Verdivurdering?

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Ønsker du å slå av en prat med oss?

Finn nærmeste kontor
Velkommen til Industriveien 50! Velkommen til Industriveien 50!
Boligen har en lys og romslig stue med to avdelinger, samt nyere laminatgulv, lysmalte overflater og store vinduer. Fra spisestuedelen er det åpent inn mot et lekkert kjøkken. Boligen har en lys og romslig stue med to avdelinger, samt nyere laminatgulv, lysmalte overflater og store vinduer. Fra spisestuedelen er det åpent inn mot et lekkert kjøkken.
Kjøkkenet er fra 2014 og har en stilig barløsning med sitteplasser - perfekt for dagens første måltid. Kjøkkenet er fra 2014 og har en stilig barløsning med sitteplasser - perfekt for dagens første måltid.
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som består av stekeovn, to platetopper, mikrobølgeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som består av stekeovn, to platetopper, mikrobølgeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.
Stuen har en stemningsfull peisovn, i tillegg til en nyere varmepumpe. Stuen har en stemningsfull peisovn, i tillegg til en nyere varmepumpe.
Fra stuen er det utgang til terrasse. Fra stuen er det utgang til terrasse.
Hoveddelen av boligen har en skjermet og delvis overbygd terrasse. Det tilhører også en stor, inngjerdet hage. Hoveddelen av boligen har en skjermet og delvis overbygd terrasse. Det tilhører også en stor, inngjerdet hage.
Stuen er selve hjertet i boligen - et naturlig samlingssted for familien. Stuen er selve hjertet i boligen - et naturlig samlingssted for familien.
Badet i hoveddelen ble delvis pusset opp i 2014 og har gulvvarme. Hoveddelen har i tillegg vaskerom i kjelleretasjen. Badet i hoveddelen ble delvis pusset opp i 2014 og har gulvvarme. Hoveddelen har i tillegg vaskerom i kjelleretasjen.
Hoveddelen har to lyse, pene soverom. Hoveddelen har to lyse, pene soverom.
I tillegg til soverommene i hoveddelen, har boligen to soverom på loftet og et innredet rom i kjelleretasjen. I tillegg til soverommene i hoveddelen, har boligen to soverom på loftet og et innredet rom i kjelleretasjen.
Entreen har gulvvarme, samt åpning inn mot en koselig mellomgang og videre inn i en større gang. Entreen har gulvvarme, samt åpning inn mot en koselig mellomgang og videre inn i en større gang.
Stuen på loftet har parkettgulv, store vindusflater og utgang til takterrasse. Kjøkkenet har innredning fra 2016. Stuen på loftet har parkettgulv, store vindusflater og utgang til takterrasse. Kjøkkenet har innredning fra 2016.
Loftetasjen har to soverom. I kjelleretasjen er det et innredet rom som i dag brukes som soverom. Loftetasjen har to soverom. I kjelleretasjen er det et innredet rom som i dag brukes som soverom.
Kjellerstuen er lys og romslig, med stemningsfull peisovn og god plass til møblement Kjellerstuen er lys og romslig, med stemningsfull peisovn og god plass til møblement
Eiendommen er pent opparbeidet og godt skjermet med støyskjerm og gjerder. Den store dobbeltgarasjen ble bygd i 2012. Eiendommen er pent opparbeidet og godt skjermet med støyskjerm og gjerder. Den store dobbeltgarasjen ble bygd i 2012.
Hagen har en stor plen med rikelig med boltreplass, og det er også prydbusker og diverse beplantning rundt boligen. Hagen har en stor plen med rikelig med boltreplass, og det er også prydbusker og diverse beplantning rundt boligen.
Plantegning 1.etg Plantegning 1.etg
Plantegning 2.etg Plantegning 2.etg
Plantegning loft Plantegning loft
Synke oppdrag | Stor Json | Mini Json
5 190 000,-
Del:
Heimdal - Oppgradert enebolig med utleie (leieinntekter kr. 20 000,- pr. mnd). Dobbeltgarasje. Flotte uteområder.
5 190 000,-

Kjøpt

  • 259 m2
  • 5 soverom
  • Enebolig

Trondheim-Syd

Heimdal - Oppgradert enebolig med utleie (leieinntekter kr. 20 000,- pr. mnd). Dobbeltgarasje. Flotte uteområder.

Prisinformasjon

Prisantydning
5 190 000,-
Kommunale avgifter
5 335,-
Totalpris
5 328 700,-

Areal & byggeår

Primærrom
259 m2
Bruttoareal
306 m2
Bruksareal
275 m2
 
Tomt
1 021 m2
Byggeår
1959
Energimerking
G

Industriveien 50

Eiendomstype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Prisantydning:

5 190 000,-

Totalpris inkludert omkostninger:

5 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
8900,-(Boligkjøperforsikring, frivillig)
--------------------------------------------------------
139 700,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 329 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter:

5 335,- pr. Kvartal

Arealer:

Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene er foretatt etter Norsk Standard 3940 fra 2009. De forskjellige rom i boligen er beskrevet etter dagens bruk av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken av rommet kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Siden det i Norsk Standard 3940 fra 2009 ikke foreligger en egen definisjon av hva som er boligens primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn fra takstmannen.
Primærrom: 259 kvm, Bruksareal: 275 kvm, Bruttoareal: 306 kvm

Soverom:

5

Byggeår:

1959

Energiklasse:

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Tomt:

1021 kvm

Adresse:

Industriveien 50
7072 HEIMDAL

Betegnelse:

Gnr.313 Bnr.163/213 i Trondheim kommune. Begge eiendommene er bebygd.

Type eiendom:

Enebolig

Tomt:

Eiet tomt

Tomtebeskrivelse:

Flat/lett skrånende tomt opparbeidet med gruset gårdsplass, plener, terrasser, div. trær og prydbusker.

Parkering:

Parkering i dobbelgarasje samt mange oppstillingsplasser på gårdsplass.

Meglers vurdering:

Velkommen til Industriveien 50 - en meget innholdsrik og velholdt enebolig med god standard.

Boligen er opprinnelig fra 1959, men er betydelig oppgradert i senere år. Blant annet er det fleste innvendige overflater nye/pusset opp, det er nyere kjøkken i to etasjer, ett bad er fra 2016, taket ble tekket i 2012 og flere vinduer er skiftet. I tillegg ble det bygd dobbeltgarasje i 2012.

Alle tre etasjer har egen inngang og er innredet med en boenhet, så her er det mange muligheter for innredning og bruk. Det gjøres oppmerksom på at endring av bolig til tre boenheter ikke er søkt om eller godkjent av kommunen. Hoveddelen har bad, vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue. Det tilhører også terrasse og skjermet hage. Kjelleren er innredet som en 2-roms leilighet, og loftetasjen som en 3-roms.

Eiendommen er pent opparbeidet og godt skjermet med støyskjerm og gjerder. Hagen har en stor plen med rikelig med boltreplass, og det er også prydbusker og diverse beplantning rundt boligen. Fra stuen i første etasje er det utgang til en lun, skjermet og delvis overbygd terrasse på ca. 21 kvm. Terrassen har god plass for utemøbler, grill med mer - et fint samlingssted på varme sommerdager. I tillegg har boligen utgang fra stuen i loftetasjen til en takterrasse på ca. 6 kvm.

Kvaliteter verdt å merke seg:

- Innredet enebolig, delvis brukt til utleie pr.dags dato.
- Innholdsrik og velholdt enebolig.
- Tre etasjer, alle med boenheter.
- Boligen er betydelig oppgradert.
- Skjermet hage og fine terrasser.
- Stor dobbeltgarasje fra 2012.
- Hoveddel har entré i første etasje.
- Kjøkken fra 2014 i hoveddelen.
- Alle hvitevarene er integrerte.
- Kjøkken og bad fra 2016 på loft.
- Nydelig hovedstue med peisovn.
- Hoveddelen har to pene soverom.
- Badet i hoveddelen har gulvvarme.
- Hoveddel har vaskerom i kjeller.
- Lagringsplass i flere kott og boder.
- Varmepumpe fra 2016 i stuen.
- En 150 liters varmtvannsbereder.
- En 300 liters varmtvannsbereder.
- Elanlegg med skrusikringer.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Heimdal i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Breidablikk barneskole og Stabbursmoen barne- og ungdomsskole. Det ligger også flere barnehager i nærområdet. Kollektivtilbudet på Heimdal består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger like bortenfor boligen, ca. 80 meter, og det er også kort gangavstand (ca. 500 meter) til Heimdal stasjon. Herfra bruker toget ca. 14-17 min til Trondheim S.

Det er få skritt til Heimdalshallen og Heimdal stadion med kunstgressbane. Fra boligen er det også kort vei til lekeplass, skøytebane og treningssenter m.m.

Eiendommen har også nærhet til fine tur- og friluftsområder Det er kort vei til Saupstad skisenter, som ligger ved inngangen til Bymarka. Her er det lysløypenett som strekker seg til Granåsen skisenter og hele Bymarka. Hestsjøen ligger noen km fra boligen og er et populært badested med badebrygge, stupetårn, grillplass, bord og benker. Videre er det kort vei med bil til Øysand, hvor du har badestrand, campingplass, toaletter m.m.

Bunnpris og Rema 1000 er nærmeste dagligvare. Heimdal sentrum har et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Det er kort vei til City Syd, Midt-Norges største kjøpesenter, og her finner du bl.a. apotek, vinmonopol og flere spisesteder. Ved kjøpesenteret ligger også store varehus som XXL, Elkjøp og Plantasjen. I tillegg ligger Trondheim sentrum godt innen rekkevidde - med alle sine fasiliteter og tilbud.

Visning:

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale med megler. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring dersom ikke oppsatt tidspunkt passer for deg.

Adkomst:

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Det vil bli godt skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte:

Boligen er oppbygd med støpt plate i byggegrop, grunnmurer av støpt betong og murt og pusset betongstein, bindingsverksvegger utvendig stort sett kledd med stående tømmermannspanel (enkelte felter har liggende trepanel), saltak i vinkel med takopplett utvendig tekket med med profilerte stålplater (takopplett tekket med papp).

Garasjen er oppført med støpt betongplate på grunn, grunnmurer av murt Leca, bindingsverksvegger utvendig kledd med stående tømmermannspanel, saltak oppbygd av sperrer utvendig tekket med profilerte stålplater.

Innhold:

Arealfordeling per etasje:

Bruksareal (BRA) 1. etasje: 107
Primærrom (P-ROM) 1. etasje: 107 kvm som inneholder: Entré 1, gang 1, gang 2, stue/kjøkken, bad/wc, entré (opp til loft), 2 soverom

Bruksareal (BRA) Kjeller: 99
Primærrom (P-ROM) Kjeller: 83 kvm som inneholder: Gang (hoveddel), vaskerom (hoveddel), gang 1,gang 2, gang 3, innredet som soverom, innredetsom kjøkken, innredet som stue, bad/vaskerom/wc
Sekundærrom (S-ROM) Kjeller: 16 kvm som inneholder: Bod (hovedel), entrè/trapperom, kott

Bruksareal (BRA) Loft: 69 kvm
Primærrom (P-ROM) Loft: 69 kvm som inneholder: Gang, loftstue, kjøkken, bad/vaskerom/vaskerom, 2 soverom

Standard:

Entré: Alle etasjene har egen inngang i første etasje. Kjellerdelen har ytterdør og en innbygd trapp ned, og loftetasjen har ytterdør og innvendig trapp opp. Hoveddelen av boligen har et trivelig, overbygd inngangsparti og en lun entré med gulvvarme. Entreen har god plass for kommoder, skap, skoskap og lignende, samt åpning inn mot en koselig mellomgang og videre inn i en større gang.

Kjøkken: Kjøkkenet er stilfullt og moderne, med integrerte hvitevarer og en praktisk barløsning. Fra kjøkkenet er det åpent ut mot stuen. Innredningen er fra 2014 og har vitrineskap, hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning over benken, samt stålplate og ventilator over kokesonen. Hvitevarene består av stekeovn, to platetopper, mikrobølgeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Stue: Boligen har en lys og romslig stue - et nydelig rom med nyere laminatgulv, lysmalte overflater og store vinduer. Stuen har to avdelinger, noe som gir god plass for både sofagruppe og spisebord, og det er montert en stemningsfull peisovn mellom avdelingene. I tillegg har stuen en varmepumpe som sørger for jevn temperatur året rundt. Fra stuen er det åpent inn mot kjøkkenet, og rommet har også utgang til terrasse.

Bad/wc/vaskerom: Badet i første etasje har lyse fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme, avtrekksvifte og en romslig dusjnisje. Dusjnisjen har vegger/skyvedører i glass. I tillegg har rommet et frittstående toalett. Innredningen er fra 2014 og består av en heldekkende servant med underskuffer, samt matchende høyskap. Over servanten er det montert speil og belysning. Vaskerommet ligger i kjelleretasjen og har belegg på gulv, malte betongvegger og opplegg for vaskemaskin. Rommet har også to varmtvannsberedere på henholdsvis 150 og 300 liter. Vaskerommet har ikke sluk, avtrekksvifte eller utslagsvask.

Soverom og garderobe: Hoveddelen av boligen har to lyse, pene soverom, begge med god plass for skap. Ellers har boligen godt med lagringsplass i diverse kott og boder, samt i garasjen.

Innredet del av kjelleretasje: Deler av kjelleretasjen har egen inngang og er innredet med entré, gang, bad, kott, soverom, stue og kjøkken. Kjellerstuen har gulvvarme og en koselig peisovn, samt god plass møblement. Rommet som er innredet som kjøkken har laminat på gulv og malt panel på veggene. Kjøkkeninnredningen har laminerte fronter og benkeplate, samt oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert fliser mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Badet i kjelleretasjen har fliser på gulv og vegger, dusjhjørne med glassvegger, toalett, panelovn, servant, speilskap med lys og opplegg for vaskemaskin.

Innredet loftetasje: Loftetasjen er innredet med gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Stuen er lys og romslig med parkettgulv, malte panelvegger, store vindusflater og utgang til takterrasse. Kjøkkenet har også parkettgulv og malte panelvegger, samt innredning fra 2016. Innredningen har laminerte fronter og en heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over kokesonen er det montert ventilator.
Badet i loftetasjen ble pusset opp i 2016 og har belegg på gulv, våtromspanel på veggene, toalett, dusjkabinett, heldekkende servant med underskap, speilskap og lys, panelovn og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming:

Boligen oppvarmes via vedfyring og elektrisk oppvarming. I tillegg er det etablert varmepumpe fra 2016 i kjøkken/stue i 1.etasje.

Vei, vann og kloakk:

Offentlig vei, vann og avløp via private stikkanlegg.

Tilstandsrapport/konklusjon fra takstmann:

Dette er et forenklet sammendrag og det henstilles sterkt til å sammenholde denne med de respektive punktene i rapporten for å få et komplett bilde av tilstanden av eiendommen.Stor dobbelgarasje på 45 m2 fra 2012. Stor og innholdsrik bolig.Boligen har en gjennomgående god standard, godt vedlikeholdt, betydelig påkostet og oppgradert i de senere år, uten behov for noen form for strakstiltak.

Boligselgerforsikring:

Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.
Selger har tegnet boligselgerforsikring og har utarbeidet egenerklæring i forbindelse med dette. Kjøper plikter seg til å gjøre seg kjent med denne før budgivning/kjøp. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Brukstillatelse/ferdigattest:

Det foreligger ingen midlertidig brukstillatelse/ferdigattest og/eller godkjente bygningstegniner for hovedbygget fra 1959, tilbygget fra 1989 eller garasje fra 2007. Hvor midlertidig brukstillatelse ikke er innhentet for saker før 01.01.1998, eller ferdigattest ikke er innhentet etter 01.01.1998, vil byggesaken ikke være avsluttet. Kommunen kan vurdere ulovlighetsoppfølging for å få brakt disse byggetiltakene i samsvar med lovens krav. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til dette. Konf. megler. Se for øvrig vedlagte infoskriv vedr. krav til ferdigattest etter plan- og bygningsloven.

Det gjøres oppmerksom på at tilbygg fra 1989 og garasje fra 2007 er vedtatt godkjent av byggesakskontoret, men det foreligger ingen godkjente tegninger som indikerer godkjennelse av datidens planløsning/rombenevnelse. Dagens planløsning/rombevning er således ikke kontrollert opp i mot datidens tegninger.

Tinglyste heftelser/rettigheter:

Heftelser:
1971/1400-1/107 01.02.1971 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
RETTIGHETSHAVER: KNR: 5001 GNR: 313 BNR: 22
Best. om vedlikehold m.v.

1971/13852-1/107 21.10.1971 ERKLÆRING/AVTALE
Vedtagelse av kommunens vann- og kloakkreglement

1971/14924-1/107 10.11.1971 ERKLÆRING/AVTALE
Plikt til å kople sin stikkledning inn på kommunens nye
hovedvannledning når Sjøla vannverks hovedvannledning blir
skiftet ut

Forklaring: Det hviler totalt tre tinglyste heftelser på eiendommen. Tinglyste erklæringer ligger vedlagt i salgsoppgaven, merket som "kopi av dokument fra vårt arkiv". Interessenter oppfordres å gjøre seg kjent med disse.

Reguleringsplan:

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan R12, stadfestet 08.08.1950. Det regulerte område ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringskart med tilhørende reguleringsbestemmelser kan leses i salgsoppgaven. Det foreligger ingen planforslag eller igangsatte planarbeid som berører den aktuelle eiendommen.

Formuesverdi:

Formuesverdi primær kr 1 572 661,- for inntektsåret 2017.
Formuesverdi sekundær kr 5 661 581,-.

Adgang til utleie:

Boligen er pr. dags dato utleid i kjeller og loft. Dagens utleieinntekt utgjør ca. 20 000,-. Boligen fremstår pr. dags dato med tre bruksenheter. Se under diverse info vedr. godkjenning.

Meglers vederlag:

Oppdragsgiver betaler 1 % i meglerprovisjon, tilretteleggingsgebyr med kr 16 900,- , fellesvisninger med kr. 1 990,- og markedsføringspakke med kr 10 450,-.
Oppdragsgiver har salgsgaranti og betaler ingenting dersom boligen ikke blir solgt.

Oppdragsansvarlig:

Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmeglerfullmektig 91 83 46 35 [email protected]
Heimdal Eiendomsmegling AS 976232909 Vestre Rosten 69 7072 Heimdal

Økonomisk rådgivning:

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken tilby økonomisk rådgivning.

Diverse opplysninger:

Boligen framstår i dag som oppdelt i tre, men er ikke godkjent med tre bruksenheter. Dette gjelder loft og kjeller. Pris og veiledning vedrørende søknad om godkjenning kan sees på Trondheim.kommune.no. Kommunen kan i iht. plan og bygningsloven/byggesaksforskriften vurdere ulovlighetsoppfølging og pålegge eier retting og overtredelsesgebyr. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser vedrørende dette.

Nyttig informasjon:

Megler prøver så langt som mulig å holde interessenter orientert om bud på eiendommen. Budvarsel krever skriftlig samtykke fra mottaker. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti for at alle interessenter blir kontaktet ved budgivning. Vi oppfordrer til å legge inn bud på eiendommen i god tid før budfristen. Dersom du mot formodning ikke mottar informasjon om bud på eiendommen, oppfordrer vi til å selv ta direkte kontakt med megleren. Prospektet er gjennomlest og godkjent av selger.

Avhendingsloven §3-9:

Denne eiendommen selges "som den er" ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer at avhendingslovens bestemmelser om kjøpers reklamasjonsrett på feil og mangler fravikes til ugunst for kjøper. Dette forbeholdet begrenser kjøpers reklamasjonsrett til å omfatte vesentlige mangler. Vesentlighetskravet ved feil og mangler gjelder imidlertid ikke dersom kjøperen ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder bare dersom det ville ha virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer «innen rimelig tid» overfor selger/boligselgerforsikringsselskapet. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart.

Boligkjøperforsikring:

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.soderbergpartners.no og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon

Tinglysing av skjøte:

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier når handelen er sluttet. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, skal det tas forbehold om dette i budskjema.

Kjøpers undersøkelsesplikt:

Du som kjøper oppfordres til nøye å gjennomgå eiendommen og salgsprospektet før budgivning. Du kan ikke gjøre mangel gjeldende for forhold du kjente eller burde kjenne til da avtalen om kjøp av eiendommen ble inngått. Før du legger inn bud på eiendommen anbefaler vi at du undersøker eiendommen grundig, gjerne i samråd med en autorisert takstmann eller annen sakkyndig. Heimdal Eiendomsmegling AS anbefaler ikke å legge inn bud på en eiendom usett, dvs. at du inngir bud på en eiendom uten å ha besiktiget eiendommen. Dersom du likevel ønsker å gjøre dette vil dine muligheter for å reklamere mangler overfor selger kunne bli redusert. Når du har overtatt eiendommen plikter du som kjøper å foreta en grundig undersøkelse av eiendommen.

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Bud kan også gis via e-post eller sms til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud og aksept. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Unntak fra dette kan gjelde dersom selger er å anse som næringsdrivende.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involvertei budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt i salgsoppgaven.
Vi gjør oppmerksom på at interessenter ikke automatisk blir informert om bud.

Hvitvasking av penger:

I henhold til lov om hvitvasking er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer at mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim. Ta gjerne kontakt med oss i Heimdal Eiendomsmegling AS hvis du har spørsmål om dette og andre forhold i forbindelse med din bolighandel.

Tilbehør:

Integrerte hvitevarer som er i kjøkken medfølger med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Øvrige hvitevarer samt løse småapparater medfølger likevel ikke. Vi viser til liste over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg utarbeidet av NEF, EFF og ES. Listen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Hvis det medfølger hvite- og brunevarer i handelen, medfølger disse i den stand de er ved overleveringen av boligen og uten noen form for garantier.

Kontakt megler

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Hvordan er nabolaget og hva er i nærheten?

Kattem er et boligområde sør i Trondheim. Området ligger på en åstopp omtrent halvannen mil sør for Trondheim sentrum. Kattem er bygd på et myrområde, og gatene har fått navn etter områdets dyre- og fugleliv. Kattem ble bygget på starten av 1970-tallet med en miljøvennlig arealbruk der gående og kjørende er skilt fra hverandre og mye av den opprinnelige vegetasjonen mellom husene er bevart.
Trondheim er en bykommune og fjerde største storbyområde i Norge. Bysenteret (Midtbyen) ligger der Nidelva renner ut i Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik og i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus. Trondheim er administrasjonssentrum for Trøndelag fylke. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Høgskolen i Trøndelag ligger i byen. Trondheims storbyområde omfatter flere kommuner sør og nord for byen. Trondheim ble "grunnlagt" av Olav Tryggvason i år 997, men mye tyder på at det på det tidspunktet et betydelig tettsted allerede var etablert.
Nabolag

Steder i nærheten

Heimdal kirke
0.6 km
Hårstadmarka
1.8 km
Kattem
1.8 km
Heggstadmoen
2.5 km

Transport

Johan Tillers vei
0.1 km
Heimdal stasjon
0.7 km
Trondheim
14 km
Trondheim Værnes
39.2 km

Sport

Heimdal stadion
0.5 km
Heimdalshallen
0.6 km
EasyFit Heimdal
0.7 km
Åsheim idrettsplass
1.2 km

Skoler

Breidablikk skole (1-7 kl.)
0.6 km
Momo Waldorfskole (1-13 kl.)
0.9 km
Åsheim barneskole (1-7 kl.)
1.2 km
Stabbursmoen skole (1-10 kl.)
1.2 km
Åsheim ungdomsskole (8-10 kl.)
1.3 km
Kristen videregående skole - Trøndelag
3.5 km
Tiller videregående skole
3.7 km

Barnehager

Kattemskogen barnehage (1-6 år)
0.6 km
Vindheim familiebarnehage (1-6 år)
0.7 km
Breidablikk barnehage (0-6 år)
0.7 km

Varer/tjenester

REMA 1000 Breidablikk
0.3 km
Coop Prix Heimdal
0.5 km
Bella Italia
0.5 km
Narvesen Heimdal j.b.st.
0.5 km
Uno-X Heimdal
0.5 km
Boots apotek Heimdal
0.6 km
Heimdal Vinmonopol
0.7 km
Circle K Heimdal
0.9 km
Apotek 1 Heimdal
0.9 km
Bunnpris Heimdal
1 km
Coop Prix Kattem
1.7 km
Tillertorget
1.9 km
City Syd
3.1 km

Green environment

Søbstadveien, Trondheim
1 km
Stabbursmoen skole, Trondheim
1.2 km

Higher education

NTNU avd. Handelshøyskolen
8.9 km
NTNU avd. for sykepleie
9.7 km
NTNU Gløshaugen
10.2 km
NTNU avd. informatikk/teknologi
10.5 km
Høyskolen Kristiania avd. Trondheim
11.4 km
NTNU avd. helse- og sosialfag
12 km

Heimdal sørøst/Sandbakkvegen er vurdert av 43 lokalkjente

Opplevd trygghet 8.5
Kvalitet på barnehagene 8.1
Gateparkering 8.1
Vedlikehold hager 7.7
Trafikk 7.7
Kvalitet på skolene 7.3
Turmulighetene 7.3
Støynivået 7.3
Trygghet der barna ferdes 7
Kollektivtilbud 6.9
Naboskapet 6.8
Shoppingutvalg 6.7
Aktivitetstilbud 6.7

Var ikke dette drømmeboligen?
Se våre andre eiendommer her

Endret: 11.07.2019 12:43