpt betongplate på grunn, isolerte bindingsverksvegger utvendig kledd med stående tømmermannspanel, saltak oppbygd av sperrer utvendig tekket med profilerte stålplater. Bygget har 3 stk. boder samt et innredet rom på 15 kvm.

Frittstående garasje oppført i 2014 på 27 kvm med støpt betongplate på grunn, grunnmurer av støpt betong, bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende trepanel, saltak av sperrer utvendig tekket med profilerte stålplater. Leddport i stål med automatisk åpner.

Innhold:

BRA: 104 kvm
P-rom: 101 kvm - Entré, gang, stue, kjøkken, bad/wc, wc-rom, vaskerom, 3 soverom
S-rom: 3 kvm - Bod

Terrasse med utgang fra stue på 18 kvm.
Terrasse ved anneks på 22 kvm.

Anneks oppført i 1987 på 34 kvm.
Frittstående garasje oppført i 2014 på 27 kvm.

Standard:

ENTRÉ - Eneboligen har et veldig innbydende, overbygd inngangsparti. Vindfanget er lunt, på ca. 2 kvm, med dør videre inn i en romslig gang. Fra gangen er det buet åpning inn mot stuen og doble dører inn mot soverom/spisestue.

KJØKKEN - Kjøkkenet er på ca. 12 kvm og har en delvis åpen løsning ut mot stuen. Rommet har mørkt flislaminat på gulvet, lyse vegger og et stort vindu. Ved vinduet er det spiseplass. Innredningen er fra 2009 og har vitrineskap, hvite, profilerte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum.

Det er montert fliser og belysning mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp, i tillegg til opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøl/frys. Det er montert en 15 liters varmtvannsbereder i benken. Fra kjøkkenet er det dør inn til en bod på ca. 3 kvm.

STUE OG OPPHOLDSROM - Eneboligen har en lys og luftig stue på ca. 29 kvm. Rommet har parkettgulv, lysmalte vegger og store vindusflater. Det er også utgang til terrasse og hage, og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en sosial og fin romfølelse. Midt i rommet er det montert en stemningsfull peisovn fra 2010. I tillegg har stuen en varmepumpe fra 2015.

I annekset er det innredet et stort, trivelig oppholdsrom med bar, hylleløsninger og god plass for møblement. Her har du et fint, ekstra oppholdsrom for familien, perfekt som tv-stue, øvingsrom, medierom eller andre ting.

BAD/WC/VASKEROM - Boligen har bad, wc-rom og vaskerom. Wc-rommet og vaskerommet er begge på ca. 2 kvm, og badet er 4 kvm. Wc-rommet ble pusset opp i 2003 og har laminatgulv, malte vegger, panelovn, toalett, servant, lys og speil. Vaskerommet ble pusset opp i 1995/96 og har fliser på gulv, panel på veggene, sluk, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Badet har mørke fliser på gulvet og lyse fliser på veggene. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, skuffer og matchende veggskap. Over servanten er det montert speil med belysning. I tillegg har badet et dusjhjørne med glassdører, samt et frittstående toalett.

SOVEROM OG GARDEROBE - Eneboligen har tre fine soverom på henholdsvis 8, 10 og 14 kvm. Det største soverommet har doble dører med glassfelt ut mot entreen, og brukes i dag som spisestue. Rommet har parkettgulv, plassbygde hyller, lysmalte panelvegger og hvitt paneltak. Det to andre soverommene har også parkettgulv og malte vegger, og ett har takvifte.

Oppvarming:

Boligen varmes opp med elektrisitet, supplert med vedfyring og varmepumpe (luft-til-luft).

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Boligen har en gjennomgående god standard, normalt godt vedlikeholdt og uten behov for noen form for strakstiltak.
Tilstandsrapport er utarbeidet av AB-takst v/ Otto Normann Olden datert 18.10.2019.

Vi oppfordrer alltid våre interessenter til å laste ned komplett salgsoppgave med tilstandsrapport og sette seg inn i denne før visning. Dersom det oppstår spørsmål tilknyttet rapporten er det fint om disse blir rettet til megler i forkant av visning, slik at man har mulighet til å besvare spørsmålene tilfredsstillende.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det er utstedt ferdigattest for frittstående garasje den 15.10.2014.

Det foreligger godkjente bygningstegninger for eiendommen datert 02.10.1967. I følge kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for eiendommen. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være korrekt avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Konferer megler ved spørsmål. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedrørende krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.
 

Tinglyste heftelser/rettigheter:

HEFTELSER
1984/29027-2/107 - Erklæring/avtale - tinglyst 28.12.1984
Pliktig medlemskap i huseierforening m.v.

1990/10457-1/107 - Obligasjon - tinglyst 11.05.1990
Beløp: NOK 10.000
Panthaver: Angelltrøa Huseierlag A/L
Lnr: 1207820

RETTIGHETER
Det er ingen tinglyste rettigheter for eiendommen

Reguleringsplan:

Eiendommen er underlagt reguleringsplan r1057h (Endret reguleringsplan for Angeltrøa. (tillegg til reguleringsbestemmmelsene § 8)
(25.08.1967)), og er regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Info kommunale avgifter:

Kr 4 529,- for 3. termin i 2019. Det er fire terminer i året. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 1 104 125,- for inntektsåret 2017.
Formuesverdi sekundær kr 3 974 849,- for inntektsåret 2017.

Adgang til utleie:

Det er kun én bruksenhet i boligen, og denne kan i sin helhet fritt leies ut.

Fellesgjeld spesifisert:

Huseierlagets totale fellesgjeld utgjør kr 58 632 001,- pr. 19.09.2019.

Lånenummer: 123456
Nordea Bank Norge ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 19.09.2019: 3.57% pa.
Antall terminer til innfrielse: 108
Saldo per 19.09.2019: 58 632 000
Andel av saldo: 123 958
Første termin/første avdrag: 01.12.2016
(siste termin 01.09.2046)
3 mnd Nibor + swap-avtale

Vesentlige oppl. om velforeningens økonomi:

Årsregnskapet for velforeningen for 2018 viser:
- Årets resultat: kr 2 983 833,-
- Egenkapital pr. 31.12.2018: kr 4 711 316,-
- Totale disponible midler pr. 31.12.2018: kr 334 871,-

Konsesjon:

Det er ingen konsesjonplikt for eiendommen.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1,7% i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 15 000,-, fellesvisninger med
kr 1 990,- og markedsføringspakke med kr 18 900,-. Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Ida Osen
Eiendomsmegler
91 18 31 89
[email protected]

Heimdal Eiendomsmegling AS, org.nr. 976232909
Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

VELFORENING
Angelltrøa Huseierlag er et sameie bestående av eierne til de boligeiendommer som Angelltrøa Borettslag eide før laget ble oppløst. Alle som har kjøpt bolig av Angelltrøa Borettslag og deres rettsetterfølgere, har rett og plikt til medlemskap i Angelltrøa Huseierlag. Medlemmenes rettigheter og plikter er nærmere beskrevet i tinglyste dokumenter ved overdragelsen til hver enkelt huseier. Medlemskapet er knyttet til posisjonen som huseier, og sameieandelen kan ikke avhendes separat. Lagets formål er å ivareta fellesanlegg, fellesarealene og ellers interesser i sameiet.

Det ble på ekstraordinært årsmøte 07.02.2019 vedtatt at huseierlaget skal stevne firma som i 2013 fikk jobben med å føre opp 207 garasjer i huseierlaget. Bakgrunnen for stevningen er at det i etterkant blant annet er avdekket fuktinntrengning, mugg, nivåforskjell på asfalt utenfor garasjene og gulv inne i garasjene, samt at det er utilstrekkelig fall inne i garasjene. Utbedringskostnader er stipulert til å utgjøre ca 15 mill. Konferer megler ved spørsmål.

SELGERS EGENERKLÆRING
Selger opplyser blant annet om følgende i sin egenerklæring:

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende?
Ja - Utett mellom indre element og ytre element inne i sotluke. Ble utført 15.08.13.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad - Nye terrasser 2003 - Firmanavn: Torbjørn Strand.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært - Ved installasjon av nytt kjøkken 2019 - Firmanavn: Elpartner AS.

Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja - Installasjon i forbindelse med nytt kjøkken.

Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja - Skiftet varmepumpe 27.03.15 kontroll elanlegg 2011.

Er det foretatt radonmåling?
Ja - Av Norsk Radonvern 2017. Har fått Radonsertifikat - Verdi: 18.
Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?
Nei - Tvistesak mellom Sameiet og hageanlegg ang. garasjer.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som: rotter, mus,
maur eller lignende?
Ja - Naboens hus nr 78 har vært rotter.

BYGGETEGNINGER
Megler har kontrollert byggetegninger mottatt fra kommunen opp mot planskisse utarbeidet av takstmann. Det er blant annet funnet avvik knyttet til rominndeling mellom ett av soverommene og vaskerom, samt at rom som i dag benyttes som spisestue opprinnelig er godkjent som to soverom. I tillegg er gang utvidet mot bod. Se byggetegninger og planskisse i salgsoppgaven for detaljer. Konferer megler ved spørsmål.

OLJETANK
Det ligger en oljetank nedgravd bak huset, på naboens tomt. Tanken er koblet fra 01.12.2010 og ikke bruk. Fra 2020 er det forbud mot bruk av fyringsolje til oppvarming. Gamle tanker må tømmes, og renses eller fjernes. Arbeidet må gjøres av et sertifisert firma. Dette er huseiers ansvar, og prisen er avhengig av oljemengden som er i tanken.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Hovedbøl:

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen (såkalt hovedbøl) er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser knyttet til eiendommen i form av erklæringer og/eller avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Statsarkivet:

Eiendommen kan ha eldre heftelser/rettigheter som er lagret i Statsarkivet i stedet for hos Kartverket. Slike heftelser må innhentes manuelt fra Statsarkivet, og kan være vanskelig å finne på grunn av blant annet manglende henvisninger, omfang, oppsett og oversiktlighet. Dersom eiendommen har heftelser/rettigheter i Statsarkivet har megler forsøkt å innhente disse, men på grunn av ovennevnte kan det hende enkelte heftelser/rettigheter ikke er funnet og kontrollert. Kjøper overtar risiko og ansvar knyttet til dette.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Området Angelltrøa ligger mellom Omkjøringsveien (E6), Granåsveien og Jonsvannveien. Angelltrøa er en av Trondheims drabantbyer og ble utbygd på 1960-tallet. Navnet Angelltrøa stammer fra gården Angelltrøa som i dag ligger ganske inneklemt i bebyggelsen øst for Omkjøringsveien. Granåsveien går gjennom/ved utkanten av Angelltrøa, og Granåslia ligger her, men Granåsen skisenter (med hoppanlegget) ligger på motsatt side av byen.
Trondheim er en bykommune og fjerde største storbyområde i Norge. Bysenteret (Midtbyen) ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik og i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus. Trondheim er administrasjonssentrum for Trøndelag fylke. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Høgskolen i Trøndelag ligger i byen. Trondheims storbyområde omfatter flere kommuner sør og nord for byen. Trondheim ble "grunnlagt" av Olav Tryggvason i år 997, men mye tyder på at det på det tidspunktet et betydelig tettsted allerede var etablert.
Nabolag

Steder i nærheten

Angelltrøa
0.1 km
Åsvang
0.9 km
Granåsen gård
0.9 km
Voll 4H-gård
1.1 km

Transport

Angelltrøvegen
0.4 km
Rotvoll stasjon
3.8 km
Trondheim
6.4 km
Trondheim Værnes
28.4 km

Sport

Eberg grusbane
0.6 km
3T-Moholt
1.2 km
EasyFit Brunstad
1.4 km
Eberg Idrettsanlegg
1.8 km

Skoler

Åsvang skole (1-7 kl.)
0.9 km
Eberg skole (1-7 kl.)
1.5 km
Brundalen skole (1-7 kl.)
1.6 km
Strindheim skole (1-7 kl.)
2.8 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10 kl.)
4.1 km
Blussuvoll skole (8-10 kl.)
4.4 km
Hoeggen skole (8-10 kl.)
4.8 km
Skansen Videregående Steinerskole
8.6 km
Kristen videregående skole - Trøndelag
10.1 km

Barnehager

Sildråpen barnehager Angelltrøa bhg. (0-3 år)
0.5 km
Brøset barnehage
0.8 km
Tryggheim barnehage (3-6 år)
0.8 km

Varer/tjenester

Bunnpris Angelltrøa
0.3 km
Kiwi Strinda
0.9 km
Apotek 1 Moholt
1.3 km
Moholtsenteret
1.6 km
Valentinlyst Senter
1.9 km
Boots apotek Valentinlyst
1.9 km
Valentinlyst Vinmonopol
1.9 km

Green environment

Fortum Hurtigladestasjon Møller Bil Trondheim
0.6 km
St. Olavs Hospital avd. Brøset, Trondheim
0.8 km
St.Olavs Hospital Avd Brøset, Trondheim
0.9 km

Higher education

NTNU avd. helse- og sosialfag
1.4 km
NTNU avd. lærerutdanning
4.4 km
NTNU Gløshaugen
5.4 km
NTNU avd. Handelshøyskolen
5.4 km
NTNU avd. for sykepleie
6.2 km
Høyskolen Kristiania avd. Trondheim
6.4 km

Angelltrøa/Åsvang er vurdert av 30 lokalkjente

Kvalitet på skolene 9.5
Støynivået 9.4
Trafikk 9.3
Opplevd trygghet 9.2
Kvalitet på barnehagene 9.2
Trygghet der barna ferdes 9.1
Turmulighetene 9.1
Gateparkering 8.7
Vedlikehold hager 8.1
Kollektivtilbud 7.9
Naboskapet 7.8
Vedlikehold veier 7.7
Shoppingutvalg 6.7

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 27.11.2019 10:24